24 nov 27, 05:41:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 305607 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1305 Dátum: 12 feb 20, 17:49:48 »

1. Töltsd le újra 2.Kapcsold ki vírus irtód 3.Kapcsol ki a tűzfalat Ha ez sem jön be akkor nem tom bocsi :S
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1306 Dátum: 12 feb 20, 20:44:28 »

Nagyon rég játszottam már vele, tervezem, hogy egy kicsit fellépek rá. Pontosan Nekem a főkarakterem a harcos, de a sámánom a legmagasabb szintű, ha jól emlékszem. smirksweat Persze mindkettő lány, bár, valószínűleg csinálok majd egy férfi karaktert is, max. kipróbálni, vagy raktárosnak.
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1307 Dátum: 12 feb 20, 21:02:31 »

Masashi, amikor először beléptem a sámánommal, egyből rámír valaki: Leszel a csajom? Pirul
Én meg írtam neki: Leszek. Mosolyog
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1308 Dátum: 12 feb 21, 08:26:52 »

Velem egyszer volt ilyen napi random stuff-ként felfogható eset magyaron. Gondoltam csinálok egy csaj karit, raktárosnak kell majd, ha majd gyüjtöm a cuccokat. De unatkoztam is, szinteltem rá kicsit, odajön egy csávó, és random a kezembenyom 50k-t, majd továbbáll. O.o Néztem is, hogy what the hell happened?Nevet Meg volt még olyan eset is, hogy éppen ezt a fajta játékstílust üztem, összeáltam valami random noobbal, elloptam a cuccait, azt goodby. ··
Naplózva

M. Bogi
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1309 Dátum: 12 feb 27, 21:58:35 »

Aranyos elgondolás. ^^ De igaz is! Ohh My God
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1310 Dátum: 12 feb 28, 16:48:22 »

Nemrég csináltam egy sámi csajszit 100-as és eddig 24 pasinál járok  Nyelvesít Folyamatosan adják a cuccokat Nevet
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1311 Dátum: 12 márc 19, 15:53:01 »

Sámimmal nem tudtam én sem végigmenni yonganon úgy hogy ne kérdezte volna 50 pasi hogy leszek-e a csaja ikszdé Amúgy én nem használtam ki senkit ha adtak valamit megköszöntem de inkább csak poénkodtunk :'D így is kaptam kinget barátnőmtől Mosolyog meg egy mestersapit Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1312 Dátum: 12 márc 19, 16:01:28 »

Én pont hogy inkább a mobokat szerettem ölni. Nem szerettem pvpzni mert az túl pörgős volt ikszdé szerettem mikor egy teremnyi pókot kaszáltam sd2ben és csak úgy jött a yang . Nevet Mondjuk a fejlődéssel is az a bibi, ha nincs szorzó nehezen megy. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1313 Dátum: 12 márc 19, 16:29:44 »

Én metin2mesteren voltam és piros, és a kékek ott rendszerint azt csinálták, hogy az orcocnál tanyáztak és ütötték a 30as fejlődő pirosakat/sárgákat. Roppantul örültek a fejüknek mi meg rendkívül sokszor akadtunk ki miattuk, hogy nem lehet fejlődni, szoltunk a nagyoknak és háború folyt az orkoknál Nevet vicces volt ... később már mikor én is 90es voltam sokszor olvastam hogy balhé van az orkok völgyében. Mosolyog Csak 90es mobos sámi nem sokat tud segíteni... max buffolni de egyből le szoktak szerelni Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1314 Dátum: 12 márc 19, 16:38:41 »

Asszem le tudnak ölni mert én próbáltam hogy csináltam egy kiskarit másik accounton és beléptem 2vel és simán szabadban leöltem az 1es kiskarim. Nevet
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1315 Dátum: 12 márc 19, 16:47:16 »

Mondjuk így ja tényleg nem lehet megunni Nevet de én mindig pacifista voltam tehát nem szerettem playert ütni Mosolyog

Amúgy a metinben nincs olyan hogy bementek 5en aztán ölitek a bossokat? Mert mondjuk WoWban tök jól meg van csinálva és jó lenne egy ilyen itt is, hogy mondjuk ne csak SÉért meg ezer millió goldért tudj jó cuccokat venni, hanem essen bossokból. Mosolyog
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1316 Dátum: 12 márc 19, 16:57:10 »

Ja csak mesteren ezek kegyetlen drága cuccok és annyira nem adnak jókat. Tapasztaltam. Pl leöltem segítséggel a kilencfarkút és szinte semmit nem adott - sáminak wari cuccot olyat amit a warim úgy kapott meg hogy valaki yonganban kidobta. Igen map3on már tényleg adnak a bossok értelmes cuccot, de azt meg jó cucc nélkül lehetetlen megölni és ha meg megvan a jó cucc akkor már hiába dobja ki. Ez az amit nem szeretek a metinben hogy king nélkül lehetetlen boldogulni. Szomorú
Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1317 Dátum: 12 márc 19, 17:01:06 »

Sima metinen tényleg nem árt a buff,és egy átváltoztató gömb Mosolyog
Most azon csodálkozom,hogy privát szerókon is meg lehet lenni lómedálokbol ikszdé Mivel nemrég csináltam egy WP surát,lomedàlosnak,és egy fél óra alatt összejött 22 medál o.O.és mikor mindet eladtam 2 külön karival,összejött 3,1 milliárd xD.Azota amikor fentvagyok,és nem Warozik a céh akkor farmolok kacsint.Am sztem az ottani Boss a leggyengébb,4 ütésből verem 20% mob ellenivel,és FMS+9-el Nyelvesít
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1318 Dátum: 12 márc 19, 17:05:12 »

m2mnél elég nehéz volt ha nem volt kinged. Akkor nem is jött úgy a pénz, ami jött azt beleöltem a fegyóm +9re húzásába és el is ment. Ott voltam 50en és ahol kellett volna fejlődnöm ott nem tudtam. (és ahol jött volna yang az optoláshoz) tehát szerintem ha nem ölsz bele pénzt vagy nem húz valaki akkor nem igen tudsz felmenni sokra. Mosolyog (kezdő karival pláne. Mert ha már van egy farmosod mert mondjuk nekem van, és akkor king +mesttersapi és húzok sd2be farmolni hajnalok hajnalán (mert muszáj akkor szabad a hely) akkor azért könnyebb felszerelni egy kisebb karit. (tekintve hogy lesz pénzem az ötvenezer optcserélőre mert ofc hogy random az egész -_- lesz pénzem vagy már tudom adni a kinőtt fegyvert (pl ha újra sámit indítok akkor ott van a 30as fegyóm bár azt a farmosom szokta vinni.)

Itt m2men nem volt nagy értéke a lómedálnak. Ott az SÉ-s cuccoknak meg a kígyófarok+nak volt bazinagy értéke. Főleg mert a kígyófarok+ kábé 1 mob dobta a 100leölt közül Nevet (tudom voltam farmolni és megőszültem kábé mire egyet dobtak... Nevet (igaz akkor magamnak farmoltam fekába, mert nem volt pénzem venni) )
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1319 Dátum: 12 márc 19, 17:10:50 »

Nekem anno elegem lett metin2mesteren a sok SÉ huszárból. Meg hogy sés cuccok nélkül én nem tudtam mit csinálni mert két ütés voltam minden mobnak.

De ami a legbosszantóbb volt, hogy nem tudom hány rudat öltem bele, hogy két skillemet P-re fejlesszem erre pár hét múlva közlik hogy 60tól mindenkinek minden skillje P-s... Oh de jó.. ^^" Most mikor abbahagytam a játékot úgy tettem, hogy volt 3 rudam Nevet ami most is megvan x"D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 86 87 [88] 89 90 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins