24 nov 24, 09:25:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 80944 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #210 Dátum: 10 jan 19, 18:57:02 »

Azért találták ki a magyar feliratotXD...Ha onlinenon nézed akkor is akad ha meg letöltöd akkor  tudod csatlakoztatni hozzá. Én nekem hiába van nyelvizsgám angolból én ha szószerint érteni szeretnék nem cska a lényeget nekem is magyar felirat kell na meg jobban élvezhető is az anime ha magyarul van.
Tudok adni linket hol lehet elérni magyarul a DGM mangát, animét ha kell dobok egy PÜt.

14. noé a zenész. Elárulja a grófot és Allenben vannak az emlékei, így lényegében ő a 14. noé.Célja ezeréves gróffá válni
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 11:43:34 írta asthi » Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Akacuki
Újonc
*

« Válasz #211 Dátum: 10 feb 03, 19:30:34 »

Magyar feliratot ASS formában hol találhatok?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #212 Dátum: 10 feb 03, 22:22:53 »

Szerintem sehol.
Mi bajod az srt-vel?
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #213 Dátum: 10 feb 04, 15:07:03 »

hmm kicsit csalódtam az új artbookban... vagyis inkább... miért nem várt amíg elmúlik ez a "lila" korszaka is mint az előző? duh ._.
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #214 Dátum: 10 feb 04, 16:16:29 »

Milyen artbook, milyen "lila" korszak?
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #215 Dátum: 10 feb 04, 16:21:24 »

Ja ja engem is érdekelne, dögölj meg, hogy csak így ide böffentesz valami D.Gray-mant link nélkül Nevet
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #216 Dátum: 10 feb 04, 17:47:32 »

1. a ma megjelent artbook (ami egyébként ilyen eddigi pályafutás összegző szal egy csomó régi art van benne ikszdé)
2. Harag nem döglök meg köszi... google nem csak az én barátom ( a "jó" kívánságod miatt link helyett Nyelvesít )

az első "lila" (haj/ruhaszíneket változtat erőteljesen lilák az árnyékok meg minden ikszdé) korszaka a 9. kötet körül volt de szerencsére a 14. kötet elejére elmúlt D: aztán amióta átment a SQ-ba azóta megint "belilult" sőt néha elvetemültebben színezget ikszdé (Road rózsaszín Lenalee lila hajjal meg az új tök jól kinéző bordós uniformisok is lilásak meg egyéb nyalánkságok D: )
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #217 Dátum: 10 feb 04, 17:55:15 »

Én nem mondtam semmit, én kaphatok linket? xD
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #218 Dátum: 10 feb 06, 12:31:23 »

Elolvastam az új manga fejezetet és hát nagyon sajnáltam h. száomra nem mozdult előre  atörténet...Jah és akkor mostmár végképp nem értem miért ölte meg Yu Almát...De gondolom várni kell és legközelebb minden tisztázódik...
Legalább Bak nem annyira sáros ebben az egész ügyben...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #219 Dátum: 10 feb 16, 19:23:28 »

Nem tud valaki egy olyan oldalt linkelni,ahonnan le tudnám tölteni a mangát magyarul?
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #220 Dátum: 10 márc 02, 22:09:12 »

Háát mit ne mondjak a rend nem pazarolxD Elég durva hogy ha meghalt egy Exorcist már kapták is szét hogy újragyártsák...viszont már túllehetnénk ezeken a memóriautazgatásos részeken, hiába Yu a kedvencem akkor se túl érdekfeszítő...de összeségében annyira nem volt rossz a havi adag Nevet
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #221 Dátum: 10 márc 02, 22:20:57 »

Egyetértek nekem ez a arész megint csak nem mondott sokkal többet... Én arra lennék kiváncsi mi lesz Allennel mega a gróffal meg fightoljanak de aza  avisszaemlékezős ez még mindig zavaros...
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

« Válasz #222 Dátum: 10 márc 02, 22:59:42 »

hmm azért elég sok sokkoló dolog derült ki a rendről megint, nekem tetszett ez a fejezet is és érdekesen változik szinte hónapról hónapra a mangaka stílusa^^
Naplózva

Klaud
Újonc
*

« Válasz #223 Dátum: 10 márc 09, 23:50:50 »

Na igen, ami drága szürke emberkénk, akit Dénesnek hívnak! ikszdé
Hát sok minden van ami foglalkoztat a mangával kapcsolatban... meg talán az animével... Az anime 82. részében például Debitto kérdése a Bookman klánnal kapcsolatban. "Most a ti oldalatokon áll?"Miért ,volt olyan, hogy nem?O.o
Na meg Cross eltünése vagy halála a mangában, az is egy hatalmas kérdőjel. Pluszban Alma is ott van, az a kölyök tök jó fej... ikszdé Na meg Kanda gyerekkorában is ekkora bunkó volt! ikszdé
Amúgy nektek nem tűnt fel , hogy Lavi hasonlít Crossra ->és szintén a 82.rézsben Jasdero mondja, hogy Lavi tökre emlékezteti Crossra >.< Az a vörös haj, a stílus, bár Lavi nem teljesen olyan mint Cross, sokban eltérnek, de akár a fia is lehet, Cross kinéz 35-nek is. Nevet
Hoshino-sensei előtt pedig le a kalappal, nagyon szép történetet firkantott, és remélem gyógyulgat. Mosolyog

Pár szereplő meg kissé a háttérbe szorult, Krory például, na meg ott van Timothy feltnik pár fejezetben és ennyi... az a srác se semmi ikszdé Főleg amit Komuival művel ikszdé
Na ennyi lenne... ikszdé
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #224 Dátum: 10 márc 10, 09:42:56 »

Szerintem Lavi egyáltalán nem hasonlít Crossra. Teljesen más személyiséga a kettő és a kinézetük is más, soha nem volt utalás ilyesmire így szerintem ilyesfajta dolog nem fog kiderülni.
Crossnál én valószínűsítem h. tényleg meghalt vagy ha nem akkor sem fog már szereplnia  amangában hiszen elég egyértelműen kijelenti az író h. innentől kezdve soha senki nem látta. Sztem tuti h. egy noé gyilkolta meg Crosst...
Emelett szólnak h. meggyilkolása éjjelén egyáltalán nem készült sehová s nem hinném h. az Innocencét hátra hagyta volna vagy egyszerűen egyszercsak nem lenne vele kompatibilis. Másrészt nagyjából mindent elmondott Allennek amit Allennek tudnia kellett. Bár én kiváncsi lettem volna bővebben h. hogyan találkozott a 14. és Cross.
Az Almás dolog én még mindig nem látom tisztán mi köze ennek az egésznek Allenhez...Engema  areakciója érdekelne a harc a gróffal nem az h. még fejezeteken keresztül elemezgessék h. milyen kegyetlen is a rend...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins