narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #135 Dátum: 08 jan 13, 15:30:48 » |
|
helló a magyar mangákból mikor lesz magyaritva a kövi része annak amiko ssasuke átszurja itachi t ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #136 Dátum: 08 jan 13, 18:50:44 » |
|
Majd ha kijön a RAW... De a Shippuuden mangának van saját témája is. Itt a Magyarországon magyarul nyomtatásban kiadott Naruto mangáról van szó.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
RinNegan
Gennin
Nem elérhető
szuper S-osztályú nőcsábász ninja
|
|
« Válasz #137 Dátum: 08 jan 13, 20:19:04 » |
|
Az egy dolog, h itt elolvassuk a legujabb manga magyarosításokat, de amikor betérsz egy boltba majd egy újabb magyar naruto mangával a kezóünkben távozunk és érezni a a papír és tinta jellegzetes szagát,kézben fogni egy uilyen remekművet és olvasni,olvansi,olvasni.Ennél nincsen nagyobb élmény (még a szörnyűen szerkesztett neveket is elfelejtjük )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #138 Dátum: 08 jan 13, 22:24:18 » |
|
És milyen kellemes volt az illat, amikor a MangaFan kiadó raktárjában voltam és tornyokban álltak a különböző mangák :gaara_12: *nyámi xD*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #139 Dátum: 08 jan 13, 23:21:55 » |
|
Azta! :o Te voltál a Mangafan kiadó raktárjában? Hol? Miért? Mikor? (De jó neked!!! :'()
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #140 Dátum: 08 jan 13, 23:32:45 » |
|
Az AMV verseny egyik szponzora a Mangafan volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #141 Dátum: 08 jan 13, 23:36:46 » |
|
Én akkor szimatolgatnám a magyar Naruto mangát, ha nem magyaros átírással lenne :-X Nem tudom, miért van annyira mindenki odáig érte...! De még jó néhány japán szakos is...! Mivé lesz a világ...! (bezzeg a kínais tanárt bírtam, mikor ott is az átírásos módszerekről volt szó és azt mondta a magyarosra, meg az MTA ilyen módszereire, hogy inkább nem is minősítené őket... nálunk miért nincs egy ilyen tanár se? :-X) Egyébként tudjátok, mi a fura? Mintha már láttam volna magyar kiadású mangát, angolos átírással... tettek bele egy kis kiejtési táblázatot egy negyed oldalra az elején és kész... itt miért nem lehet így megoldani...? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Piyoko
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #143 Dátum: 08 jan 29, 20:40:25 » |
|
Engem inkább az zavart, ahogy a neveket írták .Például UCSIha SzaSZuke,SZakura. Igen egyet értek Susannal : sokkal jobb érzés a kezedben a mangával kisétálni a boltból és órán (avagy otthon) olvasgatni ezerszer és minden képet jól megbámulni anélkül, hogy kifolyik a szemed és ha valamire nem emlékszel akkor rögtön fellapozni..érezni a jó kis mangás illatát...*hahh*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
uchiha farky
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #145 Dátum: 08 jan 29, 22:03:11 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
RASENGAN!!!xD
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #146 Dátum: 08 feb 02, 13:17:18 » |
|
Nekem is megvan mind a három de magyarul az öszes manga kijön akkor ??? (mert asztem hogy megálnak majd a 7. vagy 8. kötetnél )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #147 Dátum: 08 feb 02, 18:26:28 » |
|
szerintem tok jo hogy leforditotak magyarra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #148 Dátum: 08 feb 06, 15:11:22 » |
|
Nem tudtok olyan oldalt a www.naruto-kun.hu/viewpage helyett ahol alegújabb mangák letölthetőek magyarul?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #149 Dátum: 08 feb 06, 16:22:46 » |
|
De igen itt: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=59 Itt fenn van az összes magyarul, kivéve az elején néhányt, amit a mangafan kiadott, és amit a neten nem fogsz megtalálni magyarul. Amúgy miért kell neked másik oldal? (Ha nem túl indiszkrét a kérdés?)
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|