ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #180 Dátum: 08 márc 30, 12:19:19 » |
|
Nalam az elsok: Sasuke Naruto Sai (ugy birom a sertegeteseit) Szoval nekem Sasuke azert van az elso helyen mert olyan edi meg eros is es van amikor kiall a baratai mellet , de az almait sem hadja veszni meg , ha rossz utra is ter. Naruto azert mert soha nem adja fel meg akkor is , ha tudja , hogy itt nem nyerhet. Sai meg azer mert jo a dumaja
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 30, 12:20:24 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 08 márc 30, 13:04:24 » |
|
sokat vaciláltam, Kakashi és Shikamaru között, de mivel Kakashira szavazta a senseiesnél, most Shikamaru a befutó nagyon bejön a stílusa az az igazság, hogy még hasonlítok is rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #182 Dátum: 08 ápr 05, 22:39:24 » |
|
én kakasira szavaztam mert tecik tőle a semmit mondó és bámulok ki a fejemből hozzá álása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jirayasama
Vendég
|
|
« Válasz #183 Dátum: 08 ápr 06, 13:17:39 » |
|
Egyértelmüen Jiraya Ő a leghüjébb és ezért jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Don Davido
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Realista
|
|
« Válasz #184 Dátum: 08 ápr 07, 17:49:04 » |
|
Kakashira nyomtam de Tobi is jó arcnak tűnik...Persze a többiek se olyan rosszak ,de ha választani kell én erre a kettőre szavazok...Jól látom ,hogy pár hiányzik pl Ebisu,Iruka-sensei?Amúgy Jiraya se semmi...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 07, 18:01:09 írta Don Davido »
|
Naplózva
|
"Intelligence without ambition is a bird without wings." -Salvador Dali
|
|
|
wow70
Vendég
|
|
« Válasz #185 Dátum: 08 ápr 07, 18:20:24 » |
|
Ennyien szeretik Sasuke-kunyt. Bőg... Hidan meg a god boy sokkal cukubb. Ja meg Naruto a nullás IQ jával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #186 Dátum: 08 ápr 08, 17:28:40 » |
|
nem kell lehurrogni Naru nullás IQját mert hát azisjó valamire...mindjá kitalálom mire am én Narura voksoltam ^^+
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Alice
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 08 ápr 08, 18:36:53 » |
|
Narutonak nem nullás az iqja,van neki esze csak eleinte nem használta,mert sosem figyelt oda és meg sem próbált tanulni.de ez nem jelenti azt h nincs esze,Ebisu is mondta h NAruto 1 kiváló levél falui ninja és azért amit a Shippuudenben csinál,az se csak vak szerencse...
|
|
|
Naplózva
|
Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #188 Dátum: 08 ápr 08, 19:19:08 » |
|
Alice én se gondolom h Narunak nullás IQja van..csak egyes pillanatokban de én naon bírom és hát ő a favorit ^^+ ^^+
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #189 Dátum: 08 ápr 08, 20:03:53 » |
|
már megen bajba vok... Shika és Sasuke között...csak tudnám mér'???...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakura_chan
Újonc
Nem elérhető
kunoichi
|
|
« Válasz #190 Dátum: 08 ápr 18, 18:59:44 » |
|
Nekem az örök kedvencem Sakura,de imádom a többi kunoichit is(najó Inot annyira nem,megtakán Hinatát sem...),de úgy bírom Lee-t és NArutot is!! Meg még Sasorit és Deidara-t is bírom! :neee:tudom kire szavazzak!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #191 Dátum: 08 ápr 18, 20:36:15 » |
|
kunoicik közül télleg sakura a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karesz-kun
Vendég
|
|
« Válasz #192 Dátum: 08 ápr 18, 20:45:17 » |
|
nem tuttam elöször dönteni h shikamaru vagy itachi legyen az akire szavazok...végülis shika a legjobb(nálam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #193 Dátum: 08 ápr 23, 15:12:19 » |
|
Én sasukéra zavaztam mert ő a kedvencem ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bankai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 08 ápr 23, 17:13:00 » |
|
ÉN Narutora mert lehet 0az iq-ja de ő legalább nem olyan mint Sasuke! Mert Sasuke az beképzelt szerintem! és tényleg Sakura a legjobb kunoichi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|