th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #885 Dátum: 08 jan 22, 21:13:13 » |
|
Kedves Bleach fanok! 1-2 dologról szeretnék szólni mert nem bírom tovább lehet hogy számotokra fura de piszkosul unalmas ugyanazt a hsz-t olvasni, mind arról szól h ez sz*r az sz*r ezt nem hiszem el stbstb...szvsz nem vagyok egyedül aki ezt mondja de erre piszkosul nem vagyok kiváncsi, abba lehetne már hagyni! ha nemteccik NE NÉZD! vagy némitsd le vagy kapcsold ki a tv-t Ezt a negativ hozzállást nem tudom felfogni azt már nem veszitek észre hogy a vért nem vágták ki a neveket megtartották (gyk: Kurosaki Ichigo és nempedig Ichigo Kurosaki) de ez minden bizonnyal nem tünik fel az érintetteknek....enyit akartam
U.i.: Ha tényleg enniyre nemtetszik irjatok az animaxnak...
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #886 Dátum: 08 jan 22, 21:29:01 » |
|
Hát igen, legalább nem az lett vele mint a Narutoval, ez tényleg pozitívum Meg hát ami nem sikerül az nem sikerül, sajna nem lehet mit tenni ellene, ez van :-X Animax legalább megpróbálta a dolgot, nem mint egy bizonyos Dzset-tel és iksz-szel végződő csatorna Amúgy én még mindig nem néztem meg az uccsó (asszem 153. vagy 154.) részt a Bleachből, állítólag nem túljó... hát, lehet h most gyorsan túlesek rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #887 Dátum: 08 jan 22, 21:35:20 » |
|
Na, megelőztek Mindenesetre azt is akartam még írni, hogy nem azt mondom, ez volt a legjobb, de szerintem feltupírozzák a dolgot, mert jó rész volt sztem Az egyetlen furcsa a végén volt Ishida fegyvere, de mivel olvastam a mangát, nem volt annyira fura... akkor ott az volt, de tovább tudtam olvasni és megértettem... csak kicsit h*lyén csapódott le a dolog, de hát evvan Nézd meg, de lehet, hogy ezt szem előtt tartva inkább az 156-157-et kéne megnézned egyszerre xP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #888 Dátum: 08 jan 22, 21:36:46 » |
|
Én azt hittem ez a rész nem volt benne a mangábanXD Hmm, jó tudni, akkor megnézem ezt is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #890 Dátum: 08 jan 22, 21:40:34 » |
|
Th: attól még lehet remek az összhatás, hogy Ichigo hangját baromira nem találták el, és ennek az ellenkezőjét sem állította senki És persze tök jó, meg nagyon örülünk, hogy ezerszer igényesebben sikerült, mint néhány másik anime... de ettől még jogom van megdöbbenni Ichigo hangján
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #891 Dátum: 08 jan 22, 21:42:15 » |
|
Hát igen, vélemény nyilvánítás Arvael, milyen téves infókat, honnan tudhattam volna? Bármibe belerakhatnak 1-1 filler részt, én meg nem olvasom a mangát :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #892 Dátum: 08 jan 23, 12:33:13 » |
|
Bár nekem nincs animaxom, nem tudok ítélkezni, de azt kell hogy mondjam, az ellőőbi hozzászólások, alapján, MINDENKINEK LEHET SAJÁT VÉLEMÉNYE,(az hogy valakit is érdekel az a bizonyos vélemény lényegtelen).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Damon
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #893 Dátum: 08 jan 23, 15:53:52 » |
|
Én nem nagyon akarok ebbe a kis véleménycserébe belefolyni nem is fogok. Csak nem rég kezdtem el nézni a Blechnek az animeját most kb úgy a 30 résznél tartok valahol az animeban. Csak azt szeretném megérdeklődni,h esetleg tud-e valaki egy oldalt mondani ahonnan magyarul letudnám tölteni a Bleachnek a mangáját, mert kíváncsi vagyok rá. Ha igen akkor szereztném elkérni az oldal címét. Röviden ennyit akartam.
|
|
|
Naplózva
|
Eceteslinzerkarika Sok-sok ember rokona
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #894 Dátum: 08 jan 23, 19:48:40 » |
|
Bár nekem nincs animaxom, nem tudok ítélkezni, de azt kell hogy mondjam, az ellőőbi hozzászólások, alapján, MINDENKINEK LEHET SAJÁT VÉLEMÉNYE,(az hogy valakit is érdekel az a bizonyos vélemény lényegtelen).
piszkosul igazadvan de mégsem igenis rohadt unalmas azt olvasni hogy desz*rdesz*rdesz*r
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #895 Dátum: 08 jan 23, 19:53:38 » |
|
izé... nem tud valaki egy jó linket adni, (torrent), csak gyors legyen légyszí, mee pár részt letöltöttem és za tettszik, csak meg szeretném nézni előröl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #896 Dátum: 08 jan 23, 20:25:04 » |
|
Várom már a holnapot megint Bleach a multkori rész is jó volt szegény Ishida koloncot kapott a nyakába ami voltaképp még hasznos is volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gaarathebest
Vendég
|
|
« Válasz #898 Dátum: 08 jan 24, 11:18:04 » |
|
www.bleachportal.net innen lehet torrentes részt tölteni az elejétől fogva, kedves memoryan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #899 Dátum: 08 jan 24, 17:32:49 » |
|
valahol esetleg nem raktak fel egy egész szinkronos részt? sajna nincs animaxom és sajna olyan oldalt sem találtam, ahol naprakészek lennének a bleach manga magyarra fordításában,ha valaki tud ilyenről,az szóljon! amúgy a régebbi részeket a legkönyebben ftp-ről lehet leszedni, a http://ftp szerver.hu/-n *kell regizni hozzá meg total commander kell hozzá itt van a beállítási segítség: http://moha.uw.hu/tcftp/tcftp.htm*nem értem mért nem írja ki a rendes címet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 17:39:32 írta lumiere »
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
|