Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 ápr 21, 11:24:09 » |
|
Egyre jobb nyugi csak vicceltem Reméljük Kishi sensei összeállít egy pilot os kötetet is mert elég idegesítő egy 1 részes manga(annyira más, hogy külön mangának számolom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 ápr 21, 11:24:52 » |
|
Valahogy én is így voltam vele, nem tudtam a Narutoval azonosítani
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 ápr 21, 16:08:49 » |
|
hát igen, nagyon furi volt, főleg a motoron néztem nagyot meg szerintem enyhén vicces, mikor naruto átalakul és a ramenből azt a tésztát a fejére teszi én is örülök, hogy nem így alakult, viszont a motoros szemcsit azért meghagyta, ha már a motort nem
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 ápr 21, 16:11:47 » |
|
Igen, de ez furcsa mert azt nyilatkozta h nagyon nehéz volt megrajzolni
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 ápr 21, 18:40:27 » |
|
Na tehát akkor ezzel a pilot mangával megoldásra került egy régi rejtély... Úgy december környékén mindenki azon törte a fejét, hogy mi az naruto fején? Minek van a fején motorosszemüveg? Na most megtudtuk! De miért hagyta meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 ápr 21, 18:52:16 » |
|
Hát gondolom az elején nem horhata a fejpántot, kelett valami amit oda tesz az elején, és mégiscsak meg kellett hagynia valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 ápr 21, 19:35:31 » |
|
Hát örüljünk hogy a főszereplő egyáltalán megmaradt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 ápr 21, 20:17:48 » |
|
Igen igen én is ezért mondtam azt h mért változott a fejpánt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 ápr 22, 18:20:09 » |
|
Yooooo a cucc. Ez a Naruto egy kicsit azért gógyisabb (értesd: magasabb IQ^^). Bár az elején az a "megjelölöm a területemet" megmozdulás elég... izé... "szokatlan" ^^" Jó munka volt, grat a fordítónak, lektornak és a beszerkesztőnek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 ápr 25, 19:57:28 » |
|
nekem tetszett a pilot, de nagyon örülök, hogy ennyit változott a story. ha ez maradt volna akkor nem biztos, hogy ennyire szeretném, ez a story sztem 100x jobb, bár biztos, hogy amúgy is nagyon jól meg lett volna csinálva, de ez így akkor is jobb :'X
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 máj 12, 20:58:37 » |
|
Így sokkal jobb. Valahogy nem jött be ez az odahugyozás + a pisztoly. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norbie 12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
zabuza bácsi :-)
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 máj 20, 21:38:41 » |
|
nekem tetszett a pilot, de nagyon örülök, hogy ennyit változott a story. ha ez maradt volna akkor nem biztos, hogy ennyire szeretném, ez a story sztem 100x jobb, bár biztos, hogy amúgy is nagyon jól meg lett volna csinálva, de ez így akkor is jobb :'X
hát szerintem nem anyira jo de azért nem volt rosz csak amikor bevetette a transformáciot akkor egy picit meg lepödtem
|
|
|
Naplózva
|
szia szeretem a narutott ennyi :-)
|
|
|
Alion
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 máj 22, 20:18:55 » |
|
Hát az a róka forma ha azt hagyták volna a mostani mangában akkor a Naruto vs. Gaara harcban két plüss állat ütötte volna egymást
|
|
|
Naplózva
|
-A legendás rejtözködö lekvár falu shinobia
|
|
|
|