Cartnecker
|
|
« Dátum: 07 jún 27, 15:41:22 » |
|
A MangaFan kiadó jóvoltából már kezünkben tudhatjuk a Naruto Manga első kötetét, amely 2007 májusában jelent meg a Tavaszi SakuraConon. A második kötet várhatóan júliusban kerülhet a kezekbe, szintén egy animecon rendezvény keretein beül. További informáci a MangaFan oldalán: a http://www.mangafan.hu oldalon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 21, 18:43:01 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 29, 09:18:48 » |
|
az egyik barátnőm megvette, és kíváncsi voltam rá, mennyire szúrták el, ezért beleolvasgattam. szörnyű volt látni az ieneket leírva h szakura-csan meg dzsónin meg gókakiuu no dzsucu ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 29, 09:33:10 » |
|
O.o tényleg ilyenek voltak benne?....feltételezik a hazai manga olvasóktól hogy nem értjük ezeket meg eredetil nyelven? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 jún 29, 09:41:04 » |
|
A wikipédián is ugy irják h ucsiha meg hjúga meg ilyenek ezért nem vezsem én meg :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 jún 30, 09:10:59 » |
|
Nagyon kiakadtam, amikor megláttam, hogy írtak le egyes neveket, kifejezéseket... Brrr...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 jún 30, 09:12:03 írta Róka »
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 jún 30, 09:54:52 » |
|
az ilyesfajta írásmód-mint a kiadó lapján is olvasható-már majdnem művészet. Ez csak nekünk zavaró, nekem semmi bajom nem volt mondjuk vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 jún 30, 12:12:44 » |
|
De ez tiszta olyan mintha az amerikai meg angol neveket is kiejtés szerint írnák. Az is borzalmas lenne... végülis milyen már ez: "Dzsekk Szperró", "Merilin Menzon" vagy "Csárli Cseplin"... :heee?:
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 02, 14:56:13 » |
|
de ha úgy vesszük, akkor végülis pl. a kakashi is fonetikusan van leírva, mert mégsem írhatják le katakanákkal, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 02, 19:54:45 » |
|
Akinek megvan a Naruto Manga 2. kötet hivatalos angol kiadása az mindenképpen küldjön egy privát üzenetet, nagyon fontos lenne! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 08, 22:40:59 » |
|
Mikor is jelenik meg várhatóan a második hunaruto?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 08, 22:57:01 » |
|
...A második kötet várhatóan júliusban kerülhet a kezekbe, szintén egy animecon rendezvény keretein beül. További informáci a MangaFan oldalán: a http://www.mangafan.hu oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 08, 23:08:12 » |
|
Gomen, köszönöm... csak lusta voltam visszanézni Pedig tudtam,h itt van vhol :-X Már várom! Csak sajna nem tok elmenni NyAConra... (6órás út 6000Ftos jegy...), hogy megvegyem, ha lesz ott...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 09, 13:43:28 » |
|
Sajna, szinte biztos hogy augusztusra csúszik a megjelenés, mert a MangaFan nem rég küldött levelet és abban arról írtak, hogy még készül a manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 10, 20:57:05 » |
|
A magyarban nagyon átírták az eredeti szöveget???? Mert akkor lehet hogy meg sem veszem!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 11, 00:59:27 » |
|
Ha úgy vesszük eléggé, mert nem az angol fonetikát használják vagy mi. Magyaros írás, de mindenképp jó!!! Vedd meg te is:D Nekem tetszik:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|