Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #735 Dátum: 08 jan 04, 19:41:55 » |
|
Szayel meghalt csak még nem fogta fel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #736 Dátum: 08 jan 05, 01:15:18 » |
|
Azért még ne írjuk le őt kitudja mit tud még az Espada
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #737 Dátum: 08 jan 05, 01:19:07 » |
|
De en azert leirom Szayel az eddigi leg gyengebb leg utalatosabb leg inkabb buzIsabban kinézö karakter, engem nagyon irrital, pfuu remelem megdöglött mar végre... lehet csak en vok igy vele de ketlem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #738 Dátum: 08 jan 05, 02:13:43 » |
|
Nemtom,nagyon fun karakter
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #739 Dátum: 08 jan 05, 12:51:25 » |
|
valaki nem tudja honnan tudnám letölteni az OVA-kat meg a MOVI-t? ja és direckt-be kéne mert a torrent nem nagyon megy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eclair88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #740 Dátum: 08 jan 05, 13:05:47 » |
|
január 21-én lesz Hétfőn 21:20-kor a Bleach az Animaxon HURRÁ!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #741 Dátum: 08 jan 05, 13:24:24 » |
|
BM5 A torrent nekem is behalt... jön 0.5-el... 1-30. részig lejött asztán kampec... De ez így van, ha mindenki meglóg a seedből... ;D Ez a Bleach király! A naruto mellett az a legjobb anime! Csak már látnám a többi részt végre... ;D Tudna valaki spojlert nyomni Pü-ben, mi történik a 30 rész után? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #742 Dátum: 08 jan 05, 15:02:12 » |
|
á hát ez nagyon jó anime idáig jobban tetszik mint a Naruto megérte egy kis időt szentelni rá már most megvan pár véleményem a szereplőkről:) Ichigo hát őt nagyon bírom már most kedvenc Hitsugaya-t meg nem lehet utálni:D Ichimaru viszont valami félelmetesen visszataszító..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #743 Dátum: 08 jan 05, 16:17:21 » |
|
én Ichimarut is kedvelem, érdekes karakter, nem lehet tudni mi munkálkodik mosolya mögött... titokzatosXD
Jan 21-én Animaxon?... hát kíváncsi leszek rá... nem örülök, de kíváncsi vagyok rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #744 Dátum: 08 jan 05, 18:58:37 » |
|
ha jól tom egyszerre 2 részt is leadnak majd meglátjuk milyen lesz egyébként az animax normálisan meg szokta csinálni nem úgy mint a jetix
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #745 Dátum: 08 jan 05, 19:29:06 » |
|
hátigen, mondjuk ez is vmiXD Jetix úgy megvágná ahogy azt illik. De akkoris, nekem FMA-ban sem tetszik Ed hangja, cask Hitsué legyen normális :'( Mondjuk az igaz, h Animax legalább egy kicsit törekszik arra h passzoljon a szinkron, nem mint dzsetikszXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #746 Dátum: 08 jan 05, 21:43:27 » |
|
Srácok ez off, az animaxnak mar van topic-ja. Amugy utalni Ivhimaru-t most mé azért mert szorakozik Hitsuval ? Én nagyon birom a burajat ho ugy fel tud mindenkit huzni 1 egyszerü mosollyal es valoban elég titokzatos személyiség. Kívancsi vagyok mennyire lehet mar erős azota. De ha jol tippelek ő lehet most a manga masodik legerösebb személye, nem bannam ha szerepelne mar benne 1 kicsit .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Narutorban
Chuunin
Nem elérhető
Bash-san(nin) Kami-sama
|
|
« Válasz #747 Dátum: 08 jan 05, 22:40:02 » |
|
Hát én már amíg lehet megéztem vagyis 154-ig...nekem naon bejött!!! :DKedvenc szereplőim: Ichigo; Hitsugaya, Zaraki(miután Ichigo épp h elveri); Renji(mert olan idióta kb. mint Ichigo..és jót röhögök mikor veszekednek:D ) Urahara-san...mert kicsit hülye..sztem nagyon is erős...és titokzatos a kalap árnyéka miatt... Úh mindenkinek ajánlani tudom:D
|
|
|
Naplózva
|
APANYA tag Én a Shousensei (kis-sensei) Tanítványom: Mikoji^^;
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #748 Dátum: 08 jan 06, 10:34:21 » |
|
inkább a mangát adnák ki az még nagyon jó lenne...sztem
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #749 Dátum: 08 jan 06, 18:03:55 » |
|
Szerintem azt is kifogják mert hát elég híres hozzá.
Animax nem tom meddig csinálta meg lehet Hitsuig el se fognak jutni bár reménykedjünk, hogy jó sok részt sikerült megszerezniük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|