24 nov 24, 21:37:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1770149 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
th
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #885 Dátum: 08 jan 22, 21:13:13 »

Kedves Bleach fanok!
1-2 dologról szeretnék szólni mert nem bírom tovább lehet hogy számotokra fura de piszkosul unalmas ugyanazt a hsz-t olvasni, mind arról szól h ez sz*r az sz*r ezt nem hiszem el stbstb...szvsz nem vagyok egyedül aki ezt mondja de erre piszkosul nem vagyok kiváncsi, abba lehetne már hagyni! ha nemteccik NE NÉZD! vagy némitsd le vagy kapcsold ki a tv-t
Ezt a negativ hozzállást nem tudom felfogni azt már nem veszitek észre hogy a vért nem vágták ki a neveket megtartották (gyk: Kurosaki Ichigo és nempedig Ichigo Kurosaki) de ez minden bizonnyal nem tünik fel az érintetteknek....enyit akartam

U.i.: Ha tényleg enniyre nemtetszik irjatok az animaxnak...
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #886 Dátum: 08 jan 22, 21:29:01 »

Hát igen, legalább nem az lett vele mint a Narutoval, ez tényleg pozitívum Mosolyog Meg hát ami nem sikerül az nem sikerül, sajna nem lehet mit tenni ellene, ez van :-X Animax legalább megpróbálta a dolgot, nem mint egy bizonyos Dzset-tel és iksz-szel végződő csatorna Hümm-hümm

Amúgy én még mindig nem néztem meg az uccsó (asszem 153. vagy 154.) részt a Bleachből, állítólag nem túljó... hát, lehet h most gyorsan túlesek rajta Nevet
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #887 Dátum: 08 jan 22, 21:35:20 »

Na, megelőztek Nevet
Mindenesetre azt is akartam még írni, hogy nem azt mondom, ez volt a legjobb, de szerintem feltupírozzák a dolgot, mert jó rész volt sztem Mosolyog Az egyetlen furcsa a végén volt Ishida fegyvere, de mivel olvastam a mangát, nem volt annyira fura... akkor ott az volt, de tovább tudtam olvasni és megértettem... csak kicsit h*lyén csapódott le a dolog, de hát evvan Hümm-hümm
Nézd meg, de lehet, hogy ezt szem előtt tartva inkább az 156-157-et kéne megnézned egyszerre xP
Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #888 Dátum: 08 jan 22, 21:36:46 »

Én azt hittem ez a rész nem volt benne a mangábanXD Hmm, jó tudni, akkor megnézem ezt is Hümm-hümm
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #889 Dátum: 08 jan 22, 21:39:09 »

Honnan veszed ezeket a téves infókat? xD
Azután, hogy kijöttek a Menos-ok Erdejéből, már mindegyik benne volt, ha nem is ilyen részletesen kacsint
Naplózva

Karasu
VIP

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #890 Dátum: 08 jan 22, 21:40:34 »

Th: attól még lehet remek az összhatás, hogy Ichigo hangját baromira nem találták el, és ennek az ellenkezőjét sem állította senki Nevet És persze tök jó, meg nagyon örülünk, hogy ezerszer igényesebben sikerült, mint néhány másik anime... de ettől még jogom van megdöbbenni Ichigo hangján Mosolyog
Naplózva

愛してる acid

"Think different... just like everyone else."
Moonie-chan
Elit Jounin
*

« Válasz #891 Dátum: 08 jan 22, 21:42:15 »

Hát igen, vélemény nyilvánítás Mosolyog

Arvael, milyen téves infókat, honnan tudhattam volna?ikszdé Bármibe belerakhatnak 1-1 filler részt, én meg nem olvasom a mangát :-X
Naplózva
Gaarathebest
Vendég
« Válasz #892 Dátum: 08 jan 23, 12:33:13 »

Bár nekem nincs animaxom, nem tudok ítélkezni, de azt kell hogy mondjam, az ellőőbi hozzászólások, alapján, MINDENKINEK LEHET SAJÁT VÉLEMÉNYE,(az hogy valakit is érdekel az a bizonyos vélemény lényegtelen).
Naplózva
Damon
ANBU újonc
*

« Válasz #893 Dátum: 08 jan 23, 15:53:52 »

Én nem nagyon akarok ebbe a kis véleménycserébe belefolyni nem is fogok. Csak nem rég kezdtem el nézni a Blechnek az animeját most kb úgy a 30 résznél tartok valahol az animeban. Csak azt szeretném megérdeklődni,h esetleg tud-e valaki egy oldalt mondani ahonnan magyarul letudnám tölteni a Bleachnek a mangáját, mert kíváncsi vagyok rá. Ha igen akkor szereztném elkérni az oldal címét. Röviden ennyit akartam.  Hümm-hümm
Naplózva

Eceteslinzerkarika
Sok-sok ember rokona
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #894 Dátum: 08 jan 23, 19:48:40 »

Bár nekem nincs animaxom, nem tudok ítélkezni, de azt kell hogy mondjam, az ellőőbi hozzászólások, alapján, MINDENKINEK LEHET SAJÁT VÉLEMÉNYE,(az hogy valakit is érdekel az a bizonyos vélemény lényegtelen).

piszkosul igazadvan de mégsem igenis rohadt unalmas azt olvasni hogy desz*rdesz*rdesz*r
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
memoryan
Vendég
« Válasz #895 Dátum: 08 jan 23, 19:53:38 »

izé... nem tud valaki egy jó linket adni, (torrent), csak gyors legyen légyszí, mee pár részt letöltöttem és za tettszik, csak meg szeretném nézni előröl
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #896 Dátum: 08 jan 23, 20:25:04 »

Várom már a holnapot megint Bleach a multkori rész is jó volt szegény Ishida koloncot kapott a nyakába ami voltaképp még hasznos is volt Mosolyog
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #897 Dátum: 08 jan 23, 20:40:39 »

A DB oldalán ez is fent van Nevet De asszem csak az 50. vagy hanyadik résztől :-X Mindenesetre előtte vlmi lunaranime című oldalon volt, asszem... ???
Naplózva

Gaarathebest
Vendég
« Válasz #898 Dátum: 08 jan 24, 11:18:04 »

www.bleachportal.net   innen lehet torrentes részt tölteni az elejétől fogva, kedves memoryan.
Naplózva
lumiere
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #899 Dátum: 08 jan 24, 17:32:49 »

valahol esetleg nem raktak fel egy egész szinkronos részt?
sajna nincs animaxom Szomorú
és sajna olyan oldalt sem találtam, ahol naprakészek lennének a bleach manga magyarra fordításában,ha valaki tud ilyenről,az szóljon!
amúgy a régebbi részeket a legkönyebben ftp-ről lehet leszedni, a http://ftp szerver.hu/-n *kell regizni hozzá meg total commander kell hozzá
itt van a beállítási segítség:
http://moha.uw.hu/tcftp/tcftp.htm

*nem értem mért nem írja ki a rendes címet
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 24, 17:39:32 írta lumiere » Naplózva

" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
Oldalak: 1 ... 58 59 [60] 61 62 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins