Treyman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 10 dec 07, 18:06:49 » |
|
Danzouot ugyan ugy utalom mint hanzouot ok egy spekulansok es Danzou Mangaban meg hokage lett ez mar tulzas jaj nem lett hokage, csak ideiglenesen, a jouninok nem választották meg, és mivel meghalt, nem is lehet hokage
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steelshinobi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 10 dec 11, 16:23:50 » |
|
Én a mangában lévő szereplők közül senkit sem utálok, a filler karakterek közül azonban annál többet. A Shippuudent nézve először Sorát utáltam meg, egészen a Yuukimarus fillérig ő irritált a leginkább azonban még ő sincs sehol a Yuukimarus és a hatfarkú Jinchuurikis fillerek negatív karaktereihez (Gurent leszámítva) képest. Azt a rakás irritáló szerencsétlenséget hogy lehetett berakni a Naruto univerzumba? Nagyon irritáló még a transzvesztita béka, őt legszívesebben betenném egy óriási turmixgépbe és ......vrooooom..........vroooom........vrooooooooooooom. A többit el tudjátok képzelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 10 dec 11, 18:39:24 » |
|
Nagyon irritáló még a transzvesztita béka, őt legszívesebben betenném egy óriási turmixgépbe és ......vrooooom..........vroooom........vrooooooooooooom. A többit el tudjátok képzelni. Nah, ez állatkínzás volt... mégha az a breki nem is létezik... Azt is hozzáteszem, hogy a fillerkarakterek hölgyei nagyon hülyén tudnak repülni, vagyis fáról fára ugrálni... szétfeszített ujjakkal, finomkodó lépkedésekkel, böeh! Én asszem, mostantól kezdve Kabutót kezdtem megutálni... Irritáló, amit művel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
XxScarlet14xX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 10 dec 17, 22:04:17 » |
|
Narutot Azért mert kinyírta Peincit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 10 dec 21, 02:45:17 » |
|
Ez nem igaz, mert Peinci magát nyírta ki. Egyébként Kabuto az elejétől fogva ien féreg módon viselkedik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 10 dec 21, 19:35:52 » |
|
Szerintem ő nem Nagato-ra gondolt, hanem a 6. Pein-re, azaz Yahiko-ra.
De, hogy ne legyen OFF: Én Kabuto-t utálom a legjobban. Annyira sunyi, hogy már szinte fáj.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
XxScarlet14xX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 10 dec 21, 20:09:21 » |
|
Jaja én a rá gondoltam nem Nagatora
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 10 dec 22, 16:58:00 » |
|
Háát Scarlet akko ebben egyezünk meg úgy az avatar-unk témájában is de én nem naruto-ra szavaztam hanem kabutora,me olyan hülyén néz ki me szeret sunyulni is és nekem nem szimpi
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
XxScarlet14xX
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 10 dec 22, 17:43:19 » |
|
Hát ja Egyébként én is utálom kabutot csak sunyulni tud
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 10 dec 22, 19:08:49 » |
|
Ez fáj :'( kabuto nem olyan rossz... ha a sunyikat uta'lhatna'd utáld tobit kobuto csak rosszkor volt rossz helyen, és rossz dolgokat csinált nah jó tényleg rossz kicsit, de sztem menőbb főgonosz mint tobi én őt is utálom, meg sáskát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 10 dec 25, 22:12:29 » |
|
Gaiiiii... hülyén néz ki és viccesen legyőzte Kisamet.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
RamenEater
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 11 jan 07, 21:57:38 » |
|
Kabutora raktam... mert... Elleinte tök szimpatikus volt meg minden de mikor teljesen behodolt Orochimarunak és bemutatkozott az igazi énje (mikor Jirayra , Tsunade , Naruto VS Orochimaru , Kabuto) akkor teljesen megutáltam és további szerepléseiben is minig gonoszkodott... volt mikor 1et bevágtam volna neki vagy ...
|
|
|
Naplózva
|
Szevasztok...
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 11 jan 22, 17:14:20 » |
|
Én Deidarára nyomtam, mert egyszerűen kész vagyok a hülye művészetes dumájától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 11 jan 23, 13:01:03 » |
|
Szerintem ő nem Nagato-ra gondolt, hanem a 6. Pein-re, azaz Yahiko-ra.
De, hogy ne legyen OFF: Én Kabuto-t utálom a legjobban. Annyira sunyi, hogy már szinte fáj.
Ha úgy vesszük,mindketten öngyilkosok voltak. Nagato mert felhasználta összes chakráját. Yahiko meg késbe futott.Naruto már egy halottat ölt meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 11 feb 05, 17:35:12 » |
|
Szöszkét...tönkretette Naruto életét azzal, ahogy hozzáállt a barátságukhoz. Nehéz megmagyarázni ezt a furcsa barátságot. De az, hogy ha találkoznak, akkor Sasuke rezzenéstelen arccal harcol (pl. Naruto Shippuuden Movie 2(?)) Ez a gyerek egy akkora s*ggfej, hogy az már nekem fáj. Sasuke
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|