Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1320 Dátum: 12 márc 19, 17:18:53 » |
|
Jaj a GMek meg a team tagokról már nem is akarok beszélni. Mivel magyar szervereken játszom, hát tisztelet a kivételnek de elég borzalom a játékosok intelligencia szintje. (ezt wowon is lehet tapasztalni főleg szorzós szervereken a kispistákat akik leszólnak mindent és mindenkit xD) Ezért már egy picit demotivál hogy magyar szeró. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1321 Dátum: 12 márc 19, 17:28:19 » |
|
Hát igen. A másik amitől herótot kapok, ha valami ajándékot ad a team, és akkor jön a fújolás, hogy jaj miért ez akkor már miért nem SÉ? de bármiről van szó soha semmi nem jó -.- Ez kicsit ki szokott akasztani pedg nem vagyok team tag 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1322 Dátum: 12 márc 19, 19:54:34 » |
|
Kábé mint mindent a mai világban  sajnos. Mondjuk tény és való, hogy én egy fityinget nem költöttem rá és nem is fogok... ha meglesz az új laptopom lehet újrakezdem a játékot =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1323 Dátum: 12 márc 19, 21:18:29 » |
|
Nekem nincs miből. Így is rengeteg a telefonszámlám. Nem kell még emeltdíjas sms és vagy tizenezer forint csak egy king. Khm enyhén nem éri meg  Legalábbis nekem.  Most is pl laptopra gyúrok már van 100ezrem és kábé kövi diákhitelemből meg is tudom venni, ha most metinre költenék pl sosem lenne meg a gép. :] És igen szorgalmasan és hosszan kell farmolni és akkor meglesz a king is yangból vagy ép a mestervért. Igaz ha rég volt sé event akkor valószínűleg beleőszülsz, mire összegyűjtöd a 25 rudat egy +0ásért... katasztrófa  de inkább. Amúgy szerintem jobban esik mikor megvan, hogy ezért úgymond megdolgoztam. De most hogy így beszélgetünk kedvem támadt metinezni 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 19, 21:21:10 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #1324 Dátum: 12 márc 19, 21:49:04 » |
|
Hát azért egy king nem tizenezer forint 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1325 Dátum: 12 márc 19, 23:34:23 » |
|
csak 7500? asszem valahogy úgy voltak a tarifák m2men... az is sok(k)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
 |
« Válasz #1326 Dátum: 12 márc 20, 17:25:52 » |
|
Kb akkörül van a king ,de igazából a metin2 ben meg a m2m ben is mindent meglehet venni yangért ,szóval nem a telefon számlákkal kell menözni ,hanem a szorgalommal ott is. Mindazonáltal tisztelem azokat ,akik mégis költenek a játékra ,hisz ha nem tennék a játék hamar becsödőlne tőkehiján miatt pláne a mai gazdasági helyzetek mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1327 Dátum: 12 márc 20, 17:29:41 » |
|
Én nem annyira, mert szerintem az a king amit két perc alatt feltöltéssel nyersz meg nem ér a szememben annyit mint amiért hosszan megküzdöttél és dolgoztál a yangért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1328 Dátum: 12 márc 20, 17:42:45 » |
|
Hát ezzel a felfogással sokan vitatkoznak mint ahogy én is ^^ A legtöbb ember szemében a pénz a minden ezért éppen le tojják hogy mennyit küzdöttél a cuccaidért mert nekik van pénzük és akkor mindent meg bírnak venni és ők most ezzel olyan nagyok  Ez valami borzalmas ... ezért hagytam ott metin2-őt és várok várok az ideális szerverre ahol : jó a társaság , megértőek a GM-ek , és nem kell pénzt költeni a játékra azért hogy LEGYÉL VALAKI ! Ezek a legtöbb mai magyar és külföldi szerverekből hiányoznak :S Én azért játszottam a Metin2-vel hogy szerezzek "barátokat" akikkel unalmas perceimben el birok beszélgetni , hülyéskedni , szórakozni , de ha ma fellépek 1 szerverre és játszok rajta 1 hónapig akkor sem találok egy ilyen barátot sem és csak szórakoznak velem mert nincsen prémium védelmem meg mindenféle sé-s vackom ... Am most Metin2World eljövetelére várok állítólag ezen a héten újra megnyitja a szerver a kapuit (a szervert még nem próbáltam de remélem normális társaság lesz)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
oklac98
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #1329 Dátum: 12 márc 20, 19:06:07 » |
|
Sziasztok! Én most SaveYourself-en játszom  Egész jó kis magyar szeró lett, ahol meg lehet élni sé nélkül is. Igaz, most kicsit (nagyon) csappant a játékosok száma egy hiba miatt,amiről nem tehettek a GM-ek, de azért megéri kipróbálni. Link:http://www.saveyourself.hu/index.php A játékba Tgreem néven megtaláltok, pirosaknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1330 Dátum: 12 márc 21, 13:14:13 » |
|
Én voltam anno sima metinen meg a metin2mesteren. Meg valami fun szerón Majd ha lesz jobb gépem akkor talán újrakezdem a m2met
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1331 Dátum: 12 márc 21, 13:24:23 » |
|
 mondjuk ja sajnos...  m2men nekem a team nem jön be meg az emberek... de mondjuk ezt tapasztalom minden online játékban sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1332 Dátum: 12 márc 21, 15:22:00 » |
|
Nekem a metin2mesterben am az a bajom, hogy random felvesznek gmnek bárkit aki van 18 és jelentkezik... Aztán azok ilyen kiskirályként viselkednek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1333 Dátum: 12 márc 21, 15:30:29 » |
|
Hát igen... Én ismerek olyan gmet aki hiába lett most 18 kábé 12 éves szintjén áll. Nem hiszem, hogy valami hatékony gm lesz... Én lennék gm ha ad.1 lenne rá időm és normálisak lennének a playerek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #1334 Dátum: 12 máj 04, 14:29:21 » |
|
Mondjátok el nekem, hogy miért van az, hogy sámit indítottam pár napja és hát ragadnak rám a warik hogy felhúzzák a fekám +9re?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|