KIderült, hogy amiről érdeklődtem, az az utolsó küldetés, a történet főszálát tekíntve, de még van mit csinálni, pl a rablás.
S erről jut eszembe az a küldetés (ahol épp vagyok) amikór a helikopátert kel lenyuléni a katonai bázisrol. Mivel nem sikerült elcsípnem a bakamobilt, ezért úgy gondoltam, hogy majd légíúton megyek be, (mondjuk régebben úgy oldottam meg, hogy egy kamon tetejéről átugrottam a kerítésen) irány a reptér. Először egy kisrepcsivel akartam végrehajtani, de aztán találtam egy szép nagy sárga helikoptert. Szegéyn irtó keservesen szállt fel, csodálkoztam is, hogy nem zuhant le.
Na mindegy, eljutottam a bázisik, ott vagyok már a másik helinél, erre bumm két rakéta közvetlenül az arcomba.
Egy másik dolog, ami szerintem már másnak is feltünt.
A hőlátó szemőveg. cspán 3 dolgot jelez pirosnak: elő emberek, tűz és vér. A megült emberekből ahogy folyik ki a vér kékülnek el, a vér meg ott piroslik, ez a folyamat mindösze pár másodpercig tart, vagyis ezek szerint az emberekben csak a vér hőjét látjuk. A másik ezzel kapcsolatban, hogy a közlekedő járművek miért kékek? Tudtommal a motornak van hőleadása, vagy mi. (jó tudom hülyevagyo, de csak azért mert megpróbálok elvegyülni
)