swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1800 Dátum: 09 máj 23, 16:38:11 » |
|
És milenne ha: most ugye nagato valami pecsét formát tart a kezével(legfrisseb naruto manga vége) és azzal vissza változtatná konohat, érintetlenné, mintha megse történt volna ez, csak naruto emlékezne rá...és ugyanilyen erösen megmaradt volna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1801 Dátum: 09 máj 23, 17:29:36 » |
|
Akkor semmi különös menne minden tovább mint eddig
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
?????
|
|
« Válasz #1802 Dátum: 09 máj 23, 17:47:38 » |
|
De egyszerü válaszaid vannak Uchiha Tamás..... Sztem azért lenne külömbség, pl: hirtelen naruto szuper erös lenne és senki se értené ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 09 máj 23, 17:50:54 » |
|
ja hogy annyival vissza jyraiya halála elé mert ha nem akkor tudnák hisz elment edzeni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1804 Dátum: 09 máj 23, 17:53:47 » |
|
Hát az attól függ... Ha Konoha visszaváltoztatásával együtt járna az is, hogy senki nem emlékezne a tragédiákra, és a lerombolás következményeire, akkor elsősorban az összes NaruHina fan hülyét kapna, mert Hinata nem emlékezne a "meg nem történt" szerelmi vallomására. Naruto-nak ez jó alkalom lenne, hogy "elfelejtse" az egészet, mert kötve hiszem, hogy csak úgy odamenne Hinata-hoz, és közölné vele, hogy "Hinata, tudom, hogy szeretsz." Jah igen, és a NaruSaku-sok meg valószínűleg örülnének. Remélem, semmi ilyesmi nem történik... Jó ez így, ahogy van. Egyébként is, Naruto elég nehéz helyzetben lenne, amikor számot kellene adnia a shinobiknak, hogy mi történt... Nem hiszem, hogy bárki is hinne neki... A szuper erejét meg értenék, csak nem tudnának róla, mert nem emlékeznének rá, hogy Naruto használta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1805 Dátum: 09 máj 23, 17:57:04 » |
|
Azért jobb lenne ha visszatekernék az időt kakashinak mindenképp.
Mi lenne ha Naruto egy jutsu miatt visszakerülne a múltba egészen az első fejezetig tudná minden jutsuját meg hasonlók
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1806 Dátum: 09 máj 23, 18:02:53 » |
|
Jó, én is szeretném, ha Kakashi életben maradna. (Nem mintha 100%-osan biztosra tudnánk, hogy meghalt...) De nekem elég lenne az is, ha Nagato valahogy feltámasztaná. Nem kell feltétlenül minden megtörtént dolgot visszacsinálnia. Szerintem akkor bíztatná a régi önmagát, hogy eddzen keményen, mert meglesz majd az eredménye. Ekkor gyorsan sennin-formára vált, és megmutatja a legvégső Rasengan-t, hogy nyomatékosítsa a szavait, majd visszatérne a jelenébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1807 Dátum: 09 máj 23, 18:07:24 » |
|
Ja akkor rosszul fogalmaztam Viszatekerődne az idő és csak Naruto emlékezne és a jutsuit is megtudná csinálni amiket most
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1808 Dátum: 09 máj 23, 18:16:23 » |
|
Hűha... Rengeteg dolog másképp alakult volna. Pl. Sasuke már a kezdetektől fogva féltékeny lett volna Naruto-ra. Lehet, hogy még hamarabb elhagyta volna Konoha-t. De szvsz nem tartott volna sokáig ez az egész, mert vagy Kakashi-nak, vagy Jiraiya-nak feltűnt volna előbb-utóbb, hogy ez a gyerek túl erős a korához képest, és visszafordították volna azt az időutazásos jutsu-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1809 Dátum: 09 máj 23, 18:21:09 » |
|
Miért szerintem nem fájna nekik hogy ott van egy szuper erős shinobi aki megjósol egy pár dolgot még pluszba pl.: konohai megszállás oro által
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1810 Dátum: 09 máj 23, 18:27:34 » |
|
De mindenre akkor sem lehet felkészíteni őket. Például ennél az Orochimaru-s megszállásnál: ha tudják, hogy megy, felkészülnek arra, hogy jön. Az elején még előnyben is lennének, de utána Oro alkalmazkodna az új helyzethez, ergo ugyanott lennének, mintha nem tudtak volna a támadásról, mert a következőről Naruto nem tudna információval szolgálni, hiszen az elméletileg meg sem történt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1811 Dátum: 09 máj 23, 18:36:13 » |
|
Kazakegét Kabutot és hang ninjákat elkapják és ennyi volt a homok nem fog egyedül akciózni vagy ha mégis nem sok sikerrel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #1812 Dátum: 09 máj 23, 18:41:06 » |
|
Jó, de mi lett volna, ha mégsem kapják el őket elsőre, mert Orochimaru gyorsan kitalál valamit, amivel "kimenekítheti" az embereit? Akkor jött volna egy következő támadás, amire már nem tudnak úgy felkészülni, mert Naruto nem tudna róla. Szóval nézőpont kérdése az egész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 23, 18:41:39 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1813 Dátum: 09 máj 23, 18:43:48 » |
|
Moderátor: Ez a egy fórum, ne chatejetek.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Naruto1215
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1814 Dátum: 09 máj 23, 20:11:35 » |
|
és mi lenne ha Naruto az apjával és anyával nő fel akkor is ilyen löki lett volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|