xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #255 Dátum: 08 aug 18, 23:20:21 » |
|
Shino a bogaraival télleg jó xD bírom meg mikor a shippuden elején besértődik hogy naru nem ismerte fel xD Hát Haru nem akarok kötekedni de ez hogy azért mert erős ez ütött xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #256 Dátum: 08 aug 20, 17:53:27 » |
|
ugyan úgy 106-os melled van és egy ütéssel lebontasz egy betonfalat ? azt nem mondanám, de két deszkát eltörök puszta kézzel a melles részre nem kommentálok egyébként Sasuke a kedvenc mert bírom a helyes pofiját ( ) menthetetlen vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #257 Dátum: 08 aug 20, 17:55:03 » |
|
Pedig én midnig azt hittem hogy a "szőke kék szeműekre" buknak a csajok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #258 Dátum: 08 aug 20, 17:59:03 » |
|
valóságban igaz is, ott tényleg szőke kék szem párti vagyok de az anime más tészta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #259 Dátum: 08 aug 20, 18:17:14 » |
|
Jee Gaara 4. helyen..xDD Szal nekem o a kedvencem.. Nem tudom miert, eros is meg cuki is...x"DD nemtom mi teccik benne :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #260 Dátum: 08 aug 21, 01:33:42 » |
|
Shika és Normális rehabilitált Gaara =) de Choujit és Hinatát is szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #261 Dátum: 08 aug 25, 13:50:05 » |
|
Gaara Erős, és neki is van egy kedves éne ^^ Meg még Shikamaruis, mert okos, jól áll neki a fülbevaló és tetszika stílusa. Sasuke meg mehet a ******. /Legalábbis most nagyon utálom, de majd ha Kishi mester "megjavítja", megint jóban leszünk /
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Korina
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #262 Dátum: 08 aug 28, 07:09:37 » |
|
hmm.. Sasukéra szavasztam, bár nehéz döntés volt!
a karaktere miatt is, de legfőkébb azért, mert ő az egész sztori egyik fő alapeleme, és nekem az ő jelenléte teszi egésszé sztorit! mármint sasuke és naruto barátságának története fogott meg, miatta lettem nagy rajongója a mangának! és ezért igazán megérdemel egy szavazatot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 28, 07:21:35 írta Korina »
|
Naplózva
|
[/url] "Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #263 Dátum: 08 szep 01, 00:49:01 » |
|
én még mindig tartom magamat Lee és Gai mellet ( egyszerűen verhetettlen páros. és szerencsére az anime készitöknek is tetszhet benne valami, mert elég sokszor szerepelnek) de azért most felvettem a melléjük a hachibit. nagyon laza a ficko, gáz dumával. és ütősen kinéző szörny-formával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Satsuki
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #264 Dátum: 08 szep 01, 08:45:31 » |
|
Sasori még ki sincs irva ,rá szavaztam volna,de mivel ez a legetőség nem ált fenn a "Valamelyik másik Akatsukis" mellett döntöttem,mert ...öö ^.^'''' .....mert megtetszett a harcmodora.....és.....most más nem jut eszembe
|
|
|
Naplózva
|
Minden ember azt tekinti helyesnek amit ismer és tud és ahhoz ragaszkodik. Ők ezt hívják "valóságnak". De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok. Így lehet, hogy a valóságuk csak egy illuzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy ahogy ő helyesnek gondolja.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #265 Dátum: 08 szep 01, 17:45:05 » |
|
Moderátor: Sasori beírva. Szavazat megváltoztatásának lehetősége engedélyezve.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BuBu
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akadémiai tanár vok kukuku
|
|
« Válasz #266 Dátum: 08 okt 24, 15:45:11 » |
|
Sakuraaa Nemtudom mért, de nekem ö a kedvencem Erös okos szép. ennyi azt kész xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
helloka16
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
YONDAIME Gaara, Naruto, Kakashi, Sasuke fan vok
|
|
« Válasz #267 Dátum: 08 nov 07, 19:22:22 » |
|
Yondaime 4ever hát ti hálátan dögök (remélem ez nem tiltott szó ) a 4th hokage mentette meg a falut ha a történet elején nem menti meg ak most semmi nem lenne Konohából
|
|
|
Naplózva
|
Ez csak egy hologram! Figyeld: belelövök, és ... a FRANCBA!
A világnak több szerény zsenire van szükség. Olyan kevesen maradtunk. A Föld azé, aki megeszi-szólt a földigiliszta.
Lehet, hogy a szomszéd füve zöldebb, de azt is ugyanolyan nehéz nyírni.
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #268 Dátum: 08 nov 08, 13:23:07 » |
|
nekem Shikamaru, mert nem hülye és nem halna meg egy küldetésben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #269 Dátum: 08 nov 16, 23:32:32 » |
|
Hát ide beírhatnék mindenkit a jó tulajdonságai miatt Kakashi-okos,gyerekes,jófej Naruto-annira idióta néha hogy az már jó Sakura-a pokolba is!-Inner Saura forever!!! Sasuke-erős Shikamaru-hát ő egy einstein Chouji-óriási szíve van a gyereknek Yondi-olyan aranyosan mosolyog hát meg aki kifejleszti a rasengant és legyőzi aKyuubi-t... az mi legyen Gai-eléggé vicces... meg ez a versengés Kakashival Teuchi&Ayame-mert jó kajákat csinálnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|