24 nov 24, 15:02:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: D.Gray-man  (Megtekintve 81023 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Shiko
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

aoeku fanatikus

« Válasz #165 Dátum: 10 jan 11, 16:21:35 »

óóóóóóhogyazajóóóó.... >.<# szegény Lavi, így meggyalázni!! az a 'Vetttem' orrhangú benyögés..jesszonpepi X_X  ebbe nagyon bele kell rázódnia a kedves művészúrnak.. bár mikor már mondja hogy 'Lavi vagyok,nagyon örvendek' ott mintha már nem lenne nagyon irritáló ikszdé
viszont... ha ilyenek a fellelkesült kirohanásai akkor már félek a Yuuuuuuuu-zásoktól... @.@
Komui hangja pedig maga a tökéjjXD olyan szinten jól adja a karaktert hogy az már hihetetlen XDD sőt ez a nyugis hangvétel, kezében meg az a rohadtnagy fúró, parádés  bow
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #166 Dátum: 10 jan 11, 16:35:24 »

...Én várom h. fennt legyen a honlapodon a részXD Nyelvesít Utána majd megmondom milyen Lavi hangja...Nekem egyébként eddig csak Road hangja tartozik a falat lekaparom mert olyan rossz minősítésbe..A többi elviselhető és sztem is Komui hangja nem rossz... Nem a hangokkal van a legnagyobb baj hanem a  "Ártatlanág szólítalak" hívó szóval az.... smirksweat smirksweat smirksweat

Jah és vároma a190dik fordítást is kacsint
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #167 Dátum: 10 jan 11, 16:53:44 »

jaj de tudtam, hogy jobban járok, ha gyorsan letöltöm, és felé se nézek a Gagyimaxos fordításnak >.<#
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #168 Dátum: 10 jan 11, 17:37:16 »

Ez vhogy egyértelmű h. az eredeti szinkront még megközelíteni sem tudjuk...De sztem ez alap...Nincs annyi szonkron színészünk nincs benne annyi pénz minta  ajapánoknál... Én értékelni szoktam a apróbálkozásukat és ha nézhető az sztem siker...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #169 Dátum: 10 jan 12, 12:53:49 »

Én még mindig tartom hogy túl kevés dolog derült ki Crossról ahhoz hogy halott legyen D:
kivéve ha valaki el tudja mesélni róla mindazt ami rejtély most... mennyi idős?  képes megidézni Mariát, miért pont őt és hogyan? Ténylegesen mi köze a 14.  Noahhoz? Meg úgy kompletten az Allen előtti évek D: főleg azaz idő amikor 35 éve kinyírták majd az összes Noaht... D:
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Kazama
Chuunin
*

« Válasz #170 Dátum: 10 jan 12, 16:15:21 »

Asthi  már csekkolhatod is kacsint de készülj föl mert Lavi hangja borzadály lett (finoman fogalmazva)  >.<#

Nah igen Crossról hiányoznak még ezek az infók, de egy valami még különös. Cross kora semelyik hivatalos kiadásban nincs megjelnítve (minden szereplő kora fel van tüntetve, az övé homály). Én elképzelhetőnek tartom hogy arról is majd ki fog derülni valami megdöbbentő dolog.
És egész biztos vagyok benne hogy nem halott. A rend sem halottként beszél róla hanem eltűntként. Sokat tud ő amit még nem árult el.
Naplózva

Yondaime fanklub tag kacsint

Yondi 4ever Mosolyog

D.Gray Man fan és manga fordító
asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #171 Dátum: 10 jan 12, 17:26:52 »

Sztem viszont Cross már nem fog feltűnni úgy mint Cross a történetben hiszen az elég egyértelműen kijelentette az író h. innentől kezdve senki soha többé nem látta...S az Innocencét is hátrahagyta mega a maszk darabját...De az tény h. mágus volt és ezek a múltjában lévő dolgok tuti ki fognak még vhogyan derülni...14.ken keresztül Timcampyn keresztül vagy vhogyan ő eléggé kulcsfigura ebben az egészben s jóval többet tud mint bárki más a sötét rendből...Bár én akkor lennéka a legboldogabb ha egyszercsak visszatérne  az Ítélettel együtt...

Kazama:CsekkolomXD  de előtte akkor lelkileg felkészülök...Köszi h. fölrakjátok azértXDTök király mínőség....
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 12, 17:28:02 írta asthi » Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #172 Dátum: 10 jan 12, 18:36:42 »

Ez a szóban forgó oldal az amit régebben linkeltél?Mert ha igen,valaki lenne olyan kedves hogy elküldené az e-mail címemre,vagy feltöltené vmilyen oldalra,mert nekem nem működik a MU és nem tok letölteni Neeem Neeem
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #173 Dátum: 10 jan 12, 19:07:48 »

Marci ezer hála, müködik a felirat Nevet

Am nekem egyre kevésbe tettszik a cselekmény... Minek halt meg Road  Sír Meg a többi Noé (valszeg Tyki is lassan meghal)

Mind az innocence mind a Noé vér jó xar dolog.Ha elárulod az innocencet akkor bukottá válsz és meghalsz. Ha meghalsz mint Noé, akkor meg a vér átveszi rajtad az irányitást, elveszted önmagad és szintén bukta.

-----Szerk------

Hoppá, kicsit elhamarkodottan itéltem. Road is él, meg Tyki - állatka is Nevet.Ez azért nagyon nagy poén volt, h Allen vissza állitotta régi bárkát... Nem is tom, nem lett volna olyan egetverő ha kivételesen pozitiv karakter is maghal, de sebaj.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 12, 21:24:28 írta Renningan » Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #174 Dátum: 10 jan 12, 21:54:59 »

Még halhat meg pozítív szereplő sőt meg is hal egy na meg én Allen halálának is adok esélyta a manga alapján...

Tyki-állatka... De igen valóban mind Innocence kompatibilis személynek mind noénak nem olyan jó lenni...

Sztem egyébként gyönyörű aza a rész ahol helyre álla a bárka...

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 12, 22:04:31 írta asthi » Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #175 Dátum: 10 jan 12, 22:08:35 »

Lehet, mind1 érdekes lesz. Ez a hazatérés jó volt xD A Cross féle csábitás, a bak-chan féle próbálkozások, de a legjobb az a Kanda team... öcsém az mekkora poén volt.

Asszem itt olvastam h nem megy tovább se a manga se az anime mert a szerző beteg... ez meddig áll fenn?
Naplózva

asthi
Jounin
*

十三

« Válasz #176 Dátum: 10 jan 12, 22:16:47 »

Mostmár van manga havonta egyszer... Az animéről viszont nincsneek hírek h. folytatnák..Pedig jó lenne...
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #177 Dátum: 10 jan 13, 05:32:20 »

az animét nem fogják folytatni,a míg nincs elég manga, ahhoz, hogy ne kelljen fillerezni.
Külföldi fórumon azt olvastam, hogyha addig nem ér véget a manga, akkor 2012-ben folytatják.
-és igen az írónő beteg volt. Mosolyog
Naplózva

Renningan
Elit Jounin
*

« Válasz #178 Dátum: 10 jan 13, 14:42:05 »

Iró nő? Az igen, nagyot alkotott. Havi 1 manga az nem sok, és a 2012 es folytatás se valami pozitiv hir... kár érte, mert jó anime Nevet
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #179 Dátum: 10 jan 13, 18:14:28 »

Igen, igen írónőről kell beszélnünk Nevet
Lehet, hogy nem biztató, de mge kell elégednünk ennyivel, régen heti volt, de úgy látszik nem bírta...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins