con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1830 Dátum: 09 máj 26, 16:57:57 » |
|
Hát szerintem a yondaime gaiden fanfic,szal arra én nem alapoznék!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 26, 17:02:55 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #1831 Dátum: 09 máj 26, 17:16:47 » |
|
És azt honnan veszed hogy Kishi csinálta, legalábbis én erről nem tudok, ez csak egy sima doujinshi tudtommal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1832 Dátum: 09 máj 26, 17:25:01 » |
|
Szerintem a probléma ott van, hogy Death Dawe nem igazán tudja mi az a doujinshi. Dave, ez egy fanmanga, egy rajongó rajzolta, nem Kishi'.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto1215
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1833 Dátum: 09 máj 30, 18:18:08 » |
|
mi lett volna ha...Naruto átment volna a chunin vizsgán?????és ha Itachi nem lesz gonosz???és ha a HSM nem jön be senkinek???XDXDXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1834 Dátum: 09 máj 30, 18:29:39 » |
|
Egyesével válaszolok 1: nem nagy változás, egydül ment volna küldik-re b-osztály alapesetben, vagy csoportosan, meg persze csoportokat tanitott volna, ennyi...
2: nem volt választása... és ha ugynézzük nem volt gonosz.
3: Mi az a HSM?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Navelia
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1835 Dátum: 09 máj 30, 19:00:08 » |
|
1, Szerintem se lett volna nagy változás. Sőt, nem változott volna semmi x3 Max annyi, hogy mindenki más is chuunin lenne ^_^ 2, Itachi NEM gonosz. 3, High School Musical? Remélem, nem... >_<
|
|
|
Naplózva
|
„Az élet ízét csak a bolondok ismerik.” „Élj a jelenben, emlékezz a múltra, és ne félj a jövőtől, mert az nem létezik, és soha nem is fog. Mindig csak jelen van.” (Christopher Paolini) „Nothing improves the memory more than trying to forget.”
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #1836 Dátum: 09 máj 30, 19:13:59 » |
|
1. Akkor Narutonak nem lett volna olyan rossz mikor a shippudenben visszatér és mindenki chuunin vagy jounin és Gaara-sama 2. Itachi esete. Attól függ kinek a szemszögéből nézzük mert az Uchiha klán szempontjából nem túl fényes de Konoha szempontjából sorsdöntő jóság volt a tette. 3. hsm [nemszeressem] de ez inkább csak OFF úgyhogy mellőzném a választ
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #1837 Dátum: 09 jún 05, 08:31:00 » |
|
Mi lett volna, ha a fillerrészek alatt bukkant volna fel Zetsu? Ugyanis Tobi és Deidara a saját útjukat járták (nem sokáig), mert Tobi folyton idegesítette őt. Rájuk szólt volna? Főleg Tobira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirifuda
Gennin
Nem elérhető
Kaufman
|
|
« Válasz #1838 Dátum: 09 jún 09, 12:33:04 » |
|
Mi lenne ha Itachi elöbb halna meg mielött átadná Sasgay nek minden tudását? Mi lenne ha Jiraiya megidéz egy csomó békát, ahogy Naruto tette a Pein elleni harcban? Mi lenne ha Sasuke megvakulna mielött még harcolna Narutoval?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1839 Dátum: 09 jún 09, 12:56:13 » |
|
1. Akkor a Hachibi kinyírja a Takát. 2. Pein nehezebben győzi le Jyraiyát de sztem akkor is legyőzzte volna 3.Akkor a Naru vs Sasuke meccs átmenne erre csörög a dió-ba
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1840 Dátum: 09 jún 09, 13:00:24 » |
|
Mi lenne ha Itachi elöbb halna meg mielött átadná Sasgay nek minden tudását? Mi lenne ha Jiraiya megidéz egy csomó békát, ahogy Naruto tette a Pein elleni harcban? Mi lenne ha Sasuke megvakulna mielött még harcolna Narutoval? Az első kérdést nem értem. Itachi csak az önkioldós Amaterasut adta át Sasukénak, a MS-e az érzelmek miatt ébredt fel benne 2.Ugyanúgy végzik a békák mint Narutonál. 3.Valszeg elkérné Tobitol Itachi szemeit amit elsőre elutasított.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1841 Dátum: 09 jún 09, 13:03:04 » |
|
Mi lenne ha Naruto odébb állna és új sinobi falut alapítana, mert nem akar Danzouval egy levegőt szívni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1842 Dátum: 09 jún 09, 13:08:29 » |
|
Valószínű követnék egy páran mindkét falu gyenge lenne és megtámadnák őket majd elpusztítanák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1843 Dátum: 09 jún 09, 13:32:02 » |
|
Nem tudom mennyire lenne gyenge az a falu,,, Anyira nnem, mert ha egész konoha utána megy,(tsunade,kakashi,gai,a föltörekvö tehetségek) akkor erös lehetne, föleg most narutoval...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1844 Dátum: 09 jún 09, 13:37:58 » |
|
De hova mehetnének ott honfoglalást kéne csinálniuk és azért annyira nem erősek vagy ha igen az Akatsuki közellensége lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|