24 nov 05, 06:26:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 956 957 [958] 959 960 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bleach Manga  (Megtekintve 1742726 alkalommal)
0 Felhasználó és 97 vendég van a témában
akym17
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #14355 Dátum: 13 jan 09, 20:35:16 »

Hú, hát azért Kubo az tud. Nevet Mindenféle vázlat nélkül így nekiesik a papírnak, és milyen jó a végeredmény. Mosolyog Nagy bátorságra, magabiztosságra és rutinra vall. Már várom azt a percet, hogy én is így tudjak rajzolni. ^-^ (olyan jó amúgy nézni, ahogy alkot :3)
Na de visszatérve a témához: ennek van angol fordítása, vagy csak japánul van fent neten? Mondjuk én eddig bármennyit keresgéltem csak képekbe botlottam... hm... lehet csak nem voltam elég kitartó.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 09, 20:36:19 írta akym17 » Naplózva

mics
Újonc
*

« Válasz #14356 Dátum: 13 jan 09, 21:22:15 »

A tegnapi estém csak azzal ment el, hogy a fórumokat néztem fordítás után, de semmi. Egyedül az első fejezet talán, ami Keigo és Mizuiro története. Plusz még 3 fejezetnyi summary: kapitányi gyűlés, Aizen és 8. Kenpachi a Muken-ben, Mayuri és Szayel.
Deathberry fórumon írták, hogy ők elkezdték fordítani és csak a tagok tudják megnézni, de később BleachAsylum-os trollok miatt ezt elvetették, mivel a deathberry-s anyagot felrakták BA-ra. Idióta fansite háború, mindig is utáltam az ilyeneket.
Mangastream-et kellene levelekkel bombázni, vagy megvárni amíg a Viz Media hivatalosan is lefordítja. Valahol találtam eladási statisztikát a novellákról, és elég jó számokat hozott, konkrétan első helyen volt, tehát illene kiadniuk egy hivatalos angol verziót is.
Az újabb novel-ről nem is beszélve: Death Save The Strawberry... Pojén
Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #14357 Dátum: 13 jan 09, 22:21:27 »

Régóta filózok, hogy miért is Juha Bachnak nevezte el Kubo a mostani főellenséget. Aztán beugrott, hogy anno láttam valami idióta motivációs képet, hogy a Halibel a Halle Berry névből jött, plusz mintázás. El is kezdtem gondolkodni így a Juha Bachon...no ? Ki mennyire van otthon az industrial dark avant-gardeban ? Egy relatíve régi szlovén németmániás banda, mellesleg német megszállás alatt Ljubljana német megfelelője. Ők pedig a Laibach. Lehet csak újabb egybeesés, de valahogy nagy a hasonlóság, főleg ha ránézünk az énekesre,,,,
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
murasaki
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

九番隊

« Válasz #14358 Dátum: 13 jan 10, 00:03:57 »

Üdv! Nem emlékszem már ki volt rá kíváncsi de itt van egy videó hogyan is rajzol Kubo mester. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=IGvDDDCn4Yw" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=IGvDDDCn4Yw</a> Ez még elég friss videó elvileg.

De jó! Köszi! Olyan rég láttam már hogy rajzol műsorban Kubo! Annyira jó nézni azokat könnyed vonalait, és igazi profizmusra utal, hogy már nincs szüksége arra se, hogy felvázolja a karaktereket. *-* Azért így gyorsabban megy egy fejezet készítése.

Hát azt én sem értem, hogy különböző fansubok, fórumok miért harcolnak egymás ellen akár itthon, akár külföldön... Ahelyett hogy összefognának és sokkal több projektet vihetnének, több szabadidejük is maradna a magánéletükben is  és egy cucchoz nem lenne 10 fordítás...
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 10, 00:08:13 írta murasaki » Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14359 Dátum: 13 jan 10, 01:56:26 »

Régóta filózok, hogy miért is Juha Bachnak nevezte el Kubo a mostani főellenséget. Aztán beugrott, hogy anno láttam valami idióta motivációs képet, hogy a Halibel a Halle Berry névből jött, plusz mintázás. El is kezdtem gondolkodni így a Juha Bachon...no ? Ki mennyire van otthon az industrial dark avant-gardeban ? Egy relatíve régi szlovén németmániás banda, mellesleg német megszállás alatt Ljubljana német megfelelője. Ők pedig a Laibach. Lehet csak újabb egybeesés, de valahogy nagy a hasonlóság, főleg ha ránézünk az énekesre,,,,

Igazad lehet, nézzétek csak meg ezt a képet Nevet

http://www.lob.hr/data/galerija/298/70413715937.jpg

Most pedig ezt:

http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/480/6

És adjátok hozzá a képhez Bach-ot:

http://ecx.images-amazon.com/images/I/51Pu3Kee0jL._SL500_AA300_.jpg

Ez már túlontúl sok a véletlenhez Nevet Mintha Bach-ot, Kirge-t és a többi fő Quincyt látnánk a képen, erről a német egyenruháról nem is beszélve, amiről a Quincyket mintázta Kubo, és ottvan még az a kereszt jel is, a Quincy kereszt egy picit ugyan más de mindkettő keresztekben utazik.

------

Nem rég véletlen találtam valami érdekeset az Aizen névvel kapcsolatban. Elméletileg az Aizen egy létező buddhista isten neve. A szenvedély és a vágy ura. Ami stimmel is ha Aizen személyiségét nézzük a mangában.

http://www.buddhist-artwork.com/statues-buddhism/aizen-statue-sitting-wood.html

Egyébként a 0. osztagosokat is mind buddhista istenekről mintázta Kubo.

Egy kép még Aizen formáiról, az utolsó a kedvencem Nevet

http://static.zerochan.net/Aizen.Sousuke.full.594680.jpg
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 10, 02:16:56 írta Szofron » Naplózva
DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14360 Dátum: 13 jan 10, 14:51:13 »

Ennek örülök, hogy más is így gondolja Mosolyog

Nem mellékesen, a Laibach keresztet elég rendesen koppintotta a Rammstein Nevet Interjúban kérdezték tőlük, hogy nem zavarja-e ez őket. Azt mondták rá, hogy egyáltalán nem, mert a Rammstein a Laibach gyerekeknek van, és a Laibach a Rammstein felnőtteknek,,,,és, ha esetleg valaki vágná, az ő számuk a B-machina, a főcím zenéje az Iron Sky c. filmnek Nevet

Érdekes arc ez a Kubo, hány olyan név és helyszínadásról nem tudhatunk, amit csak ő ismer...
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #14361 Dátum: 13 jan 10, 21:44:10 »

Jó volt így végig nézni hogyan Rajzol Kubo,főleg hogy mennyit fejlődött az eleje óta(az se volt rossz)
Tényleg le a kalappal előtte.
Az biztos karakter "beszerzésekből" nagyon jó,lehet,sőt biztos hogy még jó párnak van megfelelője,csak utána kell nézni kacsint

plusz:
http://themnaxs.deviantart.com/art/Zanka-no-Tachi-328194429
Naplózva

Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #14362 Dátum: 13 jan 11, 18:21:04 »

Visszatérve.. Ha jól emlékszem valaki felvett egy képet ahol ismeretlen Quincyk voltak. Ez volt az ha jól emlékszem.: http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/480/6

Nos ,és itt jött ,hogy esetleg valaki áll Bach fölött. Én erre a képre 2 variációt mondanék.:
1 ~ Megint Kubo köcs'öl velünk és csinál egy olyan képet olyan csávókról akik nem is léteznek ,bár az egyik nagyon Hashwaldnak néz ki ,szóval ezt kizárnám.
2 ~ A Quincyknek a Stern Rittereken és a csicska közkatonákon kívül van egy elit alakulata is ,akiket talán pont a 0. osztagosok ellen képeztek ki.. Ha megnézzük azt a képet 5 vagy 6 (pontosan most nem elhet megítélni) ember van rajta és ugyebár a 0. - ások is 5-en vannak. Mivel ha azt nézzük ,hogy Yama és Kenpachi milyen könnyedén aprította a Stern Rittereket akkor a 0. Osztagosoknak is megy.. Ezért talán Bach kiképzett egy különleges alakulatot ellenük. És talán Hashwald is ennek az alakulatnak a tagja.

Nos ,én ezt ezzel magyarázom.. Ennyit szerettem volna
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14363 Dátum: 13 jan 11, 19:27:35 »

Teljesen jogos.Ütőkártyákat mindig a végére kell hagyni.
Gondolom ők ott maradtak a bázisukat védeni,vagy készülnek valamire a szálak mögött.
Majd ha eljön az idejüket akkor "felébresztik" őket. kacsint

Az is lehet hogy egyikük épp Ryukenékkel tárgyal. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 19:31:05 írta K ichigo » Naplózva

Szofron
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14364 Dátum: 13 jan 11, 19:48:52 »

Ez érdekes ötlet hogy egy elit a 0. osok ellen. De a képen a baloldali az a szakállas csávó akit Jama lazán szará égetett. Ha ezeklennének az elit akkor mit keresett a szakállas a képen aki marha gyenge. Szerintem csak random karakterek.
Naplózva
Tensa-Zanka no Tachi
Akadémiai tanuló
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #14365 Dátum: 13 jan 11, 19:58:49 »

Jaja,az nekem is feltűnt. Lehet csak hasonlóság ,bár az a szakáll tényleg szinte ugyanolyan. Viszont ha azt nézzük ,az a Stern Ritter vagy 2x akkora volt mint Yama. Azon a képen pedig akkor nem is látszódna csak max a hasából vagy lábából egy rész ,mivel Hashwald se akkora magas ,meg a többi se hinném. (De ez lehet kicsit már belemagyarázás)
Ez lenne a 3. lehetőség ,hogy random emberkék Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 11, 20:03:49 írta Tensa-Zanka no Tachi » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #14366 Dátum: 13 jan 11, 20:14:42 »

A lényeg hogy az a kép épp elég volt arra hogy bemutassa az ellenfelek tipúsát(quincy).
Lehet köztük random kitalált is és eredeti is aki már megjelent vagy csak később.
Ahány ember,annyit dolgot láthat ezen a képen.
http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/480/6
Akár a különböző típusaikból is bemutathat 1-1et
pl sima quincy,stern ritter,arrancar-quincy,elit,stb Gondolkozik
Naplózva

DasOmen
Kezdő Jounin
*

« Válasz #14367 Dátum: 13 jan 12, 11:01:28 »

És mi van, ha a a Csillagharcosok csak egy alakulat ?? Olyan típusú quincykkel, akiknek kimondott különleges képességeik vannak mint láthattuk, és a parancsnokuk Haschwald. Bach pedig mindennek a feje. Pl van még ezen kívül másik 4-5 alakulat, másra alapozva, pl egyik quincy teknikákban mester, a másikok remek íjászok, jó akkor legyen így 3 fő alakulat, és a fejük Bach. Elsőre így azt mondanám, hogy a fenti képen az alakulatok parancsnokai láthatóak, de mivel Haschwaldon kívül más is fel lett ismerve, így azt mondanám, hogy akkor az volt a Stern Ritter alakulat, mivel csak ők voltak most fontosak az invázió alatt.
Naplózva

Hatuma
Újonc
*

« Válasz #14368 Dátum: 13 jan 14, 07:18:37 »

Más témára visszatérve: Senki nem tartja gyanúsnak, hogy amiket a 0. osztagosok készítettek, azokat Urahara mind megpróbálta valahogy utánozni? gyógyító forrás, lélek energia manipulálás, a kardok lelkével is szórakozott (3 napos bankai tanulás). Először úgy gondoltam, hogy azért, mert a 0.osokat akarta leutánozni, de lehet hogy nem ilyen sorrendben vannak a dolgok? Lehet azért lettek 0. osztag tagjai mert Uraharának nem sikerült tökéletesen leutánoznia őket. Akkor Urahara egy "Mátyás király féle" lélekkirály aki szeret az nép közt álruhában járkálni?
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #14369 Dátum: 13 jan 14, 11:51:45 »

Nem hinném, hogy leutánozná őket. Az ilyeneket én inkább annak tartom, mint kezdő kutató tapogatózásai minden irányban. Keresi a maga útját, hogy miben jó. Viszont az is látható ebből, hogy nem egyirányú az érdeklődési köre Uraharának és ezért kontárkodott bele mindenbe. Végül talán a hougyoku kifejlesztésével érte el a csúcspontját amely hatalmas fegyvertény lehetett volna, sőt az is. Azért azzal, hogy eltörli a shinigami és hollowok közötti erőhatárt komoly előrelepés lehet. A gond ezzel, hogy nagyon könnyen rossz célokra csábítja az embereket. Éppen ezért is állt le vele. Gondoljunk csak bele ha minden shinigamiba lenne egy ilyen hougyoku. Szegény quincykkel úgy egy perc után feltörölték volna a padlót, bankai lopás ide vagy oda. Ez a hougyoku szerintem legalább akkora találmány mint amelyeket most látunk a 0. osztagnál. A probléma csak az, hogy rosszul sült el a dolog.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 956 957 [958] 959 960 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins