Ha lett volna olyan opció, hogy Kurenai, istenbizony rá adom a voksom. De így, hogy a "Más"-ra kellett volna nyomnom ahhoz, hogy vmilyen szinten rá mehessen a voks... Hát így yada, arigatou. Btw nehéz ez a kérdés, és végül azért Kakashi - chan kapta a voksomat, mert egyrészt imádom, és tényleg ő az
egyik kedvencem, másrészt pedig ugye nem volt Kurenaira külön kiemelt lehetőség. Egyébként szét szoktam választani a dolgot női ás férfiszereplőkre, mert Kakashi és Kurenai között spec. nem is tudok nagyon választani. (Najó, Kakashi - chan talán azért kerül egy hajszálnyival előrébb a szívemben, mert ő mégiscsak hím szereplő, én meg mégiscsak nő nemű vagyok...) Rajtuk kívül pedig még van néhány szereplő, akik iszonyatosan a szívemhez nőttek (Haku, Temari és Shikamaru), de ugye nem lehet, csak egyet szavazni...
Nade, hogy legyen némi indoklás is, hogy miért pont Kakashi és Kurenai (muszáj, Kurenait is megemlítenem, nem tehetek róla):
Kakashi röviden és velősen azért, amiért a Bleachből Urahara az egyik kedvencem. Imádom az ilyen sunnyogó comic relief karaktereket.

Persze megvan a komolyodó zombulás is, de alapjáraton oly mértékben lököttek, és olyan zseniális módon, hogy azt nem lehet nem szeretni.

És ne felejtsük el a kúlsági faktort sem: mert mekkora kúl már, hogy az egyiknek a feje az orrrától lefelé, a másiknak meg orrától felfelé nem látszik (najó, azért néha kilátszik Urahara szeme, és láttuk már kalap nélkül is, de akkoris...)??!!!

Kurenai pedig röviden és velősen a Hinata - papával való konverzésön miatt. Nagyon megfogott, hogy egyrészt van egy shinobitanító NÉNI is, másrészt meg, hogy ilyen anyáskodó. Szeretem az erős női karaktereket (inkább velük tudok azonosulni, semmint a kislányokkal - bár én Sakurát is kedvelem), és ő abszolút az, úgy, hogy mindemellett azért mégiscsak végig érezzük és hangsúlyozva van, hogy egy nőről van szó. (Aggódom is érte rendesen, mert le vagyok maradva a mangával, de azért egy "fenomenális" spoilerbe vele kapcsolatban már beleütköztem, hurrá.... Hogy én mennyire beledöfném a fémkunaiom az illető szerző gyomrába.... Na, mindegy.) Egy szépséghibája van a néninek: az ízlése. Én a helyében tuti nem a "malacfej" (bocs minden Asuma - fantól, de annak ellenére, hogy mindenki előre mondta nekem, mennyire fogom bírni, engem rohadtul irritál az a fószer a nagy "nyomott cigicsikket a szájba mindig" kúlsági faktorával együtt) oldalbordájaként kötöttem volna ki, dehát ízlések és pofonok - én megbocsátom neki.