Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 10 aug 23, 15:01:32 » |
|
utálom sasukét, mert túl beképzelt, ráadásul itachi áldozata után is folytatta amit elkezdett, és pont az elenkezőjét tette annak amit itachi szeretett vna. nem csipázom még Danzout. nem kell részletezni lassan kezdem nem szeretni narutot is, mert nagyon durván túltápolt lett, de azért még szerethető és nem csípem karint se mert egy álszent szuka
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 10 aug 24, 10:31:27 » |
|
utálom sasukét, mert túl beképzelt, ráadásul itachi áldozata után is folytatta amit elkezdett, és pont az elenkezőjét tette annak amit itachi szeretett vna.
Bocsi, hogy beleszólok de az utolsó érved egy nem megfelelő ok... akkor ennyi erővel utáld Itachit is, mert meg kellett volna ölnie Sasukét, de az élete fontosabb volt neki a faluénál. És mivel Sasukének most fontosabb Itachi, mint a falu, így jó hogy ki akarja nyírni egész Konohát, és nem megvédeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 10 aug 24, 21:09:33 » |
|
kiba 1 nagy halom szerencsétlenség a maga gatsuga pisire épülő techinikájával, semit nem tud, csak ha már kifektették a társai az ellent, majd dynamic marker és gatsuga a holttestre.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 10 aug 27, 13:05:32 » |
|
Am innen ki utálja Orochimarut? :hmmm? Orochimaru egyik kedvencem, úgyhogy... Amúgy nem utálok senkit jelenlegi állás szerint (shipu 175. részig). Ez nem azt jelenti, hogy mindenkit szeretek, csak hogy van pár kedvenc (Hidan, Kimimaro, Sasuke, Itachi....) a többiek közömbösek.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 10 szep 01, 15:30:00 » |
|
Hű Sasukét de nem bírják.Mondjuk én is rászavaztam,mert nem tetszik maga a karakter.A viselkedése,meg hogy milyen beképzelt.De igazán az nem tetszik hogy hülye és csak magára gondol,csak a saját céljai érdeklik.
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 10 szep 04, 18:37:58 » |
|
Nna, én most Karuira szavaztam. Nem bírom ezt a gondolkodni képtelen, verekedős csajt. És folyton behúz Omoinak egyet Sakurát se kedvelem, de tényleg jó lett volna, ha ő pofozta volna fel a csajt, amit az egyik élethűre sikerült hamis mangaképeken láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 10 szep 04, 20:18:00 » |
|
csumi mindenkinek én egy részben nagyon utáltam az egész akatsukit mert amikor megölték a 6farkú Jinchuuriki Utakatát az qrva szomorú rész volt (nem emlékszem hanyadik rész)
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 10 szep 05, 12:23:05 » |
|
Az filler volt ha jól tudom. Én nem utálok senkit, de Kakuzu kedvelem a legkevésbé. Ő egy könnyen felejthető karakter, sztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 10 szep 05, 12:27:52 » |
|
Hát azért én nehezen vertem ki a fejemből xD Am énism Sasukére szavaztam ugyan azok miatt az érvek miatt mint a többiek : ) Gondolom nem kell részletezni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 10 okt 17, 21:36:56 » |
|
Naruto...
Annyira unom már, hogy a Shippuu részekbe mindig Sasuke seggébe van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 10 okt 20, 11:13:20 » |
|
Kirabi... őt félig utálom, mert folyton rímel és sosem hajlandó válaszolni a kérdésekre. Mint amit a legutóbbi fejezetben olvastuk, hogy össze-vissza beszélt a taturól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 10 nov 01, 02:26:06 » |
|
Én régebben Sasukét nagyon utáltam, mostmár kevésbé. Konohamaru az, akit sosem csíptem. Nekem olyan idegesítő és...furcsa...nem is igazán tudom megfogalmazni kellőképpen, lényeg, hogy mindig is egy nagyon unszimpatikus karakter volt számomra. Voksomat is mellé tettem. :d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 10 nov 02, 11:53:04 » |
|
Én nem utálok senkit. Sok unszimpi karakter van,de mindegyikben van valami amiért szeretni lehet.(még a főgonoszokban is) Ez van,a való életben sem az emberek hibáit kutatgatom,hanem megpróbálom megtalálni a jó tulajdonságaikat.Épp ezért nem tudok utálni senkit. És haragtartó sem vagyok.Ugyanígy van ez a Narutóban is:ha valamelyik szereplő csinál egy nagyon ellenszenves dolgot,először bosszant, aztán megbékélek vele.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 10 nov 07, 18:17:35 » |
|
Danzou + az a 2 idióta tanácsost.-Uchiha klán kiirtásáért felelősek.Biztos még sok hülye döntést hoztak hosszú életük során.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato10
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 10 dec 07, 16:33:38 » |
|
Danzouot ugyan ugy utalom mint hanzouot ok egy spekulansok es Danzou Mangaban meg hokage lett ez mar tulzas jaj
|
|
|
Naplózva
|
B.U.E.K Mindenkinek
|
|
|
|