Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 07, 16:24:18 » |
|
Sasuke UnForever!!!  Bocs a Szaszke fanoktól! > 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
 |
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 07, 16:51:45 » |
|
Most hogy láttam Konohamaru nevét a listán, rádöbbentem hogy őt kedvelem legkevésbé. Hihetetlenül idegesítő... ;D
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid  "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
 |
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 07, 16:54:51 » |
|
hát igen...az én listámon megérdemelné a második helyet!  csak nem lehet kéccer szavazni... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 07, 17:11:34 » |
|
jobban utálátok sakurát mint kabutot mit lehet utálni sajurában és akkor sasukéről nem is beszélek
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 07, 17:27:31 » |
|
Remélem Sasuke itt is nyerni fog. Megérdemli, ő még viszonylag "idősen" választhatott, h mit akar kezdeni az életével. Mit nyer vele, ha megöli Itachi-t? Ettől még nem éled fel a klánja, sőt így már csak rajta áll vagy bukik minden. Mondjuk a sorozatban minden csaj utána bukik, így tud választani...., ezt se teljesen értem, ott mindenki a külső alapján ítél????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 17:29:33 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 07, 19:30:44 » |
|
Sasuke,a kis g *nyó  Már az első feltűnékor utáltam...valamiért irritál,ráadásul annyi ok van amiért utálni lehet,hoy nm értem miért léteznek Sasuke-fanok.  Egyszerűen túl idegesítő karakter,csak utálni lehet. Moderátor: Ne használj csúnya szavakat, vagy legalább csillagozd.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 19:51:38 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 07, 21:56:48 » |
|
Sasuke, nagyon utálom, mindig is utáltam, nem bírom a nagyképű nagy képét  ráadásul a felfogása olyan rossz hogy az már fáj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 08, 21:34:16 » |
|
Ten Ten >  Szerintem idegölő személyiség nemtud igazából semmit és nem is zavarja Kabuto olyan kicsit "patkány" módon viselkedik:D Zetsu nem teccik ahogy kinéz és alapjaiban olyan mint kabuto Yoshamaru mert nemtudom hogy miért nemtudta megérteni Gaarát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 23:40:27 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 08, 22:11:45 » |
|
vki nem szereti Tobit!! :o mit nem lehet benne szeretni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 09, 18:24:22 » |
|
TenTent most úgy megvédeném, tudok is ellenérvet, de lazán off és rámszólnak.  Énmeg Ita-chant gyűlölöm. Igen, semmi stílusa nincs... Kis emo kid X) Hülyén néz ki a nagy ráncával, meg hogy folyton sharinganozik. Azt hiszi olyan nagy, kinyírta a klánját, fúúhúú Igen, direkt volt. --- Okéé, na, szemét voltam.  Bocsi. G*nyóságon túl, Mint már említettem, a fő utált Sakura, de mellette ott van még Sasuke, Itachi, Ino, Oro, talán kicsit Gai.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 18:27:48 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 09, 18:59:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
 |
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 09, 19:18:18 » |
|
Én se kötekedni szeretnék, de most gondolj bele: Sakura meg Ino a női nem szégyenei, az agyuk is rózsaszín már  Hinata gyáva. TenTennek nincs semmien beütése, nem az az életcélja hogy valami közkedvelt kis b*zit meghódítson, tudja, hogy a szoknya meg a hosszú, lobogó haj nem ninjáknak való. Összesítve stílus téren ő a legnormálisabb Konohai kunoichi ;D És ő igenis TUD harcolni. Te láttad már Itachit megidézni harminc kunait, ötven shurikent és még kitudja miket EGYSZERRE össz-vissz egy kis tekercset használva?  az a baj hogy ez már rég off, szóval bocsi...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 09, 19:22:52 » |
|
Moderátor: Ne veszekedjetek, de vitázni (értelmes érvek, ellenérvek) lehet. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 09, 19:32:26 » |
|
Ten Ten: ÉRV- öltözködés és hajviselet szinten ninjásabb akármeik társánál. Ellen érv-mindíg ugyanazt a technikát alkalmazza és elég uncsi ahhogy harcol. Itachi: ÉRV- Komoly öltözet Határozott kemény arc (szerintem nem ráncos hiszen fiatalabb Kakashinál) a haj (közel sem emos az inkább Sasuke) Nagyon sok technikát ismer. Izgalmasak a harcai mert mindíg meg tud lepni valamivel Ellen érv- rideg, inkább távoli mint közelharcos ( de közelharcban sem marad alul 1könnyen) Igen nehéz karakter mert elég sok homályos dolog van körülötte. Megölte a klánját ( szerintem biztos volt rá valami nyomós oka)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 09, 23:45:44 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 09, 19:53:58 » |
|
Szinte mindenki mindig ugyanazt a technikát használja ( azért van néjány kivétel) , sajna nem hetente tanulnak meg egy új jutsut.... :-[ De a lányokkal egyetértek, néha idegörlőek, de vedd számításba 12-15 évesek.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya  Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla!  De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis!  Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan 
|
|
|
|