A motorl vonatra, az réfebben nekem se ment, de aztán megoldottam, először is fel kell vinni a motor skillt.
Az üldötéseket is legjobb motorral végezni. CAngával mégjobb lenne, csakhát szegég CJ-ben nincsa annyi szufla, hogy végre lehessen hajtani, pedig akkor nem lenne előtte semmi akadály. Mindig azon szórakozok, hogy forgalommal szemben kettes-hármas kocsisorokat ugrok átt.
.
Repülős köldik...
Sikerült már valakinek károsodás nélkül landolni?
A "legjobb", az amikór radar szint alatt kell repülni...
A domborzat miatt a magasság folyton változik..
Röpködök, kerölgetem a fákat a sziklákat, meg minden, erre hopp egy fa... bummm, hopp egy villyanypózna... bumm.
Néhány sikertelen próbálkozás után támadt egy jóóó ötletem... víz felett fogok repülni.
Kiérek a tenger felé, máris villog a túl magassan vagy dolog, lejebb megyek, még mindig villog, még lejjebb, még mindig, még le... már a vízben vagyok.
Aztán végül a sékeres változatnál egyáltalán nem érdekelt a radarszint, csak putty előre a cél felé. Az üdvahdsereg máris küldött két-három madárkát. Ezzel kellett vólna kezdenem, de tényleg. Immelmannal, meg néhány forgással olyan szépen ki lehet kerülni a rakétákat, bhogy az valami elképesztő.
S amit utoljára hagyok, az Zero rc-s küldetései.