FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #915 Dátum: 09 szep 05, 20:18:30 » |
|
Kidomaru FUJJJ!!!!! Ő a megtestesült ocsmanyitás, és szegény Neji-chant is majdnem megölte!!! Ha találkoznék vele, kapna egy jót a pofájba, az biztos. nemtom ti hogy vagytok vele, de én örülök neki hogy meghalt! (ez nem volt szép tőlem, de ha egyszer eza az igazság....)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Mancs
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #916 Dátum: 09 szep 05, 21:15:35 » |
|
Nekem Konohamaru nem szimpatikus >.< Amúgy sem bírom a gyerekeket, de Ő különösen fel tud idegesíteni, én tehát rá szavaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #917 Dátum: 09 szep 06, 09:02:48 » |
|
Nekem Konohamaru nem szimpatikus >.< Amúgy sem bírom a gyerekeket, de Ő különösen fel tud idegesíteni, én tehát rá szavaztam
Hát, én se nagyon bírom a gyerkőcöket, de nem bántom őket. Nehéz elhinni, hogy Konohamarut, mint Hokage unokáját, ennyire hülyét csináltak belőle a szülei Asszem Sasukét is kezdtem megutálni, amióta elolvastam a legújabb fejezetet. Eddig azt hittem, Tobi használta ki őt. De nem... Annyira bepöccent, hogy szitává kéne már lőni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #918 Dátum: 09 szep 06, 15:43:35 » |
|
Á, nem értem, hogy lehet Konohamarut nem szeretni! Olyan dilinyós szegénykém, hogy az már édes. Szerintem Danzou például kevésbé szeretnivaló karakter...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zafyr
Gennin
Nem elérhető
-
|
|
« Válasz #919 Dátum: 09 szep 06, 20:43:53 » |
|
Danzout nagyon megutáltam. Eddig sem volt nagy kedvencem de mióta Tsunade kilőtte magát azóta nagyon ellenszenves lett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #920 Dátum: 09 szep 11, 15:16:27 » |
|
Én Sasukera szavaztam,mert ki nem állhatom a hozzáállását a dolgokhoz,a viselkedését és a megjelenését és mióta megölte Itachit,még jobban ki nem állhatom... bár lehet hogy azért is mert mindenki imádja körülöttem
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #921 Dátum: 09 szep 11, 15:26:24 » |
|
Sasukét a társaság fele utálja egyébként. Megosztó személyiség. xD Szerintem például Kabuto kevésbé szerethető karakter...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexis05
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #922 Dátum: 09 szep 17, 14:04:25 » |
|
Sasukét jelöltem be, de erős késztetés volt rá, hogy Sakurára szavazzak... Nem tudom, melyiküket utálom jobban... Sasuke kezdetben csak kicsit idegesített a fellengzős, beképzelt stílusával, de voltak olyan megmozdulásai, amiket meg kifejezetten kedveltem. De a Shippuudenben... Számomra nagyon elviselhetetlen lett. :S Nagyon sajnálom azért, amit át kellett élnie, de ez az állandó bosszú, meg gyűlölet már unalmas és idegesítő. Egy szó, mint száz: rá szavaztam, mert képes keresztül gázolni még a legjobb barátain is a céljáért, egyszóval önző. És még enyhén fogalmaztam. Sakuráról meg már leírtam nem túl jó véleményemet a Szereplőknél, a róla szóló témában. Mindenesetre nagyon idegesít, a legjobban az nem tetszik, hogy állandóan veri Narutot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 09 szep 17, 17:25:55 » |
|
Nekem nincs utált szereplőm, nem tudom miért, de ha választani kéne akkor Sasuke. Nem valami szimpatikus számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #924 Dátum: 09 szep 17, 18:56:33 » |
|
Szegény Szöcsi... itt aztán jól megkapja!!!!
Én azt hiszem Karintól vagyok ki a legjobban. Egyébként nem lenne vele semmi bajom, ha nem nyáladzana folyton az ügyeletes szépfiú után. De azért őt is ellehet viselni...
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
T@BI
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Örökös Hot-Dog /blöki/ faló! x|
|
|
« Válasz #925 Dátum: 09 szep 17, 19:14:16 » |
|
Valamiért engem naruto irritál/anime/ de a shippudenben se jobb....(de ez a helyzet csak akkor áll fent ha valakit kötelezően keresnem kéne akit utálhatok )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo-chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #926 Dátum: 09 szep 18, 21:57:04 » |
|
hát szerintem Shino, mert nem szeretem a "mindig okoskodok, bepukkadok" stílusát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #927 Dátum: 09 szep 19, 08:54:02 » |
|
A felsoroltak közül Karuit, de Karint is betehetnétek mert szerintem épp elegen utálják a beteges Sasuke-imádata és a stílusa miatt.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #928 Dátum: 09 szep 19, 10:48:47 » |
|
Karin nekem is egy olyan karakter aki irritál. Eddig nem utáltam senkit. Viszont Karin megjelenése és stílusa elég zavaró. Szal asszem őt nem igazán kedvelem. Azért utálni se utálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #929 Dátum: 09 szep 19, 13:16:05 » |
|
Karint a mangában csíptem régen, de ma már nem szeretem. Nemcsak a személyisége és a viselkedése taszít engem, hanem a neve is. Nem úgy hangzik, mint egy japán név. Inkább német... És irritál, hogy -csakraérzékelő -fel akarja hívni magára a figyelmet, mint egy okoskodó titkárnő -öltözködés -amikor megsértődik, mindig akkor igazítja meg a szemüvegét (olyankor úgy gúvad ki a szeme, hogy a szemüveg könnyen leeseik )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|