24 nov 05, 06:03:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 965 966 [967] 968 969 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742577 alkalommal)
0 Felhasználó és 161 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14490 Dátum: 13 jan 20, 17:25:19 »

Érdekes felvetések! és végül is meg magyarázna dolgokat.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14491 Dátum: 13 jan 20, 19:45:17 »

Amilyen jó ötletek támadtak ilyen rövid idő alatt,Kubonak innen kéne megvalósítania ha épp nincs ötlete Nevet

Hisagi és Yumichia Bankaiát szívesen megnézném van annyi potenciál bennük.
Egyikük remélem azért elsajátítja a vége fele már. Shikai-t annyira nem mutogatják főleg Yumichika tehát 1vs1 be vagy már minden kötél szakad állapotnál láthatnánk.
Naplózva

Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14492 Dátum: 13 jan 20, 21:16:46 »

ez érdekes felvetés! lehet van közé Kyourakuhoz? hogy neki azért elég sok féle képessége van nem? a gyerekjátékok az árnyékból való kilépés. lehet hogy volt egy időszak az életében amikor meg kellet vâltoznia?
Kyorakunak azért van két képessége, meg neki iker ZP-vel rendelkezik, akárcsak beteges barátunk, Jama még a Rukia megmentéses arc közben mondta, hogy SS történetének egyetlen iker kardjai. Bár teljesen iker csak Kyorakué. Ukitakenak normál alakban csak egyetlen kardja van!
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14493 Dátum: 13 jan 20, 21:55:53 »

Erre az ember megváltozik ezért új képességeket szerez dologra Rukia is kiváló példa. A kardjának 3 ismert tánca/képessége van. Ebből kettőt Kaien felügyelete alatt szerzet. A harmadikat pedig Kaien halála után sajátította el. Érdekes egybeesés, hogy ez a képesség pont arra jó, hogy a törött pengét jéggel helyettesíti, azt is lehet mondani, hogy rendbe hozza. Ha ezt az elméletet vesszük alapul, akkor ez a képesség arra az időszakra utal, mikor Kaien halála után Rukia szíve összetört/megsebződött, és ahogy feldolgozta a történteket, a benne lévő seb/törés is beforr.
Kicsit belemagyarázós de talán van benne valami.

A második képesség meg annak lehet a hatása, hogy Rukia sokat változott, miután bekerült a 13.ik osztagba.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14494 Dátum: 13 jan 20, 22:39:08 »

Akkor ezek alapján Ichigo a legstabilabb mert ennyi énje,és sok változás ellenére mindössze egy képessége,támadása van Nyelvesít
A Getsuga Tensho.
AZ igaz lehet hogy a lélek időszakos változása újfajta képességet ébreszthet fel,de akár egyszerre egy állapothoz több képesség is születhet szerintem. Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14495 Dátum: 13 jan 21, 00:10:09 »

Nem feltétlenül de valószínűleg ilyen is van. Az viszont nem igaz, hogy Ichigo csak egy képességet ismer, hiszen pont ő az a példa akinél a bankai használata során több képesség is egyszerre kezd dolgozni. A fekete Getsugán kívül kap gyorsítást és egyfajta páncélzatot is a megjelenő ruhával. Ráadásul amikor elkezdett harcolni Aizennel ott egy új támadás formát/tipust is használt "Első vágás - Villanás" néven. Így nála egyszerre három képesség is életbe lép. Ezzel szemben például Soi Fong csak egyetlen shikai és bankai képességet tud felmutatni, míg Byakuya egy shikai és három bankai állapot között  gazdálkodhat. Talán Hitsugaya az aki a legtöbb képességet birtokolja bankai használata közben az eddig látottak alapján.

Másrészt azt gondolom, hogy azért nem kell túl nagy változásokra gondolni mert mindegyiknek az alapja ugyan az. Lehet, hogy néhányuknak az életében volt olyan időszak amikor a szokásos dolgoktól mást kívánt a lelke mélyén. Ezt lereagálta az Ashauchi de nem tudta hova beilleszteni a felépített fán. Ezért egy elágazást, más szóval új képességet hozott létre ennek a lélek kívánalomnak kielégítésére. Természetesen ezt csak úgy tudja megoldani, hogy az alapját meghagyja és ahhoz a fő törzshöz igazítja. Én a magam részéről így tudom elképzelni az Ashauchi és a gazdájának léleklenyomatának alakulását a shikai és bankai képességek kialakulásához.
Naplózva
Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14496 Dátum: 13 jan 21, 07:41:35 »

Byakuya szerintem azóta már rég belefulladt a medencébe Nevet Kíváncsi leszek, hogy nekik is végig kell-e menni majd az összes palotán, vagy csak egy snassz életmentésre fizették be őket. De legfőképp arra leszek kíváncsi hogy Grimmjow változott-e külsőleg. Remélem hogy igen, vagy legalább valami új vagány ruhát kapott. Félő hogy tényleg nem fogjuk addíg látni amíg újra szemtől szemben nemtalálkozik Ichigoval, ami meg még elég sok hónap múlva várható... Írta Kubo hogy majd lepacsiznak a Shinigamik az arrancarokkal, és csoportosan fognak támadni ők is. Remélem lesz valami új arrancar, akiről eddig nem hallottunk és Aizenhez se csatlakozott mert nem illet bele egyik halálnembe se. E szövetség megalkotásához első lépés mindenképp az lenne hogy Halibelt kiszabadítsák. Mert ő most HM kormányzója vagy mi és elég inteligens is, ha őt meggyőzik, akkor rá már hallgatna a többi arrancar is. Az se kizárt hogy agymosottan a Quincyk oldalán harcol, és valahogy visszaállítják a shinigamik majd a rendes tudatát, és így nemkéne 3. szor is eljátszani azt hogy egy csapat betör az ellenség dimenziójába, ott futkorásznak bla bla, az ellenség persze nemtudja elkapni őket, mint SS vagy HM-be hatolásnál. Túl komikus lenne ha páran betörnek a Quincykhez és csak úgy kimentik Halibelt.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14497 Dátum: 13 jan 21, 15:01:35 »

Nekem sokkal jobban tetszene, ha Hallibelt agymosnák és így kapna power uppot is. Így Grimmjownak is lenne egy tökéletes ellenség, legyőzni az "áruló" "királynőt" és így végre céljainak eleget téve, ő lenne a tényleges "király" HMben, szerintem ez korrekt és értelmes harc lenne, és úgy Grimm lenne a legerősebb arrancar. Természetesen addigra már sokkal erősebb lenne, mire találkozna a quincyzált Hallibellel.

Kira-nak van Bankai-a? :O

Nincs Mosolyog de Kubo írta, hogy neki nagyon szemét bankaia lenne, csak gondolj bele. Ilyen elven írtam, hogy Yuminak is legalább olyan szemét lenne.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 21, 15:03:25 írta DasOmen » Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14498 Dátum: 13 jan 21, 17:29:55 »

Akkor felteszem a kérdést. Miért nem agy mosták Harribelt eddig, hiszen erős harcos vált volna belőle. Talán túlságosan is. Három válasz lehetséges. Hasznosabb így fogságban tartani és ezzel befolyásolni a hollowokat túlságosan erős lett volna a plusz quincy technikákkal vagy nem lehetséges ez az agy mosás nála.
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14499 Dátum: 13 jan 21, 18:54:23 »

Nos, szerintem Hallit pont Ivan halála után "téríthették" át. Nem hiába mutathatták pont akkor meg őt. Persze még ez sem biztos, és az ok, hogy esetleg még miért nem, az teljesen bizonytalan, még utalás sem volt rá. Én betudom annak, hogy perpill elég emberük volt. Na meg gondolom, a quincyk nem igen szeretik az ellenségeiket a saját soraikban látni. Viszont őket küldeni harcba maguk helyett már szerintem annál inkább.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14500 Dátum: 13 jan 21, 19:13:14 »

Bach azt mondta, hogy annyi arrancar-t tud szerezni amennyit csak akar. Aztán felfedte a Tres-t. Ebből következik, hogy Harribel-t használhatják fel az arrancarok létrehozására. Ekkor minden érhető lenne.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Shinigami

« Válasz #14501 Dátum: 13 jan 21, 19:30:29 »

Nekem az a tippem, hogy Vasto Lorde szintű hollowot/arrancar-t nem tudnak átállítani.
Bár SSS ötlete igen csak meggyőzőnek tűnik.
Naplózva
Blanco
Akadémiai tanár
*

Zero Division

« Válasz #14502 Dátum: 13 jan 21, 19:49:12 »

szerintem ott csak szimpla erődemonstrációról volt szó , hogy egy resurrecciónt használó arrancart is milyen könnyen le tud győzni
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14503 Dátum: 13 jan 21, 23:41:58 »

Utólag elfelejtettem kijavítani,de igaz több képessége van,csak úgymond a támadási képességek palettája szegényes nála. Annyi énjéből van lehetősége tanulni csak használja ki kacsint
Én a végére leginkább egy Ichigo és Ishida + akár Grimmjow vs Főboss harcot várok míg a többiek harcolnak a többi quincyvel akár mostaniknál erősebbekkel is(ajánlott).
Kenpachi pedig Hascwald ellen vagy mint 1 személyes haderő alapok ellen Nevet
As Nodtnak(ha valahogy mégis él) jó ellenfele lehetne mert félelem szerintem nincs rá nagy hatással max még inkább spannolná,ha mégsem akkor érdekelne mitől fél Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14504 Dátum: 13 jan 22, 00:58:17 »

A többiek jelenleg nem mehetnek Bach ellen mert van egy fontos ok amiért nem tudnák legyőzni. Ez padig az, hogy nem bírnák sokáig Yama bankaiának hőségét. Ehhez a quincyk Blutt technikája kell. Ezt pedig ebből a csapatból csak Ichigo tudja és talán Isshida és a faterja. A többiek megfeküdnének mert nem bírnának tartósan harcolni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 965 966 [967] 968 969 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins