Sasukéval semmi baj sincs, egyetlen hibája, hogy hiszékeny... Én inkább sajnálom érte, mintsem utálom, Itachi ellen tök okés volt, hogy bevette a mesét, elvégre a faluban senki sem tudta az igazat Hiruzen, Danzou és a 2 úgymond tanácsoson kívül. Tobi meséje után pedig Konoha ellen fordult, mivel Tobi a rá kényelmetlenül ható sztorirészeket szépen elfelejtette közölni, vagy épp tagadta...
Ez sem igazán befolyásolás, 2 esélyes volt a dolog Tobi is bevallotta, és mivel elhallgatott sok dolgot, ezért Sasuke a "Tobinak megfelelő" utat választotta.
Ellenben én már nem Sakurát utálom a legjobban, hihetetlen nem?
Íme a lista akik most felkerültek az élre ilyen-olyan okokból:
Danzou: egy sunyi kis féreg, aki a kisujját sem mozdította, amikor Tsunade és a falu bajban volt. Emellett (részben önös érdekekből) lemészároltatta az Uchiha klánt, majd bedobta magát, mint "jófiú" és még a Hokage címet is majdnem elcsórta Kakashi elől...
Haku: Az egy dolog, hogy kb transzi, irritál, de nem lényeges elem... De ez az eszköz vagyok blabla szöveg szánalmas is, és idegesítő is. Még a tűz akarata dumát is jobban elviselem... Alig vártam, hogy Sasuke bedarálja a Sharingan segítségével, vagy Naruto a Kyuubi chakrával széttépje... Gyenge kis csicskás, semmi más.
Kabutot meg ecsetelni is kár, szintén a "sunyi dög" klánból származó emberke, ki elsajátította a "Sunyulás no jutsu"-t, mellé a "Magamba kotyvasztok mindenkit no jutsu"val.. Önmagában tehetséges és erős volt, akkoriban szerettem is, de Orochimaru elnyelése után már nem tudom szeretni, szomorú múlt ide vagy oda.