Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #255 Dátum: 10 aug 29, 18:56:15 » |
|
azért mert túl közel volt a mangához.A mangát már csak havonta adja ki a mangaka mert beteg.De ha hülyeséget mondok akkor ne kövezzetek meg
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #256 Dátum: 10 aug 29, 22:13:23 » |
|
jelenleg nem beteg (amikor az volt egyáltalán nem jött ki DGM DDD:) de valóban az akkor kevés megmaradt fejezet miatt nem folytatták ^^" (bár remélem már nem is fogják mert ha sokat cenzúráznának falnak mennék megint ) meg voltak gondok azzal is mikor plágiummal vádolták... az sem tett jót a sorozatnak X_XDen jah megint változik a stílus ~ upgrade 2.0 (vagy már 3.0?)
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #257 Dátum: 10 aug 30, 22:22:56 » |
|
Nekem bejött az új stílus...csak néha tényleg kicsit kivehetetlenek a karakterek...mmint hasonló arcforma de jobban tetszik,mint az elején.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #258 Dátum: 10 szep 27, 21:00:00 » |
|
Néztem erről az animéről egy ismertetőt,és ott írják kategóriáknál hogy Mecha. Most azt szeretném kérdezni hogy mennyire fontos szerepet tölt be benne a mecha része? Tehát erre épül az egész,vagy akad benne 1-2 robotfigura? Bocs ha kicsit érthetetlen kérdés,de ezt a részét leszámítva egész jónak tűnik,és ha nem erre épül az egész akkor neki is kezdenék:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #259 Dátum: 10 szep 27, 21:21:08 » |
|
Gyakorlatilag nincs is benne mecha. Sőt. Az egyetlen robot ami feltűnik az (néha néha) a poén kedvéért van, ráadásul nem ember vezeti(többnyire) szóval nem is mecha.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #260 Dátum: 10 szep 27, 21:55:59 » |
|
Akkor nekiállok,veszíteni nem fogok vele semmit Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #261 Dátum: 10 okt 03, 16:47:53 » |
|
Hm a mostani manga rész érdekes volt...Kezd izgalmas lennia a dologXD Bár nagyon sjanálom h. nem animében követhetem mindezt vhogy a mangaka rajzai számomra nem követhetők tsiztán egyértelműen mindig 10mp kell ahhoz h. most allen,alma vagy kanda vana aképen...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Kacsi-Sama
Újonc
Nem elérhető
A Sötétség Mosógép Szagú Hordáinak Vezetője
|
|
« Válasz #262 Dátum: 10 okt 07, 20:34:12 » |
|
nekem csak az a bajom a mangával hogy nem hetente jelenik meg mint rége. De legalább kezd már izgi lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #263 Dátum: 10 okt 08, 13:13:59 » |
|
Jaja sajnos egyre ritkábban jelenik meg. Néha 2-3 hetente vagy havonta. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
echoCHANNEL
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 11 jan 21, 16:04:21 » |
|
Mostanában már havonta jelenik meg, a hónap elején azt hiszem. Javítsatok ki, ha tévednék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #265 Dátum: 11 jan 22, 18:51:08 » |
|
Most fejeztem be az animét, volt érdekes része is, de elég sok volt az uncsi rész. Nekifogtam a mangának, de valamit nem csípek, mi akar az a "14." lenni? A 166 fejezetben is Cross azt mondja, hogy Allen a 14., de nem fogtam fel, hogy mi akar az lenni. Valaki elmagyarázná kicsit bővebben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiyonori
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #266 Dátum: 11 ápr 24, 09:53:01 » |
|
Valaki tudja, hogy miko' folytatják az animét?
|
|
|
Naplózva
|
\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #267 Dátum: 11 júl 16, 18:19:59 » |
|
Masashi, nem ajánlom szinkronosan, hidd el jobb eredetin a legtöbb anime mint magyarul.
Kiyonori : ÉN úgy tudom hogy nem folytatják. Nagyon sok olyan anime készült ami egy manga adaptáció és utolérte a mangát így le is lett zárva. Pl ilyen a Fullmetal Alchemist első évada (ahogy én hívom) vagy az Air Gear. Lehet ha a mangat lezárják folytatják, de ez nem biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #268 Dátum: 11 júl 16, 19:36:17 » |
|
Ha minden igaz, akkor folytatni fogják, csak azt nem tudom, hogy mikor. ^^" Magyar szinkronnal szeretten meg, de utána átváltottam az eredetire. Egyedül Alen női japán hangja idegesített, de a végére még azt is megszoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiyonori
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #269 Dátum: 11 aug 28, 01:14:30 » |
|
Remélem fojtatják mert baromira nincs lezárva az anime!!!
|
|
|
Naplózva
|
\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
|
|
|
|