Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #300 Dátum: 08 aug 12, 14:33:28 » |
|
Na Haku-hugi, akkor lesz közös fénykép Zerooooooo...~ Én maradok drága Nekozawa-senpaiomnál^^ És úgytűnik mégis lesz cosplay csapat, úgyvolt h nem, de mégis JippíííííX3 (bár már kevés idő van csak a conig, szal bele kell húznunkOo)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #301 Dátum: 08 aug 12, 14:36:17 » |
|
Igen, igen... fehér hajfestéket is kell venni xD.............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 08 aug 12, 14:43:18 » |
|
áhám..demég mindig jobb mint a 0:100 arány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #303 Dátum: 08 aug 12, 14:51:44 » |
|
hátt kiderült h nem bizti hogy jövök :'( anyámon múlik h megy-e ismerőse akkor pestre h felvigyen.. aztán meg haza.. de 5:100 az arány :'( mivel egyedül nem enged el pestre,még ha kijön elém valaki sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #304 Dátum: 08 aug 12, 15:41:49 » |
|
áhááá a csokiii :Dam noe ha feljössz pestre jegyet venni akkor szólj nekem és elkisérlek hurcsá tiszta jó lessz most kell majd hívni sylweekét is muszály neki igérte na de nem kényszerítek én senki ...jáj lehessen már jegyeket kapni mehessek már jegyet venni nananáá hmm-hmm am megint bizonytalan vok hány napra menyjek hááá én is szivesen cpznék dehá mind1 hmmhmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #305 Dátum: 08 aug 12, 18:46:57 » |
|
Nos én 97% hogy megyek és ha megyek és akkor shippuudenes Hinatának fgok beöltözni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #306 Dátum: 08 aug 12, 18:59:56 » |
|
iazhogy bizonytalan vagy hány napra gyere? :O 2re természetesen és majd ha énis ráveszem magam akk megigérem h cp-zek veled >shippus Hinaaa *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #307 Dátum: 08 aug 12, 19:09:48 » |
|
Alap h 2 napra megyek...shippuus hina bizony
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #308 Dátum: 08 aug 12, 19:17:19 » |
|
hát nóri tudod alvás gondok és rájöttem h semmi kedvem buszozni mindkét reggel este meg nem tom wááá hmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #309 Dátum: 08 aug 12, 19:27:33 » |
|
dehát megéri reggel este buszozniii *_* anyukád nemengedi h sátorozz pecsa elött? x""""""DDDDDDDDDDDDDD de sztem vkinél tuti tudnál aludni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #310 Dátum: 08 aug 12, 19:52:34 » |
|
hát az jó lenne de nem adhatok fel itt hirdtést hogy egy éjszakára egy szegény lusta lányt aki megszívja a buszcsatlakozást nem e fogadnának be kevés helyet foglal stb sátrazás vagy majj öregapámék módszere de az egyedül unalmas lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #311 Dátum: 08 aug 12, 20:02:15 » |
|
ehemehem ha te nemadsz fel akk majd én nyha ennyi volt :Dmostvárjuk a jelentkezőket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #312 Dátum: 08 aug 12, 20:07:01 » |
|
jáááááj wááá nem naon tok mit mondani wááá am nah izé nóriii na ne (hát gondolom van benne 4 szó de nem tom...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #313 Dátum: 08 aug 12, 20:31:45 » |
|
Höhöhö... xD Én tudom mi a megoldás.. :'D Ne aludjál éjszaka.. gyere velünk bulizni.. egy fél fórumnyi ember ott lesz ..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #314 Dátum: 08 aug 12, 20:34:09 » |
|
hát én mennék is szivessen dehát *ilyen hinata pózt vagy mit dob be*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|