mrimri
Vendég
|
|
« Válasz #60 Dátum: 07 jún 30, 17:35:36 » |
|
Itachit és Sasukét, mert mindig a többi szereplő fölé vannak helyezve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #61 Dátum: 07 jún 30, 21:05:17 » |
|
Rock Lee-t, mert olyan idétlen. :leüt:
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #62 Dátum: 07 jún 30, 21:24:06 » |
|
Az nem ok ennyierővel,Choujit me dagi,Narutot mert bugyuta,Saskut mert olyan öntelt szóval :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #63 Dátum: 07 jún 30, 21:30:07 » |
|
Moderátor: Az, hogy ki melyik szereplőt nem kedveli és miért, az nem vitatéma. Mi sem kötöttünk bele, hogy Te miért nem kedveled a 12 éves Sakura-t.... De a 12éves Sakurát is utálom igazad van az naon idegesítő volt ;D
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #64 Dátum: 07 júl 02, 23:29:16 » |
|
Hát Pett, jól megkapod mindig...
Azt hiszem én volnék az, aki nem utál senkit. Vagyis minden karival békében vagyok:D Báááár az a pár hang genin ( remélem jól emlékszem ) a chuunin vizsgán elég béna volt... Na jó, én is találnék pár utálomot. De a mainkarakterekből mindenkit szeretek:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Genjutsu
Vendég
|
|
« Válasz #65 Dátum: 07 júl 04, 15:57:25 » |
|
ÉN-HINATÁT-UTÁLOM-A-LEGJOBBAN!!!!!!!!!!!!!! Bocs de muszáj voltXD Megindolokjam? Mert Hinata majdnem olyna mint Sakura! Mert neki nem számít semmit a harc csak Naruto meg az hogy ne sebezze meg senki a kis törékeny lelkét! Hol marad a hazaszeretet??? Nem véletlenül lett ninja! Vagy ha mégis, akkor gyorsan húzzon el pénztárosnak egy hülye boltba! Könyörgöm! Tele van már a hócipőm az állandó lány-nyállal ami folyik ezekből a csajokból! (meg Lee-ből) Nincsen semmi más motivációjuk a harcra? Csak a szerelem meg ilyenek? Miért nem arra koncentrálnak a legjobban, hogy a falujuk biztonságban legyen? Saját maguknak is egy csomó őrlődést megspórolnának...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kowi
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
2012.05.19. !!
|
|
« Válasz #66 Dátum: 07 júl 04, 16:00:49 » |
|
Én szeretem Hinata-t, flem amikor a vízesésnél táncizik akit különösebben nem kedvelek, az Kankuro...
|
|
|
Naplózva
|
"Az igazi rocksztár az első próbán meghal..."
|
|
|
DaViS
Akadémiai tanár
Nem elérhető
..........Air Gear.......
|
|
« Válasz #67 Dátum: 07 júl 04, 22:24:10 » |
|
nekem nem szinpatiku Neji és Sasuke szerintem mindegyik olyan nagyra tartya magát > :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #68 Dátum: 07 júl 06, 21:56:59 » |
|
Sasuke!!! Idegesítő és arrogáns, ráadásul a bosszúért mindenen és mindenkin átgázol. Mi lesz, ha eléri a célját???? Hirtelen leáll és átmegy "normálisba"?? Szerintem ezt már egy életre elszúrta.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #69 Dátum: 07 júl 07, 13:59:15 » |
|
Kit utálsz vagy ki ellenszenves nked?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #70 Dátum: 07 júl 07, 14:06:32 » |
|
Óóó, csak egyre lehet szavazni? Mindegy, a főutáltam akkoris Sakura marad. >
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #71 Dátum: 07 júl 07, 14:07:18 » |
|
mi az h egyre lehet szavazni? :o 50lehetőség van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 07, 14:08:24 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
annee
Vendég
|
|
« Válasz #72 Dátum: 07 júl 07, 14:20:17 » |
|
Nem az, hanem h csak egyszer, nem? Amúgy én Gaira szavaztam, de nagy volt a kísértés másra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #73 Dátum: 07 júl 07, 14:21:17 » |
|
jajj, énis utálom Gai-t, de megmarad a legjobban utálom szerep Narutora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|