Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #285 Dátum: 09 szep 30, 20:49:19 » |
|
De az avar az sok levél. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #286 Dátum: 09 szep 30, 20:55:30 » |
|
E-e. Az avar: talajon összegyűlő, elhalt növényi részekből álló réteg; vagy vannak még az "avarok". Ők eurázsiai sztyeppe nomád népe voltak, akik a 6–8. század között Kárpát-medencei központú, erős birodalmat irányítottak. De ez itt OFF úgyh nem is folytatom xD Egyébként Konoha jelentése: Levél / Falevél ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #287 Dátum: 09 szep 30, 21:49:52 » |
|
És - szerény véleményem szerint - a levél hangzatosabb szó az avarnál. És a vicc hogy a kiadó még büszke is erre a húzására... Meg amiket állítottak a fandomról, na az X"D LOL.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 09 okt 01, 14:26:42 » |
|
Igen a jutsuknál valóban gáz, de a falunál legalább látok egy kis logikát. Avar, maga a falu, amely a levél ninjákból áll. Az avar alapjáraton mégis csak nagyrészt levélből áll...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #289 Dátum: 09 okt 01, 15:09:10 » |
|
De a jelentése akkor sem jó. Konohát az angolok, spanyolok, franciák, stb... is levélnek fordítják. Sőt, a falu szimbóluma egy darab zöld falevél, nem sok-sok a talajba beletaposott elszáradt falevél. xD Mind1 engem annyira nem érdekel. Már nem veszem a kiadó köteteit, így nem is bosszant.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 01, 15:11:32 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #290 Dátum: 10 júl 02, 16:51:06 » |
|
Mikor fog megjeleni több köttet? Szerintem az avarozás nem tul nagy dolog meg bocs háta ! De most téleg mikor fognak több kiadni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 júl 05, 15:47:45 » |
|
Általában Narutók tavasszal, nyáron, és karácsonykor jelennek meg, évente három kötet. Idén eljutnak a 12-ig, ha minden igaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 júl 05, 21:30:42 » |
|
Köszike a választ !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 júl 06, 20:09:26 » |
|
Minap szegeden jártam betévedtem egy könyvesboltba: Mondom Naruto manga Hmm nézzünk bele... Egész jó de ez a 100% magyarság szörnyű
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 aug 01, 15:27:25 » |
|
Hú most olvastam bele, az előzetesébe a 12. kötenek a hivatalos oldalon, ott lőttem le a kis fülecskét az operán amikor elértem oda, hogy Homokrejteki Gaara, egyszerűen annyira iszonyúan hangoznak ezek, hogy hihetetlen, esküszöm a Jetix es anime fordítása simán veri pedig ott is volt egy két kiakasztó dolog (Kankuro --> Kankúró). Brrrrrr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 aug 01, 17:14:59 » |
|
Te maximum a 10. kötet fordításába nézhettél bele, mivel az van kiírva eddig utolsónak az oldalon. ^^' Amúgy jah, tényleg LOL egy kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 aug 01, 21:08:43 » |
|
Na várjatok 1 tized másodpercet... ha most jól értelmezem ez a topic arról szól hogy a narutó mangát kiadják rendesen kis képregény füzetekben esetleg szinezve, és kis könyvesboltokban megveheteő párszáz vagy ezer FT-ért? Mert ha igen elég érdekesen hangzik de fölöslegesnek is tartom picikét, mondjuk akinek nincs internete így megéri de manapság nincs szinte olyan ember aki nem rendelkezik internettel. Akinek megvan az rákeres a naruto-kun-ra azt ha kell neki leszedi, mondjuk végülis a fanatikusoknak pont a kézel fogható kell, de lényegtelen. De ha már így itt vagyok a témába megkérdezhetem hogy, pontosan miféle helyeken lehet venni (hogy leszűkítsük a kört számomra) és mennyiért, illetve színezik vagy sem és idáig hányadik részig sikerült kiadni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 aug 01, 21:11:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 aug 01, 21:18:40 » |
|
Egyébként tudtommal az első 20 kötet el se érhető magyarul az interneten. Mivel a mangafan megvette őket. Szóval igenis van értelme boltokban árulni őket.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #299 Dátum: 10 aug 01, 21:25:09 » |
|
de addig már jócskán fent van a story részekben ugyhogy nem hagy ki semmit max van pár anime manga közti különbség de kibirható ugyhogy van értelme de nem sok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|