24 nov 23, 19:48:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 93
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Metin 2  (Megtekintve 305314 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Andor2000
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1290 Dátum: 12 feb 08, 18:05:09 »

Az biztos de még nagyon low voltam ... Ha vissza tudnék menni időbe az összes pénzt fére tetem volna gép újításra vagy xbox live meg xbox játékokra Nevet
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1291 Dátum: 12 feb 08, 18:21:39 »

Nevet de sajna nemlehet Mosolyog  Nekem is voltak elég hülye űzleteim,pl.átmentem sárgákhoz DDMT-n ölni,amikor meguntam akkor meg gondoltam optolok egy kicsit,miután vettem 2 optolot .láttam hogy a 120 milla helyett 360-at vett le mivel  másik birodalomba voltam...-.- Azt hittem összeszarom magam.
Meg volt egy olyan üzletem is hogy az eggyik playernek kellet volna a csatakardom,full alap volt és azt mondta megveszi 700 millába xDDD.Persze egyből eladtam neki.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1292 Dátum: 12 feb 08, 19:19:30 »

Én kinget barátnőmtől kaptam xD rendelt annyi SÉ-t és vett nekem Nevet
Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1293 Dátum: 12 feb 08, 19:29:33 »

LOL és utána mi lett? Am nekem is volt ien mivel sokszor lány karikat csináltam,és egyszer 1 sura kérdezte hogy leszek e a csaja,persze hogy igent mondtam xD aztán meg hozta nekem a 65-ös fegyókat meg fekát meg ékszereket  (DDMT-n régen sokat értek xD)
De pár nap után már nemláttam többet,pedig azt mondta hogy szerez kinget  Nyelvesít.
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1294 Dátum: 12 feb 08, 19:34:24 »

Sámiként nekem is ilyen volt kábé Nevet lettem én mindenkinek  a csaja és volt hogy hajat kaptam Nevet aztán persze otthagytak a francba de oks Nevet ikszdé
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1295 Dátum: 12 feb 08, 19:46:55 »

Engem ez a része nem érdekel. Mostmár a metinben a pasim az aki az életben is. Ha néha nap felmegyek vele megyek, amúgy meg a férjem a metinben Nyelvesít . De anno nyáron nem érdekelt hogy metinben ki a "pasim" nem vettem úgy mintha kapcsolatban lennénk.. Nevet

Naplózva
fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1296 Dátum: 12 feb 08, 20:10:40 »

Nevet szerencsések, Pirul   mondjuk énis láttam már olyan párokat,akik a "valóságban" is eggyütt vannak xD

Am a GM szerók mienek lehetnek?Vagy esetleg játszottatok már olyanon? Nevet Nevet
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1297 Dátum: 12 feb 08, 20:20:15 »

Nevet ez gyors válasz volt.oszt.társam is mesélt pár dolgot róla mivel ő játszott is olyanon de  nem nagyon jött be.Am ha tudsz GM kódokat akk nem nehéz cuccokat szerezni-viszonylag sok oldalon vannak fent kódok.
Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1298 Dátum: 12 feb 08, 20:37:29 »

Ú most a hajfestékröl beugrott hogy sima metinen mennyit horgásztam Nevet szinte csak azt élveztem az egészben,de azt nagyon  smirksweat
sokszor fogtam ritka halakat,pl.valami szivárvány hal vagy mi xD meg elég sokat váltogattam a hajszinem,amikor nem vették meg a festékeket Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 20:38:35 írta fingerboard10 » Naplózva

fingerboard10
Gennin
*

« Válasz #1299 Dátum: 12 feb 08, 20:44:16 »

Nyelvesít én annyira nem tartottam fontosnak a kinézetet,de pl volt 1 sárkány lemim meg 1: lélekrabim az elég jol nézett ki  Nyelvesít
Meg pl.most Somt2-ön  még mindig van egy gyerek aki olyan jól néz ki  sárkányisten vértbe meg szíriusszal Nevet Nevet
Naplózva

Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1300 Dátum: 12 feb 09, 13:53:21 »

Én is azért nem indítottam surát mert nem tetszett a kinézete. Rendszerint sámi voltam, mert az jól néz ki, és szívesen húzzák buffért. Nevet De amúgy ha nem húzza senki a sámit akkor nem sokra megy :/
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1301 Dátum: 12 feb 11, 17:46:30 »

Aha amikor megvolt a kingem akkor már nekem is ment. De ha nem kapok barátnőmtől kinget akkor valszeg soha nem lettem volna 92es sámi.. x")

Mert gondolom te sem meztelen ölsz lélekbarlangban és pont ez a dolog amit rühellek a metinben; ha nem fizetsz akkor nem is boldogulsz. És farmolni sem tudsz amíg nem fizetsz és ez egy ördögi körforgás, mert kinget pl nagyon drágán lehet venni mind SÉ-ért mind játékostól. És ha csak egy kis sámánod van akivel tudnál nyomulni akkor bizony ráfaragtál. Nyelvesít Nekem már van két olyan amivel tudom a kisebb karijaim feldobni 60 felé Nevet meg még tovább. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 17:49:39 írta Lilus » Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1302 Dátum: 12 feb 11, 17:51:15 »

Hát ezt is cáfolom. Nekem is fel volt optolva mobok ellen szinte minden ruhám, köveket is vettem bele mégis két ütés voltam minden olyan mobnak aki velem egyszintű vagy 1-2 szinttel magasabb volt. Mosolyog 50ig el lehetett benne lenni utána már nehézkesen, bár vörös erdőben is ha valahogy a pókkazamatákon túl jutottál akkor ott is ment.
Naplózva
Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1303 Dátum: 12 feb 13, 17:04:04 »

Ömm ajánlom hogy cuccokban : max hp , mobok elleni (ez változó ahova éppen menni akarsz) és hp reg ^^ Halottam olyat hogy 1 ninja 61-es vértben ment lélekbe ^^ Íjász volt és tőrrel ölt de nem bírták megölni magas hp regje miatt
Naplózva

Andor2000
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1304 Dátum: 12 feb 20, 16:44:16 »

Minden 1 yang és nagyon sok olyan fegyver van bent amit ember még nemlátott nem kell sé és tele van hackerekkel ^^ Am 1 hónapja fejeztem be a szerót
Naplózva

Oldalak: 1 ... 85 86 [87] 88 89 ... 93
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins