Naruto-kun 14-nek a boltban vannak olyan fejpántok, amiknek alumínium van, van aminek csak egyszerű színezett műanyag, meg ezer féle változat... mindenből meg lehet csinálni..szerintem
Fejpánt:
-kell hozzá egy kis kézügyesség, de nekem sikerült...
kell egy vékony fémdoboz tudod, pl kis coca cola-s vagy sörös doboz, kinek mi, abból kivágod azt a részt, ahova a falud jele fog kerülni,
kell hozzá még valamilyen szövetből készült csík, méretre igazítod,
aztán lyukakat ütsz a fém lapra, amit még előzetesen kivágtál a fémdobozból(ajánlom, hogy ne kis körömollóval vágd ki, mert nekem most majdnem felvágta az eremet no mind 1)
szal kivágod a fémlapot, és kiütöd a szélén a lyukakat(mondjuk kalapáccsl meg szöggel) azután lehet választani, hogy a falu jelét megrajzolod filccel, vagy belevésed késsel, vagy szöggel, profiknak(mint nekem
) van otthon vésőjük, azzal is lehet próbálkozni, vagy csavarhúzó fejével...erre van több millió megoldás
majd varróeszközt előveszed, és a lyukakon keresztül a szövetcsíkodra rögzíted...És
KÉSZ!
Nekem sikerült, úgyhogy ne mondjátok, hogy nem lehet megcsinálni!!
U.I.: ja és am az a CD-s sztem jobb olyan minicdből, vagy eleve az volt a képen...
nem is tudom...
jah éés haveromnak jó kis ötlete volt, szereld szét a ventillátort, és akkor már is lesz démonszél shurikened(jólírtam???)