Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 10 aug 09, 13:46:24 » |
|
P szerokban semmi buli nincs :S felmész áhh csapkodod a kutyákat azt veszed észre hoppá már 31 O.o nálam igy voltXD mész kovácsolsz földröl felszedett 200-300K-addal huuu +8 a reqviem lemimXD kész röhej -.- normál szeron a jó ott lehet izzadni a szintért:P én is ott tolom és ott is fogom továbbra is:D nem hiába 63 már a surám:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 10 aug 09, 13:50:57 » |
|
Pseróknak az élvezetes PvP a lényegük a szempontomból. Az meg nagyon nem élvezetes nekem , hogy az újgazdag hülyegyerek oda jön hozzám autoattackban és utánna még szájaljon.(HúúúúMetin2 ) Illetve 70+on rohadt unalmas. Főleg mivel amikor Én voltam magyaron 70+ barlangnak a gondolata sem volt , nem , hogy kinyitva fejlődhess... Még 60-70ig happy van SD2ben ahhoz képest ami 70-75re van :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 10 aug 09, 17:08:24 » |
|
70-ről 75-re egyik céhtársam 4-5 nap alatt ment fel sd2ben, annyira nem vészes. Amúgy P szervereken élvezetes pvp...? Amilyen P szerós párbajokat látok én, mindig az van, hogy aki először nyom skillt az nyer, mivel max 2 skill és az ellenfél már fekszik is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 10 aug 09, 17:15:43 » |
|
Kaszt nem mind1 sima serón fejlődésnél... Illetve azért élvezetesebb kicsit számomra már a Pseró , mert nem a szerencsén múlik az , hogy milyen felszerelésem lesz. Itt mindenki ugyanannyi eséllyel indul . Sima serveren meg magasan a Harcosok indulnak Handycappel^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 10 aug 09, 17:48:04 » |
|
Hát figyeljetek ti nagyon nem értitek a P severek lényegét... Hogy unalmas? Mert könnyű fejlődni? xDDDDDDDDDD Egy P severen le van tojva hanyas vagy, itt az az erős, akinek jók a cuccai... Hogy egy pvp-ben az nyer aki kezd? Ha az ellenfélnek semmi védelme nincs akkor tényleg két skill, de van amikor 2-3k-t sebzek rá max. és akkor már elég kemény a pvp. Szóval a sima szerók és P server-ek nem ugyanazok, ne hasonlítgassátok össze, sima szerón az a menő aki nagy, itt az aki erős, nem mindegy... Ez már itt nem a kezdők világa, hogy jéé, 75-ös vagyok, de jó... Én ugyan még csak 26 ezer perce nyomom a ninjámat, de még csak ninja ellen sem vagyok full, sőt, egyáltalán nem. Beszólások jöhetnek, de ez az igazság...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 10 aug 09, 18:01:55 » |
|
Hogy egy pvp-ben az nyer aki kezd? Ha az ellenfélnek semmi védelme nincs akkor tényleg két skill, de van amikor 2-3k-t sebzek rá max. és akkor már elég kemény a pvp. Nekem volt mentálharcosom, azt hiszem a védelme 1500 körül volt, mert nem volt olyan nagy szintű hogy ilyen 300 defes pajzsokat meg vérteket használhasson, a testi harcosok a forgóikkal ugyanúgy 20k-kat sebeztek rám, ezután meg egy háromirányú és feküdtem is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 10 aug 09, 18:03:29 » |
|
Nem akarlak sérteni de egy jó játékos tudja , hogy kell értelni a védelmet. (Kard def , Mágia Def , Kétkezes Def stb.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 09, 18:04:12 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 10 aug 10, 02:03:56 » |
|
Ó, én akartam okosat mondani Nem baj, ügyes vagy Ishida^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 10 aug 10, 12:51:41 » |
|
nos a metin egy nagy............ játék. unalmas pénz ölő, gm-ek istenek képzelik magukat és ott a van a sok kis pisti is akikkel szót nem lehet érteni. erről enyit. pénz ölés nem is gond, ott van a szintén gf a gates of andaron, minden szempontból jobb mint a metin2. lehet vitatkozni, de mikor a kispitikék megnézik milyen játék is egyből nekik mekkora csicska játék, pedig csak több lehetőség van benne mint a metinbe, és nem tudnak érvényelsülni.
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 10 aug 10, 12:57:59 » |
|
4Storyt sosem kedveltem. Egy akkora Copy az egész , hogy szavak nincsenek rá. A Blizzardnál könnyesre röhöghették magukat amikor elment oda a híre szerintem... Metint és a 4storyt pláne nem lehet hasonlítani , mert a Metinben vannak "egyedi" megoldások is... GoAban 1et nem tudnék kapásból mondani , ami nem összelopkodott lenne xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 10 aug 10, 14:39:35 » |
|
Hát igen, aki ekkora nagy Copy játékot tart jónak, az csak ne mondjon semmit a metinről ( Amúgy meg ez Metin2 téma, ne azért gyere ide, hogy megmondd mekkora ..... Arra ott van a: Legrosszabb játék amivel valaha játszottál topic )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru05
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 10 aug 18, 23:34:35 » |
|
ha valakinek van felesleges karaktere metinbe vagy ddmt2-be az irjon már rám ,mert az accountomba nemtok belépni sztem feltörték
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 10 aug 20, 01:06:31 » |
|
Nem érdemes regisztrációkat átadni, mivel a GM-ek megnézik szépen a karik adatait, aztán meglátják, hogy ekkor ezen az IP címen, akkor azon az IP címen, és bannolják az acc-ot... ( Úgy tűnik nekik, mintha valaki fel törte volna valakinek a kariját, és ezért kitörlik. ) Legalábbis én így hallottam UI.: Ha valaki itt játszik ddmt2-n, és van 6-7 opt adója, ami ráadásul eladó is, akkor írjon PÜ-t, vagy akár ide is, és megbeszéljük ( 70 milliót adok 1db 7 optolóért, és 2db kell, szóval 140 milla, ami nem olyan rossz )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 10 aug 20, 10:44:44 » |
|
Ha tényleg ilyenért banolnak, akkor az elég hülyeség. Egy barátodnál nem logolhatsz be a saját accountodra, vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 10 aug 20, 10:58:11 » |
|
és mi a helyzet a tárcsázós nettel rendelkezőkkel?( tudni kell hogy a oszt nekik a rendszer 1 ip-t ami minden tárcsázásnál változik ) akkor őket is bannolják? lol akkora marhaság ......... de most komolyan....... kész vicc
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|