kamikaze_007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 08 feb 26, 20:49:17 » |
|
Nálam a sorrend valahogy igy néz ki : 1,Kakashi, Naruto 2,Sakura 3,Jiraiya :'X 4,Tsunade, Shizune 5,Anko
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minato
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 08 feb 27, 13:43:27 » |
|
Az első helyen : Naruto, Jiraiya, Kakashi, Lee, Gai második: Sakura, Shikamaru harmadik: ? (majd meglátom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #152 Dátum: 08 feb 27, 16:17:29 » |
|
sasuke rock lee kimimaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
|
« Válasz #153 Dátum: 08 feb 27, 18:21:48 » |
|
Nálam az első ött : 1:Sasuke 2:Naruto 3:Kakashi 4:Rock Lee 5:Kimimaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #154 Dátum: 08 feb 27, 18:44:24 » |
|
Nalam az elsok: Sasuke Naruto Sai (ugy birom a sertegeteseit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #155 Dátum: 08 feb 27, 22:30:03 » |
|
Moderátor: Indoklásokat is írjatok, mert sorrendet bárki tud...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #157 Dátum: 08 feb 28, 14:35:52 » |
|
sasuke mert nagyon jó jutsukat tud naruto mert tök jól karakternek csinálták meg kimimaro mert nagyon tecik a vérvonal képesége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brooklyn
Vendég
|
|
« Válasz #158 Dátum: 08 feb 29, 09:31:37 » |
|
Na és a kedvenc top 10 - em
1. Sai (valamiért birom a nagyszájú karaktereket, ráadásul ő nem fél kimndani a véleményét még ha az néha kissé sértő is, ja és tényleg szépen rajzol) 2. Naruto (őt az elejétől bírtam, bár ez a "hozzuk vissza Sasukét" mániája néha irritál) 3.Sakura (ő változott a legtöbbet a lányok közül) 4. Iruka (mert kedves és látszik rajta, hogy tényleg szívén viseli Naruto sorsát) 5. Kiba 6. Gaara 7. Ino 8. Yamato 9.Tsunade 10. Jiraya
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sparky
Chuunin
Nem elérhető
Disco Bear
|
|
« Válasz #159 Dátum: 08 feb 29, 22:03:04 » |
|
1. Sai (valamiért birom a nagyszájú karaktereket, ráadásul ő nem fél kimndani a véleményét még ha az néha kissé sértő is, ja és tényleg szépen rajzol)
Akkor,nevezhetjük bunkónak is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brooklyn
Vendég
|
|
« Válasz #160 Dátum: 08 márc 01, 11:02:07 » |
|
Ha gondolod De még mindig jobb mint Sasuke drága aki eljátsza a Jaj szegény árva vagyok és nem szeret engem senki című drámáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kinuta Tesshu
Vendég
|
|
« Válasz #161 Dátum: 08 márc 06, 09:17:13 » |
|
hát..azért lehetett volna több név is..mert ezek mind olyan alapkarakterek, akiket valahol mindenki szeret....nekem pl Dosu Zaku,és Kin a kedvenc szereplőim, de minden stilusos jóhumorú gonosz, mintpl Suigetsu, vagy Kisame:D.de az a baj h öket meg kevesen szeretik:/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csacsa
Vendég
|
|
« Válasz #162 Dátum: 08 márc 07, 01:59:50 » |
|
én Narutot bírom nagyon mer amiket az érzésekről és ilyenekről mond azopn a valóságban is el lehet komolyan gondolkodni és meg hát ugye neki van az a különleges képessége amitől megváltoznak és megkedvelik az emberek. Kakashi akit az elejétől fogva istenítek. Itachi az állandó nyugodtsága miatt jön be és meg mert nagyon tetszik ahogy harcol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #163 Dátum: 08 márc 07, 16:20:54 » |
|
az én voksomat sasuke kapta mert hát.... neki van a legösszetettebb karaktere, igy az egész jelensége meg fogott, a másik ok amit sztem nem szükséges bővebben kifejtenem...(L)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #164 Dátum: 08 márc 07, 16:40:39 » |
|
A Narutoban kicsit nehéz a kedvenc szereplőt kiválasztani részemről mert minden karakter nagyon jó ^^ persze van kivétel. Mindenesetre Jiraiya a legjobb akkoris
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|