|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #706 Dátum: 08 jan 01, 22:41:02 » |
|
hajrá Gabesz hajrá! nekem a 2. opening a kedvencem, UVERworld láw a 2. helyezett pedig holtversenyben az Ichirin no Hana és a Rolling Star
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #708 Dátum: 08 jan 01, 22:43:55 » |
|
hát nem hiszem el nem tudom sehonnan leszedni 3 rész lejött idáig nagyon jó az anime de az a ki****tt U FTP nem nó ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #709 Dátum: 08 jan 01, 22:44:08 » |
|
Jaja, ien újévi izé van, és nincsen se Bleach-se Naruto... Cemetek! T.T Én mellesleg YouTub-on néztem egy csomó ideig... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #710 Dátum: 08 jan 01, 22:44:47 » |
|
nem az a probléma állandóan szétkapcsol FTP soha sem jön így le Bleach
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #711 Dátum: 08 jan 01, 22:47:09 » |
|
Köszi a biztatást lányok! Csak a netem ne lenne ilyen lassú.... Elég lassan jönnek le a részek.....
Natut0 szedd torrenttel! Nekem lassan jön de biztosan! Az Ftp semmire sem való.. legalábbis nekem nem nyerte el a tetszésem..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #712 Dátum: 08 jan 01, 22:48:10 » |
|
hát Gabesz ha küldesz linket PÜ ben mer én ezen kívűl nem tudok semmit amit neked küldtem PÜ ben most nagyon nem jó FTP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #713 Dátum: 08 jan 01, 23:01:11 » |
|
neee feladom nem bírom, tovább valaki magadná, hogy hol tudok lehetőleg magyarul leszedni/olvasni a mangát, az eddigi anime végétől?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #714 Dátum: 08 jan 01, 23:36:46 » |
|
Hehh,mit látok?Valakinek nem tetszett az első op. az Orange Renge - Asterisk? :o Pedig a legfílngesebb op az összes közül...bár közel sem a legjobb Az én sorrendem: 3. High and Mighty Color - Ichirin no hana 6. Aqua Timez - Alones 2. UVERworld - D-technolife 1. Orange Renge - Asterisk 5. Yui - Rolling Star 7. Asian Kung-Fu Generation - After Dark 4. Beat Crusaders - Tonight,Tonight(szörnyű szám) dEatHy,vagy tényleg lefordítom ahogy anno terveztem,vagy tanulj meg angolulXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 01, 23:38:04 írta Nihilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #715 Dátum: 08 jan 01, 23:41:05 » |
|
OFF: Moonie, és a Chance-ot hallottad már? [/color] Igen, már hallottam... és nem is olyan off mert az egyik Bleaches játéknak ez a zenéje bár nem vagyok oda érte annyira de nem rossz tényleg, nekem még az After Dark is tetszik, bár azért az első 3 az előbb említettek maradnak aztán mondjuk az Asterisk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #716 Dátum: 08 jan 01, 23:43:49 » |
|
Küldtem neked PÜ-t DeatHy! Én mellesleg nem tok sorrendet állítani, az összes számot szinte szeretem, kivéve a Happy Peoples-t. XP De nekem monnyuk naon teccik a Tonight, Tonight is. Bár az Asterisk-et meg az UVERworld-öt már agyon hallgattam, szal sajna kicsit meguntam azokat... :-X De a favok a Hitsu zenéi!!! x] főleg a This Light I See! ^^ ezt hallgatom este az ágyban elalvás előt az mp3-amom, mint esti zenét.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 01, 23:45:05 írta Handy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #718 Dátum: 08 jan 01, 23:54:42 » |
|
Hát ha mindenki ennyire belejött én is írok 1 gyors sorrendet...bár egyáltalán nem hasonlít a tiétekre 1. Asterisk 2. D-Tecnolife 3. After Dark 4. Alones Nah és amiért annyira különbözik a tiétektől: sztem az Ichirin no Hana borzalmas (legalábbis szerintem ) De akkor ending is legyen már... 1. Thank You( ) 2. Houki Boshi Meg amit még meg tudok hallgatni az a My Pace...bár nemtom miért...jópofa vagy nemtom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #719 Dátum: 08 jan 01, 23:55:15 » |
|
a Hitsu szám nagyon jóóó Beat Collectionsból még Ishidától (Noriaki Sugiyama) szeretem a Sugintou no Yoru című számot, meg Ichigo és Zangetsu közös számát, alias Zan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|