Ayaka
|
|
« Válasz #285 Dátum: 08 aug 07, 20:28:30 » |
|
Crispy, sztem is 10kor van kapunyitás, asszem 9től ált. a jegyeket lehet megvenni mondjuk amien régen voltam lehet h már nem így van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #286 Dátum: 08 aug 07, 20:34:46 » |
|
lemondan nemondom le csak nemszeretem a sietést szaljobbis ha 1rával nyitás elött ottvagyunk ésömm ayaka énis ugytudom h 10kor van nyitás csakitt Haku nagyon 9röl bezsél ésmár elbizonytalaondtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #287 Dátum: 08 aug 07, 20:39:12 » |
|
04:39 07:44 Budapest-Nyugati pu. 3:05 201 km 3.760 Ft 3.010 Ft 05:47 09:04 Budapest-Nyugati pu. 1 3:17 201 km 3.010 Ft 06:22 08:42 Budapest-Nyugati pu. 2:20 201 km 4.280 Ft 3.530 Ft Ezert inkabb 2 orat mennek 3 helyett. Meg nagyon korai am is, es szaaaaaar. >.< Remelem hg 10-kor. Regebben hogy volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #288 Dátum: 08 aug 07, 20:57:45 » |
|
Igen, 10kor kaput nyitnak, 9kor jegyárulás. De tényleg egy órával érdemes előbb odaérni Főleg, h most a 2napos jegyeket már csak elővételesen árulják, szal szép nagy sornak nézünk majd elébe^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 08 aug 07, 21:00:50 » |
|
Uhh koszii hg leirtad, es szerencse Es 1 oraig aldogalni sorban?? ~.~ Mondjuk ha minedn forumos akkor megy akkor legalabb nem uncsii Csak meg a jegyeket nem tudom hg veszem meg, de ezzel meg raerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #290 Dátum: 08 aug 07, 21:46:48 » |
|
hmmm én meek ha lessz jegyem tehát ha majd lehet jegyet venni akk jó lessz mert mek megint pestre ésés mivel túléltem a hétfőt mehetek 2napra hmhm de td szállás kéne de max hazakell buszozni nem akarok korán kell menni haza hmm pedig messze se lakom anyira nah mondjuk anyám nem vezet sötétben ah nemér és féll átmenni a hídon amúgy is nah de ot leszek mindkét nap és ez a lényeg
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #291 Dátum: 08 aug 07, 22:26:22 » |
|
És...és..és.. addig már csak 41 nap van hátra.. :'D Várom már nagyon h. megint ott lehessek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #292 Dátum: 08 aug 07, 22:30:24 » |
|
41nap hú te meg kiszámoltad... reméllem minnél előbb mehetek jegyet venni...és 41 nap mulv meglátom a lányom és megmondom h é vagyook az anyááád...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
kana-chan
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
.мคoo.
|
|
« Válasz #293 Dátum: 08 aug 07, 22:37:43 » |
|
Micsoda pillanat lesz.. *_* Már látom lelki szemeim előtt ahogy.. "Héé... te ott.. én vagyok az anyááád!!" De jó lesz.. *_* x'DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 08 aug 08, 08:22:21 » |
|
:'( mint egy brazil szappanopera =( anh de amuugy meg most noe ugy akarsz jegyet venni hooogy feljössz pestre egy talira? mert igyértelmeztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #295 Dátum: 08 aug 08, 17:15:44 » |
|
hát nekem az is jó lenne bárr nem így értettem ...de a lényeg h tudjam mikortól lehet végre jegetvenni váááá....fuuuu legyenjegyemlegyenjegyem már csak a jegy oszt sima ügy báer vicces lessz ha lerobban megint itthon a buszom ami párkánybavisz de a lényeg h a conra is odaérek időben..és hmm és akkor is lessz nálam kaja bár kitudja mi marad buszon mindig kajálnom kell ...//jé nóri megvan még az olvadt csokiiim//
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 08 aug 08, 20:35:37 » |
|
-Szemelyes kozlemeny kovetkezik- Nah apumat megkerdeztem skypeon hg mehetek-e es azt mondta igen, kerdeztem hg 1, vagy 2. napra, erre elkezdi, max alszunk Kecskemeten Nyeek anjoo. xDD -Szemelyes kozlemeny vege-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #297 Dátum: 08 aug 12, 14:30:22 » |
|
Változott a terv... xD Valszeg, nem Pein-nek öltözök, hanem Zeronak (VK), de nem lesz valami jó a jelmezem........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #298 Dátum: 08 aug 12, 14:31:40 » |
|
áhááá a csokiii :Dam noe ha feljössz pestre jegyet venni akkor szólj nekem és elkisérlek Haku temeg legalább cpzel szal örüjjé magadnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #299 Dátum: 08 aug 12, 14:33:04 » |
|
Crispy, ha megnézed, minden Con elött odaírom, hogy CP-zek, de sose sikerűlt xD.......... Szóval ez olyan 65:35 a beölözés-nem beöltözés aránya xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|