Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #390 Dátum: 08 aug 31, 12:16:25 » |
|
Hihi!!Igen tüneményem...a keresztanyád ilyen alávaló gonosz ember...hát mit mondjak...családi vonás De mi leszünk a legjobb kezdők...tény hogy életemben eddig csak Matsurin DDR-eztem...de indulunk... Hmm...Nekem még a pénteki szállás kérdéses...konkrétan lövésem sincs hova megyek aludni...és b.nőmet is riadóztatni kell hogy akkro jön-e vagy sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #391 Dátum: 08 aug 31, 15:28:42 » |
|
hmm hát épp most olvastam hogy a neten kapható kétnapos jegyek továbbá a szombatiak is elfogytak már fú ekkor döbbentem rá h tényleg az lenne a legeslegjobb ha sikerülne úgy hogy amint lessz hír h van jegy máris rohamozni akarom h sikerüljön jegyet venni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #392 Dátum: 08 aug 31, 16:04:21 » |
|
Juj, ebből télleg roham lesz, ha csak magamnak kellene jegyet vennem, akkor nem aggódnék, de így h megígértem másnak....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #393 Dátum: 08 aug 31, 17:26:08 » |
|
Öhh mi is ma rendeltünk, hát... Inkább nem kockáztatok, és 3000-t fizetek Szóval megrendeltünk 1 vasárnapi jegyet, a szombatit még nem tudom hogy mikor vagy hol fogom.. És tudni kellene már nekem is hogy bnőm jön-e mert neki se lesy jegye..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #395 Dátum: 08 aug 31, 18:12:27 » |
|
hmm hát nemtom én féllek h nem tok jegyetvenni de reméllem már tényleg kész lesznek a jegyek és h kifogok egy napot amikor 5órám lessz h el tudjak menni ... ja tényleg lenne egy kérdésem mondjuk hogy tok eljutni a leges leg egyszerűbben a kálvin térről a sakurazakáhoza vagymit tom én gondolom ti ha mentek jegyetvenni nem félnégy után mentek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #396 Dátum: 08 aug 31, 18:46:58 » |
|
jeesszus....ugye csaj netes jegyek fogytak el ? =O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #397 Dátum: 08 aug 31, 18:48:53 » |
|
igen csak azok azért készülök annyira a rohamra nekem kell jegy de féllek h nem tok időben venni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #398 Dátum: 08 aug 31, 19:28:16 » |
|
Igen, Sakurazaka honlapját figyelni kell ezerrel, és megrohamozni amint csak lehetXD Szerintem amint bejelentik, én suli után rohanok odaXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 19:29:02 írta Moonie-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #400 Dátum: 08 aug 31, 21:41:49 » |
|
Moonie veled vagyok:D ... én már nemtudom... naponta tízx legalább megnézem az AnimeCon meg a SakuraZaka honlapját... amint lesz jegy, én futok oda... nehogy már az első Con-on - amire megyek/mennék -, úgy járjak, hogy nincs jegy se partnereknél, se a pénztárnál... hát akkor én behalnék... elszúrom az első Conom... nem is várhatunk jobbat tőlem T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #401 Dátum: 08 szep 01, 15:21:35 » |
|
Hali ha jól értelmeztem az animecon oldalát akkor már lehet jegyet Venin holna el is nézek a pecsához
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #402 Dátum: 08 szep 01, 15:26:44 » |
|
Úgy tűnik igen, mert ma voltam Sakurazakában, és olyasmit mondtak, h holnap már lehet venni^^ Én megvetetem barátnőmmel végülisXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #403 Dátum: 08 szep 01, 15:42:07 » |
|
Én meg e-mailen elrakattam velük, és a jövőhéten megyek jegyekért. Vasárnapit még nem fizettük be, szóval nem vész eel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu