Dan
Vendég
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 nov 14, 20:14:51 » |
|
Volt az első oldalon egy kérdés...(ha már válaszoltatok rá bocsi) Miért nem Katonkage? Azért nem Katon mert... Katon=Tűz elem Suiton=Víz elem Doton=Föld elem Raiton=Villám elem Fuuton=Szél elem Tehát nem csupán tűz,víz stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 nov 24, 18:37:44 » |
|
Ki tudja? Lehet hogy mire vége lesz a Naruto történetnek(remélem nem túl hamar) addigra mindegyik országban egy barátja lesz Kage:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 nov 24, 23:28:54 » |
|
Nem tudom de én nagyon örülnék ha az anime végén mondjuk Suigetsu Mizukage lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yondaime
Vendég
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 nov 30, 22:38:19 » |
|
Az én kedvencem egyértelmüen Yondaime Most össze zavarodtam mert teljesen össze kevertem Pein-t Yondaimeval és tök jó volna Yondaime az akatsuki klan leader "Naruto én vagyok az apád" [a csatolmányt egy admin törölte]
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miku-chan
Vendég
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 dec 01, 17:18:53 » |
|
Az túl Tört Vödör-ös lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 dec 08, 21:17:47 » |
|
amúgy a levél falut az első képessége miatt nevezték el levélnek de akkor a homok falut miért úgy hívják? Talán az első kazekage is tudta irányítani a homokot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 dec 08, 21:57:37 » |
|
...a levél falut az első képessége miatt nevezték el levélnek...
Ezt honnan veszed? Én nem tudok róla... Kihagytam volna valamit...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nonomage
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 dec 08, 21:59:20 » |
|
nem egy értelmű hogy fa stílusú volt és ő alapította konohát ez csak puszta logika.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 dec 08, 22:12:05 » |
|
Ha már a puszta logikánál tartunk:
Konohagakure no Sato - Levelek Közt Rejtőző Falu - Egy csomó erdő veszi körül.
Amegakure no Sato - Rejtett Eső Falu - Folyton (nagyon sokat) esik az eső, ezért örökös esőfüggöny veszi körül.
Kirigakure no Sato - Ködben Rejtőző (vagy Rejtett Köd) Falu - Mivel a Víz országában van, így a sok "víz" miatt gyakran párás/ködös a levegő és ez gyakran beburkolja a falut is.
Sunagakure no Sato - Rejtett Homok (Homokban Rejtőző) Falu - Egy sivagat közepén van.
stb...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 dec 08, 22:23:50 » |
|
És mi van Otogakure no Sato-val? (Rejtett Hang falu) Rá azért nem érvényes a logika,mert nem az ősi ninjafalvak egyike + hangok közé hogy bújhatna el? ??? De attól még jól hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 dec 09, 17:13:22 » |
|
Sokat süvít a szél, megbolondítja az arra járókat xD Ja, ez a szél országa. Akkor: egy rég letűnt operaénekesnő itt lett eltemetve, és szelleme azóta is visszajár, hogy hamis énekével távol tartsa az idegeneket.
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 dec 09, 17:33:04 » |
|
Egyszerűen Oronak cask szimpi volt a hangjegy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 dec 09, 20:18:50 » |
|
Vagy titokban zongoraművész akart lenni, csak a ninja karriere keresztbetett neki xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 dec 09, 20:23:08 » |
|
Szerintem azért mert ahova a faluját rakta ott egy hangot használó klán élt. Bár ez korán sem olyan kreatív mint azelőttem szólóé. De asszem annak volt a tagja az a szőke srá is akiöngyilkos lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #59 Dátum: 08 jan 01, 21:54:46 » |
|
A Hokage és Kazekege az a két kage amiről elég részletesen említést tesznek. Mig a másik hármat csak elmondják, hogy ilyenek is vannak. Azért a másik hárommal kapcsolatban is lehetne vmi, akármi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|