Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1005 Dátum: 10 márc 03, 15:56:09 » |
|
Üdv! Segítséget szeretnék kérni a pro Metinesektől, mert felraktam a Gamet de ezt a hibaüzenetet írta ki mikor elindítottam: http://imagerz.com/QENOXUtvAwINXlocQwVQRégebben is toltam már ezt a gamet, akkor nem volt ilyen problémám vele. Előre is thx a segítséget.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1006 Dátum: 10 márc 03, 16:00:13 » |
|
Internetes hibának néz ki...vagy csak lehet a torrenttel van a hiba. Nekem annyi a problémám, hogy ha húgom gépére letöltöm a metint, elkezdem telepíteni, akkor miután megjelenik az, hogy "Kapcsolatfelvétel a letöltőközponttal", kiír egy hibaüzenetet és nem engedi a telepítés folytatását.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1007 Dátum: 10 márc 03, 19:49:35 » |
|
Tierhold: ha jól emlékszem akk. az a baj, hogy C és D meghajtókra van osztva a géped és a játékot a D-re telepítetted, ha átteszed a C-re ó lesz. Egyébként 48as tőr ninja vagyok, van 5%-os mérgezős sisakom és a rekordom 32 másodperc a Főorkkal ^^, igaz akk viszonylag sok kritet hoztam össze...
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1008 Dátum: 10 márc 03, 21:35:11 » |
|
helo sziasztok a ddmtnek van unistalláló fájlja? mert le kéne törölnöm a metint és ujrarakni d nem tom hogy mert teganp előtt le akrtam tölteni a frissítést de nem volt jó és kicseréltem a fájlt
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1009 Dátum: 10 márc 03, 22:06:10 » |
|
ha le akarod törölni a ddmt2t akkor egyszerűen a sajátgépben töröld ki a mappáját peti93: nekem is a D meghajtón van a metin és nincs vele baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #1010 Dátum: 10 márc 03, 22:13:58 » |
|
Áhh nekemis ezvolt a baj... Aztán v magától helyreáll, vagy van a ddmt2 honlapján egy Forum linkecske, ott keress rá, van egy .BAT fájl, amivel működik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1011 Dátum: 10 márc 05, 18:33:33 » |
|
Üdv! Először is Peti93: Köszi, jó lett a Metin, az volt a baj amit írtál.^^ Másodszor pedig: itt egy kép amiről a további kérdéseim szólnak majd: http://imagerz.com/QENOX0tvAwINX1pIQgVQszóval, érdekelne hogy a mentális képességeknél a többit hogyan/hol tudom megszerezni/megtanulni?-mert ahogy azt láthatjátok eddig még csak 5 van meg- És ezt a kard-aurás dolgot hol tudom metanulni/megszerezni?---> kép hozzá: http://img231.imageshack.us/img231/573/metin2ee9.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 05, 18:35:30 írta Tierhold »
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1012 Dátum: 10 márc 05, 19:49:36 » |
|
helo látom kezdő vagy a karda aura csak testi harcosoknak van a többi skilles dologra nem tudok válaszolni és most én teszek fel egy kérdést
a metin2hungary nem műkszik MÁR MEGINT amikor a szerver se jó a honlap se a faxom ki van már velem és eltudná valaki modani miért lesz szerverleállás meg ilyenek mert azért nem TUD senki se belépni mert ez a szerverleállásos s**r van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1013 Dátum: 10 márc 05, 21:27:00 » |
|
a többi a skill amiket ott látsz igazából nem többi skill hanem az alapskillek tovább fejlesztett változatai gondolom már észre vetted, hogy minden szint lépéskor kapsz 1 skill pontot amit kioszthatsz.. nos ha egy skilleden ez a pont eléri a 17-et akkor m-re vagyis master szintre léphet 17-20 pont között véletleszerűen lép m-re ha meg van az m-et akkor skill bookokkal (készség könyvekkel) fejlesztheted tovább a skilled napi 1 könyvet olvashatsz és 55 sikeres kell hogy g-re azaz grand masterre léphessen ezután lélekköveket kell nyomni.. abból 10 sikeres kell p-re prefect masterre.. és ez a vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
korgera
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1014 Dátum: 10 márc 06, 07:21:48 » |
|
Sziasztok. Valaki tudna segíteni??? Nem akar felengedni a ddmt2 metinre. Nem a full miatt mert arra tudok megoldást hanem azt irja ki hogy failed to connect the server (nem sikerül kapcsolodni). Miért nincs??? Pedig egyszer már felengedett. sürgös lenne. Üdv.:korgera
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #1015 Dátum: 10 márc 06, 12:03:18 » |
|
tudod szerverfirrísétés van és bm5 szerintem tierhold azokra az üres helyekre gondolt ami a skillek alaat vannak a kis üres fekete hatszögek(?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tierhold
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1016 Dátum: 10 márc 06, 15:42:02 » |
|
jujguy: tévedsz, BM5 jó választ adott a kérdésemre, azokra gondoltam amire ő válaszolt, és köszönöm is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konno Akira
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1017 Dátum: 10 márc 07, 07:23:32 » |
|
Sziasztok! Én még új vagyok a fórumon.Elkezdtem metin2-őzni, tetszik a játék.Játszottam már hasonlóakkal is.Pegasus-ra regisztráltam, sámán vagyok. Tudnátok tippeket adni, hogy hogy fejlesszem, mire érdemes rágyúrni? Előre is köszi. Akira
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1018 Dátum: 10 márc 07, 09:01:50 » |
|
Szia!
Először talán azzal kezdeném, hogy a statja (a VIT, INT, ERŐ és ÜGY pontok) VIT és INT keverékéből áll. A második dolog a kaszt választása Sárkányhatalom valamivel jobb pvm-ben (de a sámán a legrosszabb szintelők egyike), a Villám/Gyógy sámán pedig pvp-ben jó (3 M-es skillnél és jó cuccoknál talán a legjobb). A következő az, hogy támadó v. támogató sámán akarsz lenni (ha támogató, akkor inkább a "Buffokra" rakj minél több pontot). Fejből most ennyit tudtam segíteni, de a Metin2.hu fórumon többet meg tudsz tudni.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1019 Dátum: 10 márc 07, 09:29:27 » |
|
buff sámán az előnyősebb föleg ha jók ezek a skilljeid ugyanis a nagyok akár egy waron vagy éppen bo partyn értékelik a jó Buff sámánokat nekem eddig az volt a legjobb amikor egy sámán megáldott pecázás kőzben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|