xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 júl 03, 18:54:42 » |
|
nehéz kérdés mert mind de ha választani kéne akk kimimaro de utánna kakashi meg zetsu meg SHIKAMARU is nagy kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kurosaki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 júl 05, 14:41:34 » |
|
Sok közül választhatnák de a kedvencem Uchiha Itachi, nagyon jól bele illik mindenhová mangába meg az animébe is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dilen
Vendég
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 júl 05, 20:05:59 » |
|
Itachi a kedvencem de mivel meghalt mostanába Neji és Sasuke közt civodok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 júl 09, 16:32:24 » |
|
Kakashi xD mindenhol rá szavazok xD egyébként azért mert mikor narutoék kémkedtek utána milehet a maszkja alatt és egy másik maszk volt xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 júl 10, 21:21:29 » |
|
Naruto Hinata és Gaara közt vaciláltam Naruto nyert bár a kik jobb kérdés lene na mindegy
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
Mr.Uchiha Sasuke
Gennin
Nem elérhető
Gonosz Bosszúálló Ninja
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 júl 27, 19:00:51 » |
|
Egyértelműen Sasuke, mert sokmindenben hasonlítunk. Na mondjuk a Hülyeségem ott van mint Narutonak ezért ő is nagy kedvencem. Az ő karakterük nagyon megfogott. Amikor cosplay-ezünk akkor is Sasuke-t alakítom(néha Naruto hülyeségével)
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Sasuke,a bosszúálló. Ha bárkin bosszút kell állni,szólj nekem. Profin végzem a munkámat.
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 júl 28, 23:14:19 » |
|
Nekem Kakashi a kedvenc mert tud komoly lenni és egyszerre poénos is, de második kedvenc Tobi mert Tobi is a good boy , majd meghaltam a röhögéstől amikor Tobi (Madara) harcolt Narutóval meg a többiekkel amikor Sasuke vs Itachi harc volt, remélem Madara megtartja magának ezt a Tobi stílust .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 aug 02, 20:24:14 » |
|
karakterként nagyon megfogott naruto:) számtalan jó tulajdonsága van főleg az idiótasága, kiszámííthatatlann, de ugyanakkor nagyon komoly is. sasuke is nagyon megfogott, meg tsunade, mert teljesen olyan mint én
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 aug 04, 00:02:52 » |
|
ugyan úgy 106-os melled van és egy ütéssel lebontasz egy betonfalat ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 aug 04, 03:43:08 » |
|
Rock Lee. Mivel taijutsut használ amit többre tartok mint bármilyen jutsu, és ezer szer job sztem mint Neji Taijutsuja havár ezt a Judos Tai chi féle harcművészetet is szeretem, de akrobatika sokkal látványosabb. Na meg mint háttér történe az ővé a legjobb GENIUS OF THE HARDWORK! E mellet poénos is Cool na meg Gaial együt a fiatalság mintaképei jah és Hachimon best jutsu ever, habár nem ép jutsu mert a jutsu az amit handsealel csinálnak no de mind1 Gonoszak közül egyértelműen Sasori, de ezt egym ásik topicba leírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #250 Dátum: 08 aug 06, 20:33:21 » |
|
Jájj... Szászke vagy Shika? Szászke vagy Shika? Ájjjh! SZÁSZKE! csakazértis Hogy miért? Hmm... az első perctől kezdve imádom, tetszik a stílusa, ahogy beszél... Kb. ennyi. (Legközelebb ne állítsatok ilyen nehéz döntés elé, különben...!)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 20:41:38 írta SasuSaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 aug 06, 20:39:33 » |
|
szavaztam hát sok kedves szereplő van de nekem Hinata a 1. Hogy miért? neki van az egyik legnagyobb szíve és ha megjönn az önbizalma...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hell-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #252 Dátum: 08 aug 17, 08:27:16 » |
|
hidan nemtom annyira birom de tényleg az egész karaktert jó a stilusa utána nagy kedvenc még itachi mert egyszerűen tökéletes volt minden téren tobit is birom mert tobi jófiú .am az összes akatsuki kedvencem mert ha ugynézzük nagyon is szines,egyedi karakterek vannak voltak benne.
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni. Akatsuki és Jashin-sama for evör!:D:P<3
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 aug 18, 08:13:31 » |
|
Az én kedvencem Shino .Azért mert nagyon bírom a stílusát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haruhy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|