24 nov 05, 06:23:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 959 960 [961] 962 963 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742685 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #14400 Dátum: 13 jan 16, 15:23:10 »

Attól hogy pont akkor nem volt shikaiban az nem azt jelenti hogy asauchi volt. Az meg hogy miért volt akkor Zangetsunál egy olyan az meg annyi hogy még nagyon az eleje volt így arra mondhatjuk tán hogy csak előkapott egy olyan kardot.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14401 Dátum: 13 jan 16, 15:25:45 »

Attól, hogy nem volt Shikai formában a kardja, az még Sode no Shirayuki marad. kacsint Megelőztek. >.<#
Isshint miért csinálták meg hóemberként ? xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14402 Dátum: 13 jan 16, 15:38:49 »

Kardban Igazat adok csak magyarázatot próbáltam pluszba kreálni ,beletört a bicskám smirksweat
Isshinből kinézem hogy Így álcázta magát hogy meglepje Ichigot Nevet
Akár lehet az is hogy azokat ábrázolta akiknek most főbb,komolyabb szerepe lesz.
Lényeg fontosabb barátait,ismerőseit megalkotta.

Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14403 Dátum: 13 jan 16, 15:53:39 »

Jajj emberek ne csináljátok, az, hogy meg kell halnia egyiküknek, semmi mást nem jelent csak azt, hogy ilyen kaliberű harcosoknak a harca olyan erőket mozgat meg, hogy a csata végén a győzedelmeskedni fogó harcos utolsó csapása akkora lesz, hogy megölheti vele a másikat. Ilyen mindent beleadok fajta, azt meg el tudjuk képzelni milyen a 2 Kenpachinak egy aféle csapása, valószínűleg belehalna a másik.

Remek fejezet volt, tökéletes szünet utáni időzítésre.

Nagyon tetszik, hogy megint mélyebb érzelmekre alapozott Kubo. Bejövős az asauchik dühe, főleg így könnyekkel. Külön dicséret részemről Kubonak, hogy a kardokat alapból formálhatóra gondolta ki, és nem egy xy erőre, amit edzéssel megkapnak a shinigamik. Ebből kiindulva minden kard és képesség valójában olyan erő, amit a használó mindig is akart, vagy legközelebb áll hozzá.

A színes kép meg külön felvidulás, jó irányba halad a Bleach, úgy érzem. Remélem tényleg a hóemberkék alakjai a következő történések főbb karaktereit mutatják.
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #14404 Dátum: 13 jan 16, 17:38:39 »

nagyon kiváncsi vagyok unohanára. aszzem kubo azt mondta hogy beindul.
De mivel kenpachi poweruppolására irányul ez az egész küzdelem ő sem halhat meg.
Bár nem tudom, nem vagyok benne hogy kenchan shikait kap, nem tudom mi lenne neki megfelelő.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #14405 Dátum: 13 jan 16, 18:22:10 »

Nagyon tetszett a fejezet. Kellett a változatosság, mert túl monoton lett volna, ha 2 hónapon keresztül csak a 0. osztaggal foglalkozunk.

Elég megdöbbentő, amiket Kyouraku mond Unohanaról, meg amiket Zarakival beszélnek....mintha teljesen más személyiség lenne, mint, akit megszoktunk. Eléggé torz egy karakter ilyen szempontból. Meg, amilyen fejeket vág...egy pszichopata ez a nőNevet De nem baj, legalább jövőhéten meglátjuk mit is tud. Alig várom:D Szerintem az, hogy valamelyikük meghal, csak drámailag kellett a végére, hogy fokozza a hatást, és hogy rávilágítson, hogy milyen is lesz a küzdelem. De, hogy igazából elesik vki, azt nem hinném. Nincsenek abban a helyzetben a kapitányok, hogy megengedhessék maguknak valamelyikük halálát. Ahhoz túl erősek ők ketten.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 17, 15:22:43 írta Domynyk » Naplózva
Daishi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #14406 Dátum: 13 jan 16, 18:46:48 »

nagyon kiváncsi vagyok unohanára. aszzem kubo azt mondta hogy beindul.
De mivel kenpachi poweruppolására irányul ez az egész küzdelem ő sem halhat meg.
Bár nem tudom, nem vagyok benne hogy kenchan shikait kap, nem tudom mi lenne neki megfelelő.

Unohana gyógyítást kapott. Miért is?  ikszdé Mert annyira imád harcolni, hogy meggyógyítja aká még az ellenfelét is, ccsakhogy harcolhasson vele tovább. Nem gondoltam volna, hogy Kubo ilyen vérszomjas Unohanát rejteget.  Mosolyog
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #14407 Dátum: 13 jan 16, 18:58:34 »

Jó de valamivel támadni is kellene.. bár eddig csak a gyógyítást láttuk.. szerintem itt egy bankai is bevillanhat..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14408 Dátum: 13 jan 16, 19:00:52 »

Nem vagyok rajongó, de olvastam, miket ígért Kubo ebbe az arc-ba...

S ami megijeszt, hogy mindent megkaptak az olvasók, amiket eddig ígért: a lélek királyt, a nulladik osztagot, SS romokban, Arrancar-ok segítenek (lásd a három ribit meg Grimmjow-t Kirge ellen), Unohana összefont haj nélkül, többet megtudunk a karakterekről (Yamamoto, Unohana stb...), Király Palota, Renji is megkapja mindjárt az új Bankai-t, Ichigo születésének rejtélye (amire kb Aizen szavai óta találgattak a fanok, mi lehetett Ichigo anyja, emlékszem, valaki azt írta anno, hogy Vaste Lord vagy mi, ami még fail-ebb lett volna, mintha Quincy, amik ugye csak szuper erős emberek)...

[Bár bevallom, Ichigo anyja Quincy léte a logika ellenére sem tetszett, mert nagyon ugyanaz, mint Kushina (Naruto anyja) esete, akiről csak beszéltek de szó nem volt arról, hogy ő bármilyen hiper-szuper Jinchuuriki, erre meg persze kb 200 fejezettel később "derül ki", hogy ő bizony az előző Jinchuuriki volt annak ellenére, hogy semmilyen utalás nem volt erre (pedig esély volt rá sok, pl Jiraiya és Tsunade beszélgetése és Jiraiya flash back-je).]

Arra gondoltam, meg kéne ígértetni vele, hogy csinálja/írja jobban a Bleach-et, s akkor nagy lehet ezt is betartja.... ikszdé ikszdé
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #14409 Dátum: 13 jan 16, 19:54:53 »

Szerintetek attól, hogy kiderült, hogy Unohana milyen ütős, még egy 0. osztagos simán lenyomná nem?
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14410 Dátum: 13 jan 16, 20:10:06 »

Simán azért nem nyomná le egyik se.
5 0adikosról az van hogy együttes erejük nagyobb mint gotei 13-é de külön-külön még nem tudni pontosan milyen erősek,főleg hogy melyiknek épp mi a specialitása a harcban. Egy átlagos kapitánynál jóval erősebbek lehetnek, csak hát Unohana pont nem átlagos típus hanem kemény veterán.
A mesterétől talán nagyobb eséllyel kikapna de szerintem többit ha 1vs1 eléggé megszorongatná,de mivel egyikükne se ismerjük a teljes erejét így ez csak találgatás Gondolkozik
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14411 Dátum: 13 jan 16, 20:26:07 »

Sok kapitány végső erejét sem ismerjük. Mellesleg ha jól emlékszem ők nem azért kerültek be a 0. osztagba mert olyan brutális erősek lettek volna. Valami nagyon nagy dolgot cselekedtek amelyet a Lélek király elismert. Ez volt a feljebb lépés lehetősége a 0. osztagba. Másrészt, ezek szerint nem kell feltétlenül mindig 5 főnek lenni a 0. osztagba. Gondolom lehetne több és kevesebb is. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem nagyon erősek mert biztos azok. Az a Kyouraku mondat, miszerint ők "olyan erősek mint egész SS" szerintem az akkori jelenre vonatkozott már Yama nélkül.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #14412 Dátum: 13 jan 16, 20:29:38 »

Ez jó a kedves Unohana belül egy démon:)  De jó ez így mert régen akárhányszor jött be a képbe mindig féltek tőle. Most megvan miért.
Amúgy a 0 osztagosok nagyon idősek lehetnek főleg a budhista csávó. Jó kis rész volt.
Naplózva
Hatuma
Újonc
*

« Válasz #14413 Dátum: 13 jan 16, 20:30:01 »

már írtam, hogy nem biztos, hogy nem teljesen tiszta, hogy melyik fordítás a helyes 0.osok erejéről (egyik szerint kombinált erejük nagyobb, másik szerint simán az összegük)

Mintha raszta mondta volna hogy ki kell érdemelni hogy kardot kapj "általam kovácsolt kardot nem használhatnak gyenge emberek" (be kell fejezni az akadémiát). Ichigo "meg akarom védeni a körülöttem levőket" rögeszméje formálódott meg kardban szerintem, Asauichi nélkül, de hogy Renji miért nem kapott volna az akadémia után kardot, azt nem tudom elképzelni.

Szerintem nem véletlenül van a két ág pont így összemosva, zaraki kardja se megszokott kard, hanem a saját harcéhsége hozta létre, ezért lehetséges, hogy nincs is más formája, és nem is lesz.
Naplózva
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
*

Shinigami

« Válasz #14414 Dátum: 13 jan 16, 21:29:57 »

Csak én vettem észre hogy, Zaraki-n nincs szemfedő? http://www.mangareader.net/bleach/523/13
Mellesleg érdekes fejezet... Nevet
Amúgy írtatok páran Urahara,Chad,Inoue-vel kapcsolatba és azt nem értem hogy ezt mivel kapcsolatba írtátok? smirksweat elmagyarázná valaki? ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 959 960 [961] 962 963 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins