Nem tudom volt-e téma, vagy hasonló, de valahogy így este nincs kedvem visszaolvasgatni 130 oldalt
Na szóval, én abból az „apróságból” indulnék ki, hogy mi lenne ha Lee legyőzte volna Garaa-t a Chuunin vizsga 3. szakaszában és ő jutott volna tovább?
1. Lee eléggé kikészült a chakra kapuk megnyitásától és valószínűleg nem lett volna 1 hónappal később még olyan fizikai állapotban, hogy folytassa a vizsgát.
2. Mivel Lee és nem Garaa jutott tovább a vizsgán, így szerintem Kakashi sem nagyon igyekezett volna Sasukét tréningelni /elvégre 1. pontból kiindulva Lee nem lett volna 100%-os formában, valószínűleg simán nyert volna Sasuke/. Így Sasuke nem sajátítja el a villám elemet.
3. Tegyük fel, hogy az előzőből kiindulva Kakashi inkább Naruto-t tréningeli Sasuke helyett. /Elvégre míg Sasuke a gyenge formában lévő Lee ellen lenne, addig Naruto az egyik legnehezebb lehetséges ellenfelet kapta Neji személyében/ Így Naruto nem találkozott volna Jiraiya-val és nem tanulta volna meg a későbbiekben a rasengant, az idéző jutsu-t és a Kyuubi chakráját sem tanulja meg irányítani.
4. Mivel Naruto sosem találkozott Jiraiya-val, így Itachi és Kisame akadálytalanul magukkal tudták volna vinni Narutot. /És így ugye akkor ritka rövid lett volna a Naruto
/
5. Azzal, hogy Garaa nem jut tovább a homok tervének (pontosabban Orochimaru tervének) egyik fontos eleme bukik meg. Megkockáztatom, hogy még a támadást is lefújják.
6. Ha valóban lefújták volna a Konoha elleni támadást, akkor a 3. Hokage nem halt volna meg (na meg persze Orochimaru sem veszti el a karjait).
7. Mivel Garaa kiesett, így sosem küzdött volna meg Naruto-val és nem következik be a személyiség változás nála. Sosem lett volna a homok Kazekage-ja.
8. Mivel a 3. Hokage nem halt meg, így nem szükséges Naruto-éknak megkeresni Tsunade-t. /Habár Tsunade-ért Kakashi és Sasuke miatt is indultak el, nemcsak mert új Hokage kell/
9. Ha tényleg nem történik meg a Konoha elleni támadás, akkor az is előfordulhat, hogy a homok nem jön rá, hogy a 4. Kazekage valójában halott és Orochimaru keze van a dologban. Ha rá is jönnek, akkor sem fognak szövetségre lépni Konoha-val, hiszen csak a homokot érte veszteség.
10. Mivel a homok nem lépett szövetségre Konoha-val, így a „Sasuke szökése” incidens alatt Garaa, Kankurou és Temari nem segítette volna ki Shikamaru csapatát. Így Kiba, Shikamaru és Lee is meghalt volna. És valószínűleg Naruto sem érte volna utol Sasuke-t, mert Kimimaro-ék hamarabb lekapcsolnák őt útközben. /Habár az ucsó állítást, inkább hanyagoljuk, mert így megint hamar vége lenne a Naruto-nak
/
11. Így, hogy Naruto nem tartóztatja fel Sasuke-t és küzd meg vele, előfordulhat, hogy Sasuke időben odaér Orochimaru-hoz, aki megszállja a testét.
12. Ha Tsunade sosem jött volna vissza Konoha-ba, akkor Sakura sosem tanulhatta volna ki a taijutsut és az orvoslást, és valószínűleg még mindig önbizalom hiányba szenvedve a Kabuto elleni összecsapása miatt. /Tudjátok, mikor úgy érzi, hogy ő teljesen felesleges, nem jó semmire/
13. Mivel Sakura nem tanult orvoslást, így Kankurou sem élte volna túl a Sasori elleni küzdelmet /Habár lehet, hogy Kankurou sem rohant volna úgy a személyiség változás nélküli Garaa után/. Ugyanakkor ebből kifolyólag Sakura és Chiyo sem győzte volna le Sasorit, mivel ellenméreg nélkül mindketten meghaltak volna.
14. Mivel Sasuke nem tudja használni a villám elemet, így nem tudja semlegesíteni Deidara föld elemű bombáit és életét veszti a küzdelemben.
15. Azzal, hogy a személyiség változás nélküli Garaa-t elfogta Deidara, talán még hálás is lett volna a homok az Akatsukinak. /Elvégre a homok is próbált merényletet Garaa ellen/
16. Mivel Sasuke meghalt Deidara ellen, így nincs aki megfékezze Juugo-t és lehet, hogy mikor megtudja, hogy nincs többé Sasuke, akkor előtör belőle a „másik éne” és megöli Karin-t és Suigetsu-t.
17. Mivel Shikamaru meghalt a hang négyek elleni küzdelemben, és Naruto rasengan nélkül nem fejleszti ki a fuuton rasenshurikent, így valószínűleg nem halt volna meg Hidan és Kakuzu.
Egyelőre ennyi, csak pár példa, hogy mennyi minden változhat meg, ha egy picit másképp alakul egy történeti szál
Személy szerint anno én Lee-nek nagyon szurkoltam, hogy ő nyerjen (nevemből is látszik, hogy elég nagy favorit karakter nálam
) és annyira sajnáltam, hogy veszített és ahogyan. De így utólag tényleg jobban jártunk, hogy Garaa győzött
Csak a jelenlegi anime eseményekig válogattam a spoilerek elkerülése miatt. Tuti lehetne még ehhez írni, de így este ennyi jutott eszembe
talán majd később bővítem, főleg ha majd kicsit tovább halad az anime