vártam a Sasuke fanok reagját (viszonylag ki is voltam akadva, hogy egész eddig elhúzódott Sora hsz.-a)
tehát...hogy direkt arra a célra tervezték volna, hogy mindenki lássa a szupergombócból
gyilkológépet...hát erre csak azt tudom mondani, hogy én attól függetlenül a 20.részben szerettem bele a karakterébe, nem akkor amikor ez a története lefolyt...
aztán ottvan a "drágalátos Sasuke" (bocs, de én nem tudom rá azt mondani, hogy nincs bajom vele) aki az első perctől érzékeltette, hogy ő a nyagysrác...(tudom, hogy direkt és szerintem ezért lett elszúrva) és már az elején lehetett látni, hogy a felszínes (bocs, nem akarok sértegetni sem) animefanoknak készült etikailag, mindd mentálisan és ami a legjobban bas*ta a csőrömet, hogy még fizikailag is toppon van...
legalább egy gyenge pontja lehetne, hogy általánosítani lehessen, de ő mikor hibázott az anime folyamán?
kérdem én...Haku-t nem mondhatod...az nem az ő hibája volt...
míg Gaara története jóval kisebb, ahogy mondtam eldugottabb-- és senkit nem zavaró, akit nem érdekel --
azt mondja el, milyen volt régen, hűdejó neki most...aztán ottvan a Naruto elleni meccse meg a Deidara ellni meccse... egy ügyes mellékszereplő...ezért szeretem elsősorban...Naruto hatására megváltozott, ez csak Narutot fényesíti, hogy mekkora gyerek...a főszereplőket imádják fényezni...
ami viszont azt illeti, hogy neked Sora nincs semmi bajod vele, sőt jó karakter...én annak nagyon örülök, hogy van a "Sasuke" fanok közt olyan, aki elis ismer Sasuken kívül jó karaktert...nem egy olyan emberrel találkoztam, aki olyan mint az igaló és csak, csak ő, csak ő...KUSS...mondom, hogy csak ő!
Tehát ilyenek is vannak...
Zemori-san: bocs, hogy ilyen világkép romboló fantáziám van, de reális, nem?
Nah...sikerült kisreggényt írni a karakterek mivoltából...szép...