adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 10 ápr 28, 18:45:22 » |
|
Nem tud valaki sárgáknál egy céhet ahol sikerülhet megcsinálnom a war ló küldit és be is vesznek? Mert egyedül nem igen menne... H.E.L.P. valaki ( Hogyha Engem Letámadnak Pusztíts )
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírások minden egyes hozzászólás vagy privát üzenet alján megjelennek.
|
|
|
hogojoo
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 10 máj 01, 06:58:38 » |
|
helló egyszer letöltöttem a metin2-őt felmentem 39 ig meguntam és eladtam a karit aztán abba hagytam a játékot most ujra leakarom tölteni de sehogyse sikerül ezt irja ki:Az alkalmazását nem sikerült elindítani mert DSETUP.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát. probáltam újratelepíteni de semmi. tipp? (igen tudom hogy hiányzik egy fájl) léc valaki segítsen léci nayon köszönöm előre is ha valaki tud és akar is segíteni az vegyen fel msn-re hogojo12@freemail.hu vagy írjon ide!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 06:59:38 írta hogojoo »
|
Naplózva
|
a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja... tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 10 máj 01, 09:15:13 » |
|
DSETUP.dll Ismerős... Nem lehet, hogy a fájlokat össze-vissza tetted? Úgyértem mondjuk, hogy az exe-jét az asztalra kihúztad, mert onnan akarod indítani, stb.? Lehet, hogy én most a devil.dll problémáról beszélek, de valami ilyen lehet a baja... Ja még egy tipp: Próbáld a Total Commanderből indítani ha van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 10 máj 01, 09:48:08 » |
|
Még1szer szeddle... lehet ez a gond... Mindenkinek figyelmébe ajánlom! Ma 16:00-00:00ig 20%-kal több XP-t kapunk! Akinek esetleg Pegasus Kékeknél van warlova, az mondja a nevét, legyen fel 15:50kor, és jöjjön BO-zni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 10 máj 01, 10:00:32 » |
|
sztem fos az összes online játék, ezalol a metin sem kivétel bocs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 10 máj 01, 10:02:23 » |
|
Szerintem meg az online játékok a jók, mer más emberekkel játszhatsz. Am. meg ha fosolni jöttél, akk minek írtál a metin2 mappába? hsz vadászatért?
Szerintem a Metin igen is jójáték, és a WoW-ot is nagyon bírom. Utóbbi időkben szinte csak online játékokkal játszottam, és amikor nemvolt netem, akkor meg játszottam kicsit single-ben. De sokkal élvezetesebb online. Szerintem.
Vagy ha fosolsz, akkor mond el miért fos? Mondj okot, indokolj. A Fórum azért van általában, hogykifejtsd a véleményed, ha arról van szó... nem chat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 01, 10:03:36 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
adaz
Chuunin
Nem elérhető
Chípős leves^^
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 10 máj 01, 15:32:30 » |
|
Nahát, nem hittem, hogy vannak olyanok akik a Metin2-t és a WOW-ot is szeretik... Mert nekem az a tapasztalatom, hogy aki WOW-ozik azok közül nagyon sokan utálják, semmibe nézik a Metin-t. ( A legtöbben a szép grafika érvvel jönnek, hogy a WOW mennyivel szebb, erre én annyit mondanék, hogy egész Amerika azt játssza, van rá bőven pénzük, másrészt terjedelmet is lehet nézni, hogy a WOW simán 30-szor akkora )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 10 máj 01, 17:22:54 » |
|
Én bírom a wowot is, meg a metint is. Itt vagyok rá élő példa. Mind2t meguntam már párszor. Most pl felváltva játszom őket xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 10 máj 01, 19:18:23 » |
|
sztem fos az összes online játék, ezalol a metin sem kivétel
Ezt egész nyugodtan kifejtheted... lehet idáig csak a koreai freemium játékokat próbáltad ki, de tölts le egy fizetős játék trialt, és megváltás lesz..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 10 máj 01, 20:11:02 » |
|
Szerintem ha már így leírta az online játékokat,nem fogja most kipróbálni mert ajánlottad neki.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 10 máj 02, 13:28:41 » |
|
azért fos az összes, mert szerintem ha közösségi életet akarsz élni neten, akkor arra ott az MSN vagy akármaik chat, ha meg csak a játék kedvéért nyomod akkor arra ott van bármék más nem online játék, meg általában a köldetések is sz@rok benne. Személyes tapasztalatból állítom hogy nem jók az online játékok mert már régebben is voltak olyan barátaim akik csak 1 hülye online miatt nem találkozott a többi haverjával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 10 máj 02, 13:38:15 » |
|
Hallhatnánk ezeket a "személyes tapasztalatokat"? Milyen online játék(ok)kal játszottál eddig és mennyi ideig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 10 máj 02, 13:40:37 » |
|
ez a játék a metin 2 és nem én játszok vele hanem 1 oan ember aki kb másfél éve még a legjobb haverom volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 10 máj 02, 13:53:05 » |
|
Általánosítás ftw.. csak mert vannak olyan emberek, akik emiatt hanyagolják a való életbeli barátaikat, attól még nem a játék "sz@r", hanem azoknak az embereknek nem valók. Mellesleg az mennyivel rosszabb, hogy együtt is játszotok, közben meg beszélgettek, mint hogy csak msn-en beszélgettek? Szerintem sokkal mókásabb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 10 máj 02, 15:24:00 » |
|
Egyet kell hogy értsek. Pl haverommal Skype-oltunk, közbe meg játszottunk. Az a jó Hogy: Segítsé má megtámadott a sárga! Gyeremá! Meg ilyenek... És általánosíts még... Én mostanában wowozok is, meg metinezek is, mikor melyik... Közben szinte minden nap 5-6ig haverokkal lógok... Este meg velük beszélek, és együtt játszunk... kb ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|