24 nov 16, 20:19:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 983 984 [985] 986 987 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1754181 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
Thanatosz
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #14760 Dátum: 13 feb 20, 16:42:32 »

Emlékeim szerint nem. Az első szava bankai után a Getsuga Tensou szokott lenni. De biztosat csak akkor mondhatunk, ha látjuk a belső világát.
A bankai feltétele a zp szellemének irányítás alá vonása. Tehát elvileg kell lennie.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14761 Dátum: 13 feb 20, 16:43:03 »

Mikor HM-ben volt ott sem igazán mondta a nevét. Fullbring miatt kicsi esélyét látom hogy amiatt képes még bankaira.
Zangetsu meg még van mert Engetsu is van pedig Isshin is használta a VGT. Szerintem Zangetsu csak úgy érthette hogy nem láthatják egymást normális körülmények közt többé.
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14762 Dátum: 13 feb 20, 16:49:28 »

Jó látni hogy milyen sok ötlet született amíg nem voltam Nevet
Zangetsu eltűnését sajnálnám,de szerintem nem fog.
Ha már Ichigo hybrid ez vonatkozhat Zangetsu-ra is hogy akár több alakot vehessen fel később a helyzettől függően,és harc közben variálni új képességekkel(főleg Bankaiban) kacsint
PL amilyen a képem már egy ideje olyan lehet Tensa Zangetsu ijász(quincy) alakban Gondolkozik
Naplózva

janos0166
Chuunin
*

« Válasz #14763 Dátum: 13 feb 20, 16:54:04 »

Amugy lehet,hogy ha most ichigo összefutna a faterjával akkor jönne az isshin flashback.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14764 Dátum: 13 feb 20, 17:14:14 »

Az tetszene, főleg egy olyan kép, hogy Ichigo szabadesik sok méter magasból és lassan eltűnik a bankai formája, és belefut akárkibe, csak remélni tudom, hogy értelmes párbeszédet hallhatunk akkor majd.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14765 Dátum: 13 feb 20, 17:17:47 »

Az nekem is tetszene. Egyébként így most hogy kezdünk a bleach vége felé járni.Felmerült bennem a gondolat.
Anno kubot fikáztuk ezerrel hogy így nem fejt ki semmit, úgy össze van csapva stb, Kezd végre össze álni a bleach. szerintetek nagyjából így tervezte, vagy a rajongók vergődésének a hatására ?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14766 Dátum: 13 feb 20, 17:26:41 »

Mindkettő szerintem.
Most tényleg jó lenne ha találkozna valakivel ha vissza küldték. Legjobb most Ryuken és Isshin lenne a legjobb és jöhet is az Isshin saga benne mindennel amire már rég várunk. Utána jöhetnének Ishidáék és megtanítanák a quincy technikákat, meg tán apja is segít Zangetsu javítását olyan módszerrel amiről még senki sem hallott.
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14767 Dátum: 13 feb 20, 17:38:43 »

szerintem is Isshin fogja kezelésbe venni Ichigot mert egyrészt ő már felépítette magát egyszer a nulláról /Mugetsu után /, másrészt a Dangai-os edzés alatt nekem az jött le hogy neki is elég nagy technikai tudása van , persze nem Urahara szintű de ő is tud egykét dolgot
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14768 Dátum: 13 feb 20, 17:43:42 »

Isshin saga az tényleg nagyon jól jönne.
Most megnéznék egy Kurosaki-Ishida családi edzést főleg hogy milyen lenne kacsint
Urahara meg mindig is kulcsfigura marad.

Amúgy egy kérdés most nem láttam Kont de felment Renjiékkel akkor most mi lett vele visszakerült Ichigoval vagy fönn maradt? Gondolkozik
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #14769 Dátum: 13 feb 20, 17:54:17 »

Unohana halálában bár nem vagyok továbbra sem 100%-ig biztos, de egyre valószínűbb. Ráadásul az ő kardja is elég érdekes lehet, hogy hopp, visszaugrik a kezébe. Nevet
Elejti a kardját:
http://mangastream.com/read/bleach/68118643/6
Most megint a kezében van a kardja, majd eltűnik:
http://mangastream.com/read/bleach/68118643/10
Zaraki végre hallja a kardjának a hangját, ezáltal sokkal erősebbé válik. A bankai használata még kérdéses számomra, főleg mivel egy zp, amit nem szeretnek könnyen törik (ezt már Oetsutól megtudtuk), és Kenpachi nem az a "leülök beszélgetni a kardommal" típusú karakter.

Renji győzött, Ichigo vesztett. Ez meglepő fordulat, de hogy Renji erősebb leygen, mint Ichigo, még szerintem feltételezésnek is abszurd. Kettejük között az alapvető különbséget talán az jelentette, hogy míg Renji az alapoktól tanulta az egészet, valószínű a mentalitásbeli különbség, illetve az alapok megléte eredményezte azt hogy talán a gödörben Renji megpróbálta megérteni a zanpakutokat, míg Ichigo még mindig csak tárgyaknak kezelte, felvette a le kell győznöm, mert muszáj mentalitását, és bele is bukott. Kis alázatot kell tanulnia a képességeit illetően, természetesnek veszi a meglétüket pedig shinigami erejét Zangetsunak, hollow erejét Ogichinek köszönhette. (Lehet, hogy a belső világában most még egy quincy is csücsül.) Szerintem ezt kell megtanulnia, hogy az erejére partnerként tekintsen, és megértse a működésüket. Azt nem hiszem, sőt nem is akarom, hogy Ichigoból quincy legyen, maradjon meg az erejének része egy blut vene-ig, esetleg a részecskék összegyűjtése a környezetből (így nem csak saját, de a környezet energiáját is hozzá tudná csapni a támadáshoz. Ez a környezetemből nyerek energiát úgy is divatos a shounen hősöknél, elég csak Naruto remete módjára gondolni, vagy akár Goku Genki Damája is hasonló.)
Sőt, a shinigami és quincy erők mellé az sem jönne rosszul, ha a hollow-formáját szándékosan is fel tudná venni (azt, amit Ulquiorra ellen), szóval a hollow-formában is van még potenciál.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14770 Dátum: 13 feb 20, 18:11:18 »

Hoppá! És milesz a maradék 2 nulladikossal? Úgynéz ki hogy nem a közeljövőben fogjuk őket megismerni. Szerintem elég snasz lenne, ha Renji által ismernénk meg míg Ichigo valahol máshol. Akkor már inkább legyen a szokásos klisé hogy nem látjuk mitörténik, és legközelebb már gyógyult bankaival villan fel Renji Ichigo előtt. Vagy valahogy csak visszakapaszkodik Ichigo és folytatják az utat. Egyébként elég érdekes ahogy elküldte Ichigot, mivel a lidércek szoktak ilyen átjárókat használni. És eddig általában a HM fele vezető átjárók néztek ki így. Most összefutna Grimmjow-al, szerintem elverné Ichigot. Másrészt az sem kizárt hogy Renji erősebb jelenleg Ichigonál. Hisz páréve nullázódott le a ereje! Nyílván mégcsak árnyéka régi önmagának. És most hogy végzett Zaraki, szerintem pár héten belül jön a 2. invázió!
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14771 Dátum: 13 feb 20, 18:13:29 »

Nem tudom miért vagytok így kiakadva azon, hogy Renji állva maradt....

Renji már több mint 150 éve shinigami, és ráadásul már az eleje óta láthattuk, hogy a ZP-vel való elbeszélgetés már úgy is megy neki, hogy maga a ZP jelenik meg neki (tudom, hogy ez az ereje miatt van). Míg Ichigonak talán Zaraki ellen jelent meg, bár akkor is csak a saját világában. Animéban jobban fel van építve az a rész. Vagyis Renji előrébb haladott állapotban van minden szempontból Ichigohoz képest akármilyen viszonyt nézünk a kardjával kapcsolatban. Renji szerintem mindig is jobb viszonyt ápolt zabimaruval mint eddig Ichigo Zangetsuval. Tisztelte a kardját, hiszen mikor darabokban volt, amikor Aizen golyó megszerzésekor, akkor mondta Renji, hogy ez fájni fog, de tartson ki. Ha ez így megmaradt a timeshift utánra is, akkor a kardja iránt tisztelet miatt, ezek a kardok is tisztelhetek Renjit visszafele, vagyis nem akkora erővel harcolnak ellene.
Bár ez mind személyes vélemény volt!
Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #14772 Dátum: 13 feb 20, 18:57:10 »

Hmm,meglepő hogy Ichigo most először nem tudott helytàllni...vagyis annyira mégsem.
Ahogy már páran említették,nincs miért harcolnia igazából,pedig neki az a lételeme(talàn pont Grimmjow ellen nyomta el azt a szöveget,hogy ő nem valami erős,de ha győznie kell,akkor győz).
Aztán ez a hadonászok,és getsugázok párat harcstílus már elérte egyszer a tetőpontját(már akkor is unalmas volt)semmi új techika,ráadásul a fő erejét már szinte  az Ss saga óta nem láttuk(gyorsaság)+ez az új kinézet sem volt valami meggyőző nekem legalábbis.

Van az az érzésem,hogy Ichi ereje nem is fog addig visszajönni,amíg nem tud semmit a múltról,azért az a Bach féle kijelentés eléggé mardoshatja,meg amúgy is,valamikor csak ki kell derülnie mi volt Ishinnel anno,itt is a lehetõség,és ha kiderül valami turpisság,Ichigo kapja is a turbót.

Kenpachi meg annyira nem izgat innentől,bár bírnám,ha valami epic fail shikai-a lenne,mármint az ő szempontjából(nagy szeretet csapás,ezer ölelés no jutsu stb). ikszdé
Naplózva

kyle22
Újonc
*

« Válasz #14773 Dátum: 13 feb 20, 19:15:32 »

Azért ilyen elvakult emberekkel is rég találkoztam már mint te vagy Aizen. ikszdé
Tehát azért mert pár hülye kitalálta ezt az "állítólagos quincy" erőt amiről fingunk sincs hogy valóban létezik-e csórinál, dobjunk el 500 résznyi shinigami és kb 400 résznyi hollow erőt "mert csak alapon"? Lövöldözzön nyilakat, meg fénycsóvákat meg taktikázzon ki minden lépést? Ti egyébként értelmezitek is a Bleachet? Majd pont egy 6ökör Ichigo fogja a fejét használni támadáskor-védekezéskor mint ahogy Ishida csinálja. pff
Ichigo ösztönlény, volt is már szó róla legalább 1000X a sorozatban, a nagyobb harcokban mindig ide lyukadtunk ki.
Szerintem ha céllövöldözőssé válna az egy kibaszott nagy FAIL lenne. Akkor már inkább változzon lidérccé, abba a formába amiben kinyírta Batmant. Kaszaboljon szét mindenkit a végére hagyja ezt a szerencsétlen félnótást, darabolja fel mint a párizsit oszt jóccakát.
Azt az embert szopatni aki mindenkinek a seggét megvédte eddig hát elég nagy fail. Renji > Ichigo? Muhahaha. ilyen baromságok még a Narutoban sincsenek pedig az sem az már mint régen.

Beszéljél már szépen. Adjak szappant és kimosod magadtól a szádat vagy kimossam én? 
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 20, 20:19:05 írta Hiei D. Legend » Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14774 Dátum: 13 feb 20, 19:26:10 »

Szofron megelőzött, én is észre vettem, az ahova paprikajancsi elküldte Ichigot, a Garganta volt .... irány HM!
Ahol Ichigo megtörve, ZP nélkül megy, elgyengülve és Grimmjow vagy esetleg egy erősebb hollow rá támad, jól megtépázza és egy fekete foltocska megjelenik a szeme sarkába, ami terjed és terjed aztán egy fehér maszkká alakul Nevet

Az lehetett a probléma Ichigo esetében, hogy megtört... megtört mert felkavarta Bach, megtört mert gyenge volt, megtört mert ketté szelték Tensa Zangetsu-t... Renjinek meg nem volt miért megtörnie, vagy ha volt is nem tört meg. Ennyi.

Azt a gondolatot(gondolatomat) sehol nem láttam leírva, hogy ugye bár a Quincy-k felhasználják a lélekrészecskéket... nos Ichigo újra kovácsolja Zangetsu-t valamely köztes dimenzióban ahol más az idő múlása.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 983 984 [985] 986 987 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins