24 nov 24, 08:23:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 991 992 [993] 994 995 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1768349 alkalommal)
0 Felhasználó és 30 vendég van a témában
K ichigo
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14880 Dátum: 13 feb 27, 14:00:25 »

Tényleg az jött ami várható volt,de nagyon örülök neki hogy végre láthatom így megrajzolva és nem csak kigondolva régebbről.
Eljött végre a várt Isshin saga,remélem nem rontja el és sok választ is ad.
Amúgy Isshin sztem a 10ik osztag kapitánya lehetett ha nem 0ás de majd kiderül kacsint
Még a jelvényre vagyok kíváncsi mi lesz vele.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14881 Dátum: 13 feb 27, 14:01:00 »

Csak megjegyzem, hogy nem tudott Urahara sem elbújni mint ahogy Isshin sem. Legalábbis Aizen elmondta ezt, hogy végig figyelemmel kísérte őket és szinte mindent tudott róluk. Ebből következik, hogy nem tudtak elbújni ők sem csak nem osztották meg ezt a tudást Yamával. Szerintem inkább nem tartották már őket veszélyesnek SS számára és ezért nemigen erőltették a dolgot. Isshin esete azonban más. Egy idősebb személy/kapitány sem említette még ismereti szinten sem. Márpedig Ichigo és a többiek születése nem olyan régi. Az viszont kérdés, hogy valójában akár Isshin, akár Massaki találkozása mikor volt és ehhez viszonyítva mennyi idő telhetett el amikor Ichigoék megszülettek? Ráadásul Massaki halála nem régen történt.

Én gyanítom, hogy Isshin azért volt ilyen állapotban mert akkor használhatta Mugetsut és ezzel elveszítette minden szellemi erejét. Így ezt a találkozást 20 évvel ezelőtti időre teszem. Rá 3-4 évre pedig megszületett Ichigo. Márpedig egy 20 évvel ezelőtti kapitányra ki ne emlékezne?
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 14:04:49 írta rini67 » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14882 Dátum: 13 feb 27, 14:12:24 »

Egyszerűen halottaknak hihették miután használta a Mugetsut.
Ha jól emlékszem egyszer mondták is a 10ik osztag előző kapitányáról hogy elbukott egy harcban és meghalt.
Ezután találkozott Masakival,voltak kalandok(épp ez érdekelne és derül ki kacsint) utána pedig felvette tőle a Kurosaki vezetéknevet.Még az is érdekel hogyan ismerte meg Uraharát,majd meglátjuk.

Elbújáshoz írva,szerintem eltudtak bújni a többség elől(sima keresők) csak Aizen elől nem(ő amúgy is túl sokat tud),ő meg bolond lett volna ezeket az információkat a többiek orrára kötni.     
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14883 Dátum: 13 feb 27, 14:18:06 »

Nha végre amire vártam. és kiderült hogy ishin tényleg kapitány volt .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14884 Dátum: 13 feb 27, 14:56:41 »

Kár, hogy nem azt mondta, "Juha Bach az anyád". Masaki meg csak a bejáró nő volt. Valami érdekességet hozott volna legalább, mert már kezd megint nagyon szar lenni...
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #14885 Dátum: 13 feb 27, 15:04:52 »

Megint egy fejezet, amit tökéletesen szemléltette hogy mit is művelt Kubo a főszereplővel az útóbbi 5 évben.

Komolyan, pár órája még azért üvöltözött Bachal (most vele), mert nem értette azt (semmit nem ért) hogy az mire célozgat az anyjával kapcsolatban (meg úgy az egész létezésével) .
Erre itt van elötte az apja aki már vagy két éve választ adhatna minden kérdésére de neeeeem, inkább elfut és még Isshinnek kell utána rohannia, hogy haladjon a cselekmény.....röhejes.

Már maga ez a ha úgy döntesz majd beszélsz róla dolog is nagyon gagyi volt mikor még Aizen utalgatásai miatt fröcsögött Ichigo nyála. A történtek után viszont elvártam volna, hogy nekiáll az apjának és feltesz egy értelmes kérdést, de Kubo most sem hazudtolta meg önmagát.

A fejezet igazából semmi újat nem hozott a házhoz, de azért örülök hogy végre valahára  eljutottuk ehhez a szálhoz.
Kétlem hogy ebből Isshin saga lenne, de még így is jó pár fejezetet felölelhet a flashback, sok mindent be lehet vonni (Urahara, Aizen, Yuha Bach  nem beszélve a Shinigami-Quincy háborúról).

« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 15:05:24 írta mateee-kun » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #14886 Dátum: 13 feb 27, 15:08:47 »

Hát igen ... én nem is értem hogy ichigoban miért nem körvonalazódik hogy miért érdekli az ő személyét mindenki?
Ha már látom a faterom shinigamiként ráadásul nem is gyengén tolva, ráadásul getsuga tenshout tol elkezdene érdelni a dolog. Érdeklt volna hogy aizen mér tesztelget, mér van rám kattanva, mér hasonlítanak ssben az eggyik hadnagyhoz . Érdeklne miért tud rólam sokat a 0. osztag, érdeklne bach mér nem nyírt ki mér beszélt úgy. Érdekelne MÉR VAN QUINCY erőm?!  áá nem szrik bele..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14887 Dátum: 13 feb 27, 15:20:36 »

Végre jön az Isshin saga.
Szerintem Ichigo nem akarta kérdezni, főleg nem akkor mikor harcoltak, később meg már nem érdekelte mert nem volt benne már az egészben.

Valószínűleg szerintem is a 10.osztag kapitánya lehetett, tán Hitsugaya volt a hadnagya akkor. Eredeti neve meg Sihba lehetett, mivel most már nagyon lehetséges hogy a Shiba családba tartozik. Ezért is hasonlíthat annyira Kaien és Ichigo egymásra.

Szerintem még nem biztos hogy akkor használta volna a Mugetsu-t de biztos nem semmi ellenfelei lehettek, vagy csak sokan voltak.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14888 Dátum: 13 feb 27, 15:39:38 »

Mert Ichigo pont az a fajta, hogy nem érdekli ha célozgatnak a családjára Pojén
Remélem íjhoz hozzá se fog nyúlni Ichigo, a legmagasabb Quincy képesség ami még tűrhető lenne nála az a Blut Vene.
Naplózva
smylee
Akadémiai tanuló
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #14889 Dátum: 13 feb 27, 15:42:28 »

Urahara nem a hollofikáció miatt lett száműzve SS-ből hanem azért mert készített egy shinigaminak egy emberi testet (gondolom Issinnek) ami még most fog kiderülni majd szerintem.
Naplózva
Qtics
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #14890 Dátum: 13 feb 27, 15:44:19 »

lehet volt róla szó  nem tudom de mikor Icssi  meg mentette Rukiát volt rajta 1 köpeny amin volt 1 címer az kiderült hogy kié vagy melyik családhoz tartozott ?? mert nekem nem rémlik :S  
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14891 Dátum: 13 feb 27, 15:50:19 »

Az a Shihonin család címere volt, amit Yourichi adott neki.

Most hogy így belegondolva Ginjo sem kizárt hogy ekkor volt helyettes. Isshint hátba támadta, és így fordult SS ellen.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14892 Dátum: 13 feb 27, 16:19:13 »

Azért A blut vene mellett ne felejtsük el a blut arteriat az sokkal hasznosabb lehet egy getsuga vagy egy cero mellé.
Amúgy Hitsugayanak nem feltétlen kellett ismerne Isshint,hanem volt egy üres poszt és mint felbukkanó tehetség betöltötte.1-2kapitány hiánya egy időre nem olyan ritka.

Én örülnék ha ismét viselne klánhoz tartozó felszerelést,akár Shibaét is ha már hasonlít Kaienre.
Kövi részben bemutatkozás :Shiba Isshin lenne az már nagy +pont nálam. kacsint

Smylee:azért ne feledd Uraharát alapból a hollow kísérletek,és kapitány/hadnagyi rangú emberek ellen elkövetett merénylettel gyanúsították, lélekenergia elrejtő póttest csak hab volt a tortán.
Naplózva

murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #14893 Dátum: 13 feb 27, 16:31:50 »

Már hogy lehetett volna Hitsugaya Isshin hadnagya (valószínűleg) több mint 100 évvel ezelőtt?? Amikor azt mutatták, hogy Renji, Rukia, Kira, Momo és Hisagi nagyjából 50 éve jártak az akadémiára?!? Akkor láthattuk Hitsugaya-t, mint aki még mindig Rukongaiban él a nagyijával... Ne beszéljünk már butaságokat jó!?
Én azt se tudom elképzelni volt valaha hadnagy. Mivel már nagyon fiatal korában elsajátította a bankai-t bizonyára felkérhették, vagy ilyesmi.

Más: Szerintem már az se lehetetlen hogy Isshin vagy testvére volt Shibáéknak, vagy az apjuk...

Ginjo mikor helyettes volt, találkozott a kicsi Tsukishimával, lehet számolni. Kb 10+ éve?
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 16:38:35 írta murasaki » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #14894 Dátum: 13 feb 27, 16:36:38 »

20 évvel ezelőtt miért ne lehetett volna Hitsugaya hadnagy? Milyen 100 évről beszélsz? Isshin 20 évvel ezelőtt hagyta el SS és ekkor tájt találkozhatott Masakival is.

Nem azt mondtam hogy apja vagy testvére lehetett, hanem csak a családba tatozott. Kukakku is beszélt egy bácsikáról mikor Ichigoék elmentek. Valószínűleg az Isshin lehetett szerintem.

Ginjoval meg csak tippeltem, most ezért nem kéne veszekedni. Azt sem tudjuk pontosan mennyi idős volt Ginjo és a flashbackban sem tűnt fiatalabbnak sokkal.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 27, 16:41:25 írta zitagirl » Naplózva
Oldalak: 1 ... 991 992 [993] 994 995 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins