24 nov 24, 11:53:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 80982 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
asthi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #180 Dátum: 10 jan 13, 18:24:35 »

Én vmi hátproblémákról olvastam és h. így nagyon nehéz rajzolnia neki így eza a munkatempó is egy kicsit nehéz...De ő maga akarta mindenáron folytatni...Még jó...Ilyen király storít félbehagyni az bűn...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #181 Dátum: 10 jan 13, 18:41:30 »

Izé... öööö xDDDD... hogy  a rákba hivják xD Cosmodiks vagy mi rák... szerezzen be egy olyat és nyomás dolgozni, had kapják meg a fanok ami jár nekik...  A nő egy zseni, ez kötelez a mihamarabbi tempós folytatásra... am ha minden 5 ik órában lerajzol 1 oldalt akkor 1 hét alatt készen lenne xD

Mondjuk halkan megjegyzem, h ha rólam lenne szó, én le se xarnám h ki mit akar, csak mennék aludni xDDDD mind1 mivan csak ne fájjon xD
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #182 Dátum: 10 jan 14, 20:07:20 »

Lehet h. neki is első a saját kényelme nyílván nem szeretné ha fájna a rajzolás...Egyébként jobb ha nem fáj neki mert amióta fáj elég sötét a hangulat....Legalábbis én úgy érzékelem h. sötétebb és komolyabb lett a story a mangában.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #183 Dátum: 10 jan 15, 16:08:58 »

Nah elfogyott az anime Szomorú Kár érte...

Honnan tudom leszedni magyarul a mangát, és honnan  folytatódik a történet?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #184 Dátum: 10 jan 15, 19:37:42 »

http://dgrayman.vilaga.hu/ csak vmiért nekem ma nem nyitja igazán meg... Én vhol a 150 körül kezdtem el..
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #185 Dátum: 10 jan 15, 20:20:15 »

Nekem se jön be...

Sok manga fejezet van még pluszba? Amugy meg... miért nem folytassák az  animét, h ha tudják h nem lesz még 1 jó darabig manga. Megcsinálnák a maradékot, és akkor le lenne tudva, ha az irónő meg visszatér akkor benyomnak egy pár részes fillert ameddig halad a manga és kész.
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #186 Dátum: 10 jan 15, 20:28:17 »

Most ezt hogy értetted?
Nyilván (hálistennek!) nem akarnak fillereket. Az írónő, meg havonta adogatja ki a mangákat, csak ha most elkezdenék animálni őket hamar beérnék a mangát, úgyhogy nem teszik. Ebből következik, a kérdésedre a válasz, hogy nem igazán.
Hidd, el tesem szeretnéd, hogy egy Naruto, vagy Bleach szintjére süllyedjen le, amik szét vannak fillerezve.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #187 Dátum: 10 jan 15, 20:32:15 »

Ugy értem h az anime befejezésétől még mennyi manga van a végéig. Az évi 12 manga nem sok, 3 év után meg már nem lesz az  igazi.

Nah látod Harag, ha irná a mangát az önzetlen dolog lenne xD
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #188 Dátum: 10 jan 15, 20:46:12 »

A mangának meik az első része amiből már nincs anime? Hányadik chapter?
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #189 Dátum: 10 jan 15, 21:07:34 »

Nah látod Harag, ha irná a mangát az önzetlen dolog lenne xD

XDXD

Ettől függetlenül, nem értem mi a bajod, elvégre írja, ő, havonta egy 30 oldalt kb. Nevet
Úgy saccra 25 fejezet van amit még nem animáltak meg, ha húzzák, is az heti egy résznél, 1 hónap. Aztán fillerek, amit meg nem akarok. És a jelek szerint ők sem.

(Amúgy mi történt a gonosz kis világoddal filozófuskám? Nyelvesít)
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
gyalogbagoly
Chuunin
*

« Válasz #190 Dátum: 10 jan 15, 23:24:13 »

Ezt a filler iszonyt nem vagyok képes megérteni. A Bleach-ben is vannak egész jó fillerek, és nem bánom, hogy beletették őket. Nekem többnyire bejönnek, és - még ha az eredeti történetben nincsenek is benne - ugyanúgy megnézem őket. Nem szoktam háborogni - többnyire - hogy "fúúúújjj, ez nem is volt benne a mangában!". Ha most azt mondanák, hogy a D.Gray-man végre folytatódik, de nem követi egyből a mangát, ugyanúgy megnézném, és örülnék neki.
Naplózva
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #191 Dátum: 10 jan 15, 23:30:26 »

Én szerintem jobb lenne a fillertelen verzió amire ha szépen jön a manga van is esély... A D. Gray man első 50 részében nem tom mennyi volt belőle  amanga cselekményt követő és enm követő de a Komuinos fillereket kívéve pl. a kalózos az kicsit lealacsonyította a D. Gray man színvonalát... Sztem is hagyjuk mega  Bleachnek és a Narutonak a szétfillerezést(tényleg vannak köztük jobbak de igazábóla  afillereknek nincs értelmük mert a nem főszereplőknek úgy sem ad több szerepet a főszereplők meg nem mutatnak többet mint amennyit eddig)... Néhány kiegészítő részt sztem így is úgy is betoldanak és az elég...
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 15, 23:32:28 írta asthi » Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #192 Dátum: 10 jan 16, 09:27:12 »

Valaki fel tudná tölteni rapidshare-ra vagy valahova a mangát,mert én sajna nem tudom letölteni,mert nem jó a MegaManager.... Neeem Neeem
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 10 jan 16, 10:14:11 »

Én megse találtam a mangát xD

A bleach szinvonalát, a Narutoéról meg nem is beszélve ugy levitte a sok filler, h csak na... de a havi 1 manga nem oké, miért ilyen önző, h magával törődik xDDD Ha belekezdene mondjuk februártól hetente kiadni, akkor max fél év és folytatódna a story, ami még mindig jobb mint a 2012, de nem látok rá esélyt, h felgyógyuljon.
Naplózva

verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #194 Dátum: 10 jan 16, 10:59:30 »

Renningan ezt te sem gondolhattad komolyan.... még most is rehabra jár örüljünk, hogy legalább havonta és hogy egyáltalán van manga....

nekem a kötetekben lévő extrák tetszenek a legjobban *__* akkora elmebetegségek... de lehet hogy már említettem X'D

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 16, 11:01:24 írta verdict » Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins