itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #285 Dátum: 08 dec 24, 15:52:50 » |
|
Itachi a kedvencem és Naruto! Stílusuk kiráy(nem Naruto Henge - Sexy no Jutsuja:D) és ez van!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #286 Dátum: 09 ápr 15, 22:41:20 » |
|
Minato nekem a best mert stílusos gyors hatékony és erős 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alkyr
Gennin
Nem elérhető
lézengő ritter
|
 |
« Válasz #287 Dátum: 09 ápr 15, 23:05:37 » |
|
Shikamaru a legjobb. Laza, lusta, tudja, mi a kötelessége, okos, elkötelezett, és a sámára fontos dolgokért bármit megtesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ninbikun
Gennin
Nem elérhető
Yu gi oh abridged fan
|
 |
« Válasz #288 Dátum: 09 ápr 16, 16:47:44 » |
|
Szerintem mindenképpen " valamelyik másik akatsukis " a legjobb fej, mindig tudja, mik a céljai és el is éri őket, ráadásul tökre dööögös, remélem nem írják ki még egy ideig, neki szurkolok, hogy egyszer majd ő legyen a hokage!
|
|
|
Naplózva
|
- Csak most tudta meg, hogy a Yu gi oh csak a 49. részig van szinkronizálva. - Meddig?! O.O
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #289 Dátum: 09 máj 24, 22:20:40 » |
|
jujj ez fogós kérdés nálam ez változó de 20 kedvenc biztosan van attól függ h mien beszólásai vagy éppen mien jól harcol és mennyi szerepe van de eddigi kedvenceim akik voltak és még mindig azok is : Temari, Sasori , Neji , Hinata , Sakura (de csak a shippuuden-ben), Kisame , Kakashi , Yondaime , Yamato , Sai , Nidaime , Zabuza , és még sokan mások remélem ezzel nem csak én vok így 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Monster
|
 |
« Válasz #290 Dátum: 09 máj 25, 12:30:37 » |
|
Nekem a favoritom Pein oszt rajta kivül még Kakashi, Sakura, és Itachi. A többi szereplő nálam semleges persze van akit utálok is de az már itt OFF.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 25, 12:35:05 írta Pein95 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #291 Dátum: 09 máj 31, 06:45:47 » |
|
Sakura. Mert: okos, szép, a shippuuban nagyon erős, és ő a legszimpibb^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #292 Dátum: 09 jún 06, 20:02:09 » |
|
Kiba a legjobb, mert nagyon humoros és valahogy maga a karaktere megfogott. Ahogy Akamaruhoz viszonyul, ahogy ragaszkodik hozzá, az annyira édes! Emellett a hangját is nagyon jól eltalálták. Van benne egy kis egó, ami néha szemétnek állítja be, de neki még ez is jól áll. Ha valaki nem szereti őt, akkor az még nem látta, mikor azokkal a furcsa ikrekkel harcolt (nem emlékszem a nevükre). Ja igen, és olyan arcokat tud produkálni, hogy mindig képes meglepni. Szóval, Kiba az ász! =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #293 Dátum: 09 júl 16, 13:50:52 » |
|
shikamaru mert olyan passzív gyerek de egyben okos,rafinált is. MEG azok a megjegyzések 
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #294 Dátum: 09 júl 25, 23:07:42 » |
|
Én Gaara-ra szavaztam. Jó látni ahogy fejlődik a jelleme, a Part1 elején egyáltalán nem szerettem, de idővel, főleg a shippuudenben már nagyon szimpatikus karakter. De ott van még Itachi is. Nekem mindig is tettszett ez a roszfius feeling, h zseni, nem csak erős de okos is, meg bátynak is jó volt, nem csoda, h Sasuke mindennél jobban szerette, de miután kiderült az igazság, akkor aztán teljesen Ita fan lettem. Másik nagy Kedvenc Deidara, de ott van még Kakashi és Shikamaru se rossz szereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
 |
« Válasz #295 Dátum: 09 júl 27, 12:20:45 » |
|
Nekem Hidan a kedvencem  Bírom a beszólásait meg úgy az egyész csávót a Jashin mániájával meg mindennel együtt  Szerintem nagyon érdekes és összetett karakter és még jól is néz ki  JASHIN - SAMA GA MITERU!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RobeyKing
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #296 Dátum: 09 júl 29, 14:41:01 » |
|
Én Kakshira szavaztem mert ő a legleg...  , de Shikamarut , Gaara-t , Hinatat , Nejit , Orochimarut , Itachit , Tobit és Deidarát is birom jah meg Sasori is király:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 29, 14:41:45 írta RobeyKing »
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #297 Dátum: 09 júl 31, 11:44:03 » |
|
Most hozzám is bejött Suigetsu a kedvencek közé jóó a harci stílusa és jóófej 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yoropico
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #298 Dátum: 09 aug 22, 11:07:01 » |
|
Zetsu viccesen néz ki, titokzatos és egyik táborban a tesómmal mi lettünk zetsu és yoropico úgyhogy rajtam ragadt. (egy szintén naruto fan haverom nevezett el minket így)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #299 Dátum: 09 aug 22, 12:21:00 » |
|
Hát nekem Tobi(Madara) Konan és Suigetsu az élők közül aki meg meghalt onnan pedig Pain és Jiraya 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 25, 14:12:17 írta Nucklear »
|
Naplózva
|
|
|
|
|