24 nov 16, 06:40:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 48
  Nyomtatás  
Szerző Téma: DEÉSz  (Megtekintve 130091 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #570 Dátum: 09 máj 05, 11:43:31 »

Dehogy csak az simán megy neki valszeg :d tán mondta hogy annak még örül Nevet meg Hiei is mondta hogy az még megy ikszdé
Na azért, már megijedtem, akinek a lánya penge matekos annak egy ilyen alap dolgot tudnia kell álmából felébresztve. xDD Pojén
Apunak a geometria nem megy...
Am melyik geometria, a sima, a tér vagy kordináta, vagy egyik se?

Naplózva

Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #571 Dátum: 09 máj 05, 11:45:12 »

nah akkor örülhet mert az csak 1 volt asszem és azt ki lehetett hagyni ha akartad

Volt valószínűséges meg 3szög köré írt körös és mennyi a befogók mérete meg még sokminden... diagrammot kellett rajzolni... nah az a feladat elvett az életembl majdnem 1 órát ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 11:46:30 írta Kaze » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #572 Dátum: 09 máj 05, 11:45:42 »

hát igazából én a síknál vettem észre...mert abba csináltam feladatot vele...a többit ő tudja...
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 11:46:31 írta Morita » Naplózva
Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #573 Dátum: 09 máj 05, 11:51:08 »

Sztem Syzynek min úgy ment mint nekem Nevet
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #574 Dátum: 09 máj 05, 11:53:03 »

hát igazából én a síknál vettem észre...mert abba csináltam feladatot vele...a többit ő tudja...

értem Mosolyog

Am reméljük azért jól sikerült neki és elérte a a 3-as szintet amit megcélzott, ha nekem sikerült neki is fog. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 05, 11:53:36 írta Csibe19 » Naplózva

Kaze
Osztag Vezető
*

« Válasz #575 Dátum: 09 máj 05, 12:06:57 »

http://www.fn.hu/oktatas/20090505/matek_erettsegi_megoldasai/
nem hivatalos de legalább megnézhetitek a feladatokat
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #576 Dátum: 09 máj 05, 12:11:34 »

Uhh nekem totál kínai ez az egész... Ezeket a szavakat már nem is értem... Kombinatorika... Mi ilyet nem is tanultunk... Azt hiszem én is csatlakozom Hieihez és egy nagy Shinra Tensei-jel segítem a célja elérését.  Nevet
Gabor-sama: Igen most, hogy mondod emlékszem, hogy volt egy ilyen balhé a két szintes érettségiknél. Azért nem semmi, hogy újra íratták. Nekem még régi érettségim van, ilyenkor örülök, hogy baa-sama vagyok.  Nevet
Azt hiszem az lenne a jó ha csak magyarból és angolból lenne érettségi. Töri írásbeli is kimaradt az életemből hála az égnek.
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #577 Dátum: 09 máj 05, 12:44:39 »

Megnéztem amit Kaze linkelt meg próbálgatom csinálni és hogy őszinte legyek sokkal durvábbra számítottam.
A 70%a kb puszta logika, a maradék 30 igényel némi háttértudást.. ha jövőre is ilyen lesz én tuti felkötöm magam ha nem lesz minimum 50%os 3asom xD
Nem tudom kinek az érettségiét fénymásolták bele de már most látom, hogy a 16/a-t elrontotta
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #578 Dátum: 09 máj 05, 13:38:06 »

Jah...azt tényleg...én csak a feladatokat futottam át...szerintem se volt nehéz...a valszínűségszámítás az nem ment mert nem tanultuk...és kb ennyi
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #579 Dátum: 09 máj 06, 14:41:46 »

Kommentelném a mai törit: sztem baszott nehéz volt xDD lehet h azért, mert eleve hülye vagyok a törihez, és azért is mert át sem néztem semmit, de nekem nehéz volt... 3-4es talán meglesz xD
A matekhoz is fűznék hozzá: télleg nem volt nehéz, de  bakker még tegnap sem voltam képes normálisan odafigyelni xDDDD egészen addig amíg tegnap hazaértem és megnézegettem pár megoldásfélét, azt hittem h a2. vagy 3. feladatban számtani közepet kértek, és pár egyéb dolog is kimaradt. Szal megint nem sikerült rendesen elolvasnom a feladatokat xDDDDD majd meglátjuk az eredményt....
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #580 Dátum: 09 máj 06, 15:03:57 »

Én is néztem neten, elég durvának tűnt. Húgom is azt mondta, de neki nem lett rossz szerintem, mert töri szakos. Erre nem nagyon lehet tanulni igazából. Az a rossz, hogy tényleg bármi lehet és azért csak úgy írni egy esszét nem könnyű. Meg a 3 óra szerintem kevés is rá. Mi azt hittük, hogy négy lesz...
Naplózva

seiri
Osztag Vezető
*

« Válasz #581 Dátum: 09 máj 07, 10:01:42 »

Az  volna a kérdésem, hogy nektek kiküldték már azt a regisztrációs levelet?
Mert bátty még nem kapta meg és kissé már paranoiás xD
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #582 Dátum: 09 máj 10, 09:54:15 »

Én sem kaptam még meg, és elég sok ismim sem, és én is kezdek aggódni miatta ='DDDD
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #583 Dátum: 09 máj 10, 10:02:08 »

Ez a matek középszintű egy vicc volt
Töriről hallottam ezt is, azt is, nem tudom minek higyjek, de szerintem egy forráselemzés annyira nem lehet bonyolult ^^
Magyar no para, érvelni szerintem tudok viszonylag türhetően Mosolyog De ha verset elemeznék, szerintem az is pöpecül menne...csak tudd alátámasztani
Egyedül az angol emeltemen parázok egy kicsit. De még van egy évem, szal addig csak sikerül majd megtanulni
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 21:12:20 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Sevanna
VIP

« Válasz #584 Dátum: 09 máj 11, 12:58:11 »

Angol emelten ne parázz. Nagyobbik húgom minden tanulás nélkül ment és simán ötöst kapott. Sem az írásbeli sem a szóbeli nem volt nehéz. A vicces az volt, hogy ahhoz hogy emeltezni mehessen 12.-dik év elején lekellett tennie egy vizsgát a négy év anyagából és arra meg négyest kapott. Szóval a vége az lett, hogy hiába volt egy emelt ötötse év végén meg félévkor négyest kapott.  Technikai KO
Földrajzból megy vki?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 37 38 [39] 40 41 ... 48
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins