|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 szep 01, 17:54:16 » |
|
én épp most rakattam el 2 jegyet am tényleg mondjuk gondolom árpád hídtól mondjuk sakurazakába ugy legkönnyebb eljutni ha hmm momndjuk a kálvin térig elmegyek metróval (innan nem tom hogy tovább) nos szal vagy netán lenne vmi egyszerübb mód vagy hogy tovább a kálvintértől?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 szep 01, 17:57:54 » |
|
Térkép rulz :DDDAm valaki szeretne jönni velünk?Mmint xenonnal és velem?...időpont az még nincs xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 szep 01, 17:59:29 » |
|
*.* én megyek anyuuu mm szeretnéék meg nemtom xD veletek is mennék aysee XDD csakizé...nha voltitt vmi izé h megyek valakikkel x"D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 szep 01, 18:05:17 » |
|
Moonie megteszed hogy veszel nekem egy jegyet Conra és ott majd kifizetném?? PÜ-ben akartam csak tele a ládád
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 szep 01, 18:08:39 » |
|
kösz aysee de mivel nem nagy a tájékozódóképességem és hát ezt már néztem és kb tom is h mivan de még életben nem jártam arra tehát csak mi lenne a legegyszerűbb útvonal
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 szep 01, 18:09:07 » |
|
Hmmm...teis gyere velünk x"DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 szep 01, 18:09:20 » |
|
*.* én megyek anyuuu mm szeretnéék meg nemtom xD veletek is mennék aysee XDD csakizé...nha voltitt vmi izé h megyek valakikkel x"D Oké, dede az nem tudom, h van-e, mmint az amit Arvael mondott Áh, tök bonyolult ez az egész... de ügyes gyerek vagyok megoldom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 szep 01, 18:10:05 » |
|
hogy kell megrendelni előrre? valaki pls help me, meg majd abban is, hogy hogy kell odamenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 szep 01, 18:10:30 » |
|
Hát keresztanyu, nem tudom... megpróbálom megkérni azt a barátnőmet aki holnap megy Sakurazakába, h vegye meg neked is^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 szep 01, 18:11:31 » |
|
Áh, ez tök megnyugtató, h nem csak én vagyok ilyen béne x"D Odajutni még csakcsak, de már 5 perce tanulmányozom ezt az izét és nem jöttem rá, h kell megrendelni xDxD Tök szánalmas vagyok x""D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 szep 01, 18:12:58 » |
|
Hát akkor én is g_f. Mert fogalmam sincs, hogy van ez.... de még egy e-mail címet se találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 szep 01, 18:17:03 » |
|
am info@sakurazaka.hu és ott meg tudod kérni h tegyenek el neked jegyet utánna elmehetsz érte sakurazakába....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 szep 01, 18:18:59 » |
|
Ésés csak ennyit, h "Pls egy jegyet tegyetek már el ekkora és ekkora ilyen és ilyen névre"? Persze normálisan megfogalmazva, meg minden ilyesmi xD Ja ésés köszi, h segítesz nekünk xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 szep 01, 18:24:02 » |
|
Am én el küldtem köszi az e-mail címet Noe. Én azt nem mondtam, hogy mikor csak majd valamikor bemegyek értük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|