Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 jún 29, 09:23:59 » |
|
Miért hála Yondaime-nak??? Ő hogy jön ide (az elnevezéshez) ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 jún 29, 09:28:14 » |
|
ooo nem is tudtam hogy a kage árnyék ???
gondaime kazekagéról nagyon keveset tudunk meg ;D
az én kedvenc kagém az csakis kizárólag sarutobi és ő is marad mindig :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 jún 29, 09:31:52 » |
|
Azt h a kage árnyék azt akkor mondja Kakashi amikor mennek a hullámok földjére De nkem is azért Sarutobi a kedvencem mert kedves mindenkivel :)Na és Yondaime mert ő jófej és Kakashit tanította
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 jún 29, 11:47:23 » |
|
Gondaime Kazekage Gaara... Nem is tudom, én valahogy egy Kage-t se tudok utálni... ;D Pedig lehetne, azért legyen nekem is a kedvencem Sarutobi, pont ezért, mert mindenkivel úgy bánik mint egy családtaggal...^^
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Hó-kage
Vendég
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 jún 29, 14:15:34 » |
|
Szóval a Ho is tűz... érdekes, köszi. A kaget ki lehet találni a Kage Bunshin ból hogy árnyék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 08, 02:23:29 » |
|
Azt h a kage árnyék azt akkor mondja Kakashi amikor mennek a hullámok földjére De nkem is azért Sarutobi a kedvencem mert kedves mindenkivel :)Na és Yondaime mert ő jófej és Kakashit tanította nocsak nocsak...Sarutobi? Nem Tsunade? hát igen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kira91
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 08, 12:59:06 » |
|
valami olyasfélét is mondtak, hogy Kisame megölt pár mizukagét. Yondaime hokage és Godaime kazekage a legjobb sz.tem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 13, 01:33:00 » |
|
én akire kivi vok és remélem felfedik, az a Raikage...TschscuCCCSiii Kage meg hidegen hagy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 15, 13:27:15 » |
|
Moderátor: $+Naruto+$ hsz-e törölve, mert nem volt legalább 4 szavas. - Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 15, 13:32:24 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 18, 11:42:13 » |
|
én akire kivi vok és remélem felfedik, az a Raikage...TschscuCCCSiii Kage meg hidegen hagy... Hát eddig csak a Hokagék meg a Kazekagét mutatták meg egyszer a Mizukagét de azt sem teljesen szal kéne egy ilyen összejövetel,Tanácskozás a Hokagék közt :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 19, 19:11:51 » |
|
a Hoshikagekről van valakinek valami véleménye? A Hoshikage Hiodden Star Village vezetője, amely ugyanm nem tartozik az 5 nagy ninja falu közé, ám lakosai bíznak benne, hogy egyszer ez is olyan hatalmas falu lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 19, 19:20:26 » |
|
A 3. Hoshikage jellemben és gondolkodásban nagyon hasonlított a 3. Hokagéra (Sarutobi-sensei).
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 19, 19:41:25 » |
|
a 3. Hoshikage volt az, aki később áruló lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 19, 20:33:32 » |
|
Az áruló Akahoshi (és két társa) volt, mert az magának akarta a csillagot. Ők ölték meg 3. Hoshikagét. És Akahoshi volt az, aki a Csillag-falus fillerek vége felé kikiáltotta magát 4. Hoshikagénak. Persze a Rasengan kicsit felkavarta a gyomrát. >
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 19, 20:34:52 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 19, 20:36:59 » |
|
igen, tényleg. és a gyerek, aki ugyanakkor Hoshikage akart lenni, az Hoshikage lett, vagy meghalt az anyjával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|