|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 ápr 18, 11:00:58 » |
|
Változott? RengetegetXD Bár a barátság alapeszméje, és Naruto kiközötítettsége megmaradt. Ahogy a Sexy no Jutsu isXP Amúgy nekem tetszett, érdekes volt más környezetben látni kedvenc ninjánkat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 ápr 18, 13:34:36 » |
|
Sikeresen elolvastam én is köszi a fordítást és az egyéb munkát! Elég szokatlan környezet és szokatlan dolgok vannak benne, ha 1000x olvasnám el akkor is furcsa lenne. Érdekes nem is gondoltam volna hogy ennyi minden változik meg a Manga és a Pilot között. Ha össze kéne hasonlítanom a kettőt akkor azt mondanám elsőnek őrülök hogy nem ezt adták ki nem volt rossz de szerintem megse közelíti "az eredetit". Bár lehet ha ezt olvasom elöször akkor a másik lenne furcsa . De a ramenes bácsi legalább úgyan az maradt és a mester is hasonlított Sarutobira jahh és a padon ülő srác nekem Shikamarus beütést keltett . Még csak annyit ennek lesz kövi része? Vagy ez csak egy bónusz kör volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 ápr 18, 13:55:05 » |
|
loool, hát hol is kezdjem. A padon ülő fiú nekem is Shikamarus volt. xD Meghát pont lustaságról beszéltek. És Sarutobinak nem sok mindene változott meg. xD Báááár, kicsit fura neki ez a haj. xD Furcsáltam még, hogy ebben a történetben az emberek sokkal egyszerűbbek. Itt szinte csak Naruto volt ninja a többiek olyan emberek, mint mi. xD Még a pisztolyon is meglepődtem. xD éééés, azért én is úgy gondolom, hogy mégiscsak jobb amikor Konohában vannak, ninjaként, mint ez a történet. xD deeeh, nagyon tetszett. és, ami még furcsa volt, hogy itt Narutoba nem bezárták a kyuubit hanem az az apja. Naruto meg egy rókadémon. És hogy Sarutobi volt az egyetlen aki életben maradt a kyuubival való harcban. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 13:56:23 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 ápr 18, 14:04:42 » |
|
Én azért elviselném eme formában is most hogy sikerült megemésztenem. Ami sokat dob rajta hogy annyira jó érzés észrevenni a hasonólságot és jót röhögni rajta . És igen a pisztolyon én is lehidaltam meg hogy naruto megalkotta a gödörben a srácot elég durván indult .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
anadrex
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 ápr 18, 14:49:47 » |
|
én is örülök neki h nem ilyen lett hanem változtattak rajta . . . így nekem is furcsának tünt . . . főleg az autók meg a pisztoly . . .
|
|
|
Naplózva
|
"Habár a kígyó is arról álmodik, hogy szárnyaljon az égen. De örökké arra van ítélve, hogy a hasán csússzon."
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 ápr 18, 20:16:12 » |
|
Ez nagyon érdekes volt^^ Azért én örülök hogy nem így folytatódott a történet, de azért ez is tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 ápr 18, 21:00:56 » |
|
nekm nem teccet annyira...a rajzok sem voltak olyan jók mint amieneket Kishitöl megszoktam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 ápr 18, 21:59:03 » |
|
Takashi.. az ki is? Bocs délelőtt olvastam a fejezetet. egyébként észrevettétek, hogy az a fiú, aki asszisztens volt, hasonlít Gaara nevelőjére?
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 ápr 18, 22:55:43 » |
|
Nagyon tanulságos (és megdöbbentő) volt elolvasni. Hát az biztos, hogy sok minden változott. Nem hiszem, hogy ha az alapötlet marad is nézném az animét / olvasnám a mangát, de ez már nem fog kiderülni :'X
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 ápr 18, 23:16:03 » |
|
Szerintem zseniális bár a narutó-démon róka formája nagyon gáz. Ha így folytatódott volna akkor is világsiker lett volna de ezt nem tudhatjuk. Az egyetlen gond, a kevés ninja-sok sima emberke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Drave
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|